ben düşünüyordum ama kimse tavsiye etmediği için vazgeçtim.benim şöyle bir fikrim var goldwingler için yapılmış özel garaj vardı acaba bunun arabalar için olanı var mı? varsa çok pratik bir şey.ama şimdi ondanda vazgeçtim aşırı pahalı.
sizlerin tanıdığı özel garaj imal eden bir yer var mı? (daha basit bir malzeme olabilir.)açık otoparkımız var fakat çok tozlu bir yer olduğu için arabayı tozdan korumak lazım.
Örnek Güzel ama Insignia için pek uygun olmaz diye düşünüyorum bahçeli müstakil evi olanlar düşünebilir bu arada gidip bir tane boş konteyner alıp yapılabilir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Tv'de izleyemediğiniz ve Mynet Video'ya özel Dizi, Haber, Magazin, Futbol ve daha binlerce içeriği izlemek için yüksek görüntü kalitesi ile Mynet Video sizleri bekliyor.
Nasıl olurdu acaba?
Bulsam hemen alırdım bizim araçlar için olanından.
Portatif garaj
OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
çok süper birşey bence benim yerim musait bir fiyat araştırması yapalım toplu alım yapalım sırf insigniaya özel olması gerekmez ölçüleri uysun yeter bence.
çok süper birşey bence benim yerim musait bir fiyat araştırması yapalım toplu alım yapalım sırf insigniaya özel olması gerekmez ölçüleri uysun yeter bence.
Brandayı araştırdım. 700 tl diyor. Toplu alımda indirim olabilir. ölçüleri 5m 2.5m Fiyat baya bir pahalı.
Branda üstü polyesterden. 4 yıl dayanabileceğini söyledi. Özel şipariş ile yapıyorlar.
OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
Yorum