Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Captiva yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Captiva yardım

Öncelikle selamlar;
    Az önce otoparka girdim sürücü camını kapatmak için tuşu çektim cam kapandı sonra yarıya kadar açıldı 1 kaç kere denedim tekrardan aynı oldu.Otomatik kaldırmadan elimle çeke çeke yaptım kapanıyor bunu neden yapar bilgisi olan varmıdır
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: Captiva yardım

camların konum sensörünün kalibre edilmesi lazım nasıl yapılıyor hatırlamıyorum ama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
      camların konum sensörünün kalibre edilmesi lazım nasıl yapılıyor hatırlamıyorum ama
      tek sürücü camında oluyor allahtan yarın bakıma götürücem orada yaptırırım artık durduk yere oldu
      GIBBON

Yorum

sorun çözüldü tşk yardım için abi camı kaldırınca 5 saniye boyunca düğmeyi kalkık beklettim kalibre oldu galiba artık olmuyor düzeldi
        GIBBON

Yorum

cam sıkışdıgı zaman otomatik olarak geri ceker güvenlik acısından el sıkışmasın diye demekki o an bi zorlanma oldu camda
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            cam sıkışdıgı zaman otomatik olarak geri ceker güvenlik acısından el sıkışmasın diye demekki o an bi zorlanma oldu camda
            yok abi el sıkışması oldugu zaman 11 cm iniyor bunda yarıya kadar iniyordu
            GIBBON

Yorum

Geçmiş olsun Onur bu tarz bir şeyle karşılaşırsam ne yapacağımı öğrenmiş oldum artık sağol
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bana da 1 ay önce olmuştu. Camı kapatıyorum sonra yarıya kadar iniyordu tekrar. Servise bıraktım yaptılar, fiyatı çok tutmadıı için sorun neymiş die sormadım ama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                  camı kaldırınca 5 saniye boyunca düğmeyi kalkık beklettim kalibre oldu galiba artık olmuyor düzeldi
                  Kalibrasyon yöntemi odur, doğru yapmışsınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                    Geçmiş olsun Onur bu tarz bir şeyle karşılaşırsam ne yapacağımı öğrenmiş oldum artık sağol
                    düzelmişti tekrar oldu servise bakım için gittim orada sorunuda gösterddim parça sipariş ettiler gelince garantiden değişim yapıcaklar
                    GIBBON

Yorum

İşleniyor...
                    X