Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ziyaretçilerin Dikkatine..!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ziyaretçilerin Dikkatine..!

Foruma üye olmanız için insignia sahibi olmanız veya araç sahibi olmanız gibi bir ön şart yok.
    Bizler araçlarımızı seviyoruz ama daha önce insan seviyoruz ve sadece araçlar hakkında sohbet etmiyoruz.
    Sizler de tecrübelerinizi aktarmak veya tecrübe kazanmak ve keyifli sohbetlere katılmak için lütfen üye olunuz.
    Kısacası bize katılın biz olalım, haksız mıyım arkadaşlar?

Ynt: Ziyaretçilerin Dikkatine..!

"GEL, GEL, NE OLURSAN OL YİNEDE GEL. clapclap clapclap clapclap
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
      Foruma üye olmanız için insignia sahibi olmanız veya araç sahibi olmanız gibi bir ön şart yok.
      Bizler araçlarımızı seviyoruz ama daha önce insan seviyoruz ve sadece araçlar hakkında sohbet etmiyoruz.
      Sizler de tecrübelerinizi aktarmak veya tecrübe kazanmak ve keyifli sohbetlere katılmak için lütfen üye olunuz.
      +10000000000000000000000

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
      "GEL, GEL, NE OLURSAN OL YİNEDE GEL. clapclap clapclap clapclap

+10000000000000000000000

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Kamil, aklıma şu kıssayı getirdin;
        Çekemeyenlerden birisi; Mevlana Hazretleri'ne :" Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bi izzeti şerefi var...!! Müslümana gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel tövbeni bozsan yine gel..olur mu öyle şeyy..!!" mealinde uzunca bir mektup yazmış..
        Mevlana Hazretleri mektubu sabırla okumuş ve arkasına şu cümleyi yazarak sahibine geri göndermiş : "Sen de gel.." haha haha haha

Yorum

clapclap clapclap clapclap clapclap
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Kamil, aklıma şu kıssayı getirdin;
            Çekemeyenlerden birisi; Mevlana Hazretleri'ne :" Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bi izzeti şerefi var...!! Müslümana gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel tövbeni bozsan yine gel..olur mu öyle şeyy..!!" mealinde uzunca bir mektup yazmış..
            Mevlana Hazretleri mektubu sabırla okumuş ve arkasına şu cümleyi yazarak sahibine geri göndermiş : "Sen de gel.." haha haha haha

Serhan, benimde aklıma şu kıssayı getirdin;
            Ramazan başlayalı üçüncü iftar organizasyonu yapıyor team ailesi ve ikisinde yoktun, o yüzden ikisine gelmedim üçüncüyede gitmeyeyim deme ve sende gel...
            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

klkl
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Kıssadan hissemi aldım da malesef daha önceden verilmiş sözüm var, bundan dolayı katılamıyorum.
                Nede olsa 2 cumartesi daha var. ihihi onalara İnşaAllah.

Yorum

Kıssadan hissemi aldım da malesef daha önceden verilmiş sözüm var, bundan dolayı katılamıyorum.
                  Nede olsa 2 cumartesi daha var. ihihi onlara İnşaAllah.
                  Ok, bir dahaki sefere inşallah.

Yorum

+1 de benden.
                    Bizim de İnsigniamız yok. Buranın aile ortamı niyeyse böyle hep burda kalma isteği uyandırıyor bende.
                    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                    X