Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Güvenlik Sistemleri Staj Firması Arıyorum

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Güvenlik Sistemleri Staj Firması Arıyorum

İstanbul Anadolu Yakasında ikamet etmekteyim.Endüstri Meslek Lisesi 4. Sınıf Elektrik-Elektronik Güvenlik Sistemleri öğrencisiyim.Kış dönemi için kendime staj yapabileceğim bir firma arıyorum.Acaba yardımcı olabilecek üyelerimiz varmı ?

Ynt: Güvenlik Sistemleri Staj Firması Arıyorum

Onur benim uzaktan bir tanıdığım var, sanırım bir elektronik güvenlik firmasında çalışıyordu. Ayrılmadıysa ona soririim bakiim ne diyecek

Yorum

Telefonunuzu bana özel mesaj olarak iletin sıza bir firma tavsiye edeceğim. Orada satışta çalışan akrabam var.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
        Telefonunuzu bana özel mesaj olarak iletin sıza bir firma tavsiye edeceğim. Orada satışta çalışan akrabam var.
        P.m gönderdim.

Orjinal yazı sahibi: viperking
        Onur benim uzaktan bir tanıdığım var, sanırım bir elektronik güvenlik firmasında çalışıyordu. Ayrılmadıysa ona soririim bakiim ne diyecek
        Tamam abi senden cevap bekliyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
          Can Abi'nin sayesinde aradığım firmayı buldum.Teşekkür Can Abi.Bu arada konu kapatılabilir...

Yorum

İşleniyor...
          X