Doktorun iyisinin kıstası nedir? Biraz düşünmek lazım.
İşini düzgün yapanlar artık iyi sayılıyor..
Ufaklığı 2 dr a götürdüm biri Urtikerle birlikte antibiotik verdi diğeri antibiotik zaten döküntü yapar dedi sıkıntımızın döküntünün giderilemesi dedi...kötü iyi kıstası bu .. tedavi şekli 2 dr da farklı... biri üstün körü muayene eder diğeri.. detaylı ?
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Sufyan abi çok geçimiş olsun, Allah acil şifa versin küçük Yusuf'a benim doktorum vardı küçükken; Doç. Dr. Emel Cebeci, Aksaray'da Oruç Reis'in tam karşısında ama emekli olmuş olabilir..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
abi cok acıl sıfalar dılıyorum yegenıme,cocuklar dogdugundan berı goturuyorum ve her anlamda cok memnunum, DR ECE CETIN yesıkoy international acıbadem hastanesınde
Sufyan abi anneme sordum ankara ibnisina da oyle aman aman iyi bir cocuk immunolojisi uzmani yok dedi gecmis olsun dileklerinide soyledi umarim kisa zamanda iyi bir uzman bulursunuz
sufyan Çok büyük geçmiş olsun valla cok üzüldüm inşallah biran önce iyileşir
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum