Arkadaşlar yeni kasa jetta 2012 model beyaz comfortline 1.4 122 lik araç hakkında ne düşünüyorsunuz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni jetta için ne düşünüyorsunuz?
Collapse
X
-
Ynt: yeni jetta için ne düşünüyorsunuz?
Açıkcası ben İnsignia almadan önce passatımı satıp doğuş otoya bi uğradım.Yeni passata hiç sevmedim içi benim eski passatım ile %90 aynıydı çünkü sonra jettaya baktım motor seceneği ve ebat olarak makul geldi ama 1.6TDİ highline için yanlış hatırlamıyorsam 61000TL istediler üstelik 6 ay sonraya sıra verdiler vazgeçtim.Daha sonra akrabalarımızdan birininkini kullandım ama arabada birşeyler eksik gibi hissettim ön konsol birden gözüme çok çirkin geldi,yüksek hızda güven hissi falan kötüydü(tabi bunları İnsigniaya alıştıktan sonra gözlemledim yoksa passattan sonra olsa alabilirdim)Sonuç olarakta iyiki almamışım dedim bence fiyat olarak pek makul değil.
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ben 1.4 122 lik araçtan bahsediyorum ama.. yoksa dediğinize bende katılıyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mukavemetOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55ben 1.4 122 lik araçtan bahsediyorum ama.. yoksa dediğinize bende katılıyorum.F30 Sport+
Yorum
-
bence astra sedan ı bekle derim.madem benzinli tercih edeceksin hem daha performanslı hemde daha şık bir araç.açıkcası bende ciddi ciddi astra sedan düşünüyorum.ağustos 2.yarısından sonra satışa çıkacakmış bakalım.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedibence astra sedan ı bekle derim.madem benzinli tercih edeceksin hem daha performanslı hemde daha şık bir araç.açıkcası bende ciddi ciddi astra sedan düşünüyorum.ağustos 2.yarısından sonra satışa çıkacakmış bakalım.F30 Sport+
Yorum
-
Sıfır konusunda haklısın zarar üstüne zarar ediyoruz bu opel yüzünden.fakat astra değer kaybı konusunda insigniadan daha avantajlı.sonuç itibari ile değer kaybetmeyen araç yok gibi.sonuçta ziynet eşyası değil bu2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediSıfır konusunda haklısın zarar üstüne zarar ediyoruz bu opel yüzünden.fakat astra değer kaybı konusunda insigniadan daha avantajlı.sonuç itibari ile değer kaybetmeyen araç yok gibi.sonuçta ziynet eşyası değil buF30 Sport+
Yorum
-
bir iki hafta önce internetten okumuştum.yalan doğru tam bilemiyorum ama astra sedan ağustos 2.yarısından sonra Türkiyede satışa sunulacak yazıyordu.açıkcası bayilerle konuşmadım.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
Yorum