Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara'da Acil Kiralık Ev Arıyoruz...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankara'da Acil Kiralık Ev Arıyoruz...

Merhaba arkadaşlar, bizim kardeş Ankara Ostim'de makina mühendisi olarak işe başlıyor. Bu hafta içi kiralık ev bakmaya geleceğiz. Sanırım Ostim'e yakın Batıkent varmış. Ankara'lı arkadaşlardan Ostim'e yakın bir yerlerde kiralık ev konusunda bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Valide de kalacağı için aile ortamı olan güvenli bir site olursa ve de fazla büyük olmayan 2+1 gibi bize yeterli olacaktır. Şimdiden ilgilenen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Konu ile ilgili bana kişisel ileti ile veya buradan ulaşırsanız sevinirim...
    Selamlar...

Ynt: Ankara'da Acil Kiralık Ev Arıyoruz...

Ya batıkentten ya da daha düzgün olduğu için Eryamandan tercih edin. Bence Eryaman daha yaşanılası bir yer....

Yorum

Ankara'yı tam olarak bilmediğim için sorduğumda Batıkent yakın dediler. Biraderin arabası olmadığı için ulaşımda rahat olması gerek. Bu konuda bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim. Eryaman mı Batıkent mi hem ulaşım hemde yaşam açısından iyidir?

Yorum

Tabii ki o zaman Batıkent ancak Eryaman batıkente göre çok daha düzenli ve site şeklinde yaşam alanlarına sahip....Ordan da yaklaşık tek vasıta ile gidilir...

Yorum

eryamanda site içinde dairemiz var kiracı yeni çıktı. düşünürseniz pm den mail atın.
          2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
          X