vw nin hastalığı bu işte ikinci eli biraz değerli diye insanı hayallerindeki araçlardan uzak çakma audi araçlar kullanmaya zorluyor )
Ben yerinde olsam jettaya okadar para verene kadar, kırmızı bir Astra GTC afl + cam tavan + Flexride için gider pazarlık yapardım...
vw nin hastalığı bu işte ikinci eli biraz değerli diye insanı hayallerindeki araçlardan uzak çakma audi araçlar kullanmaya zorluyor )
Ben yerinde olsam jettaya okadar para verene kadar, kırmızı bir Astra GTC afl + cam tavan + Flexride için gider pazarlık yapardım...
Gökhanım jettayla bir yolculuk yaptım dsgli...Araçta cruise control bile yok sağ ayağım belimden itibaren 2 saat sonunda uyuştu....neymiş 53000 tl imiş ...yemişim böyle işi...
üstelik 60 a hayalindeki bir GTC alıp keyfine bakacan ama 50 ye boş jetta alsan 1 ay dolmadan 1-2 bin kar düşünüp satmak isteyecen.. Bence GTC al keyfine bak
değişiklik yap chevrolet cruze 2.0 dizel al hemde sıfırını 53 bin tl gibi bir rakama alırsın hem ekonomi hem güç hemde dizel olduğundan ikinci el sıkıntısı olmaz
Yorum