Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KAN ARANIYOR....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KAN ARANIYOR....

çok geçmiş olsun... keşke elimden birşey gelse lanet olsun 18 saat var arada. allah acil şifa versin demekten başka birşey gelmiyor elimden.. Yine de burdan yapabileceğim birşey olursa elimden geldiğince yapmaya çalışırım.. Tekrar çok geçmiş olsun allah acil şifa versin..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

yeni okudum, acil şifalar diliyorum, benimde kan grubum ORH+ keşke tutsada şu dakka gelebilsem. Peki son durum nedir? inşallah iyi haberler gelir..

Yorum

çok tesekkurle...

Bu bır amellıyat daha olacakmıs karacıgerı patladıgı ıcın cok kana ıhtıyac varmıs...
        F30 Sport+

Yorum

Çok Geçmiş Olsun Allah acil şifalar versin...
          '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
          '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Geçmiş olsun pek bulunamayacak kan grubu değil şimdiye kadar problemin çözülmesi gerekirdi.Kan merkezine başka grup kan vererek bu kanı alamıyor musunuz? Allah yardımcınız olsun.

Bu vesile ile uzun zamandır aklımdan geçen teklifi söyleyeyim.
            Kızılay'ın değişik ilçe meydanlarında kan toplama merkezleri var birgün (Ramazan'dan sonra) bir buluşma yaparak
            bu merkezlerde kan verelim, çok faydalı bir organizasyon olur.Bu organizasyonun adıda InsigniaTeam Kan Veriyor..! olsun.
            Genelde insanlar kan ihtiyacının sadece ameliyatlarda lazım olduğunu sanıyorlar, ben de yeni öğrendim haftada bir ve uzun yıllar kan alması gereken hastalar var.Kızılay'da bu hastalara kan yetiştirmekte oldukça sıkıntı yaşıyor.
            Allah'tan hepsine acil şifalar diliyorum...

Yorum

Gökhanım geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah , ben daha yeni gördüm konuyu. eminim aranan kana sahip arkadaşlar gerekeni yapıcaklardır, maalesef benimki (B Rh (+)) tutmuyo..
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Gölkhan çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
                (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Gökhan geçmiş olsun. Acil şifa bulur inşallah.
                  2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Arkadaslar, hastanin son durumu soyle;

Az once ameliyattan cikti ve ameliyatin basarili gectigi soylendi. su an yogun bakimda musahadeye alinmis. verilen kanlar simdilik yeterli olmus.
                    Fakat soyle bir risk hala devam ediyor. Eger kanama olursa yine kan vermek icab edecegi icin yine de biz bu konuda hazir olmamiz lazim. o yuzden kan verebilecek arkadaslar bana PM den telefonlarini gonderirlerse ihtiyac halinde vakit kaybetmemis oluruz.

Duyarliliginiz icin cok tesekkurler.

Yorum

sımdılık ısyerımden 2 kısı ayarladım,arastırmaya devam edıyorum...haber beklıyorum.

Yorum

Geçmiş olsun Allah tan acil şifalar dilerim..

Yorum

ozkan kardesım 3 kısı hazır,hemen gonderebılırım

Yorum

abicim, sen bana PM den telefon numarani gonderirsen, ihtiyac halinde beni aradiklarinda hemen sana ulasayim.

cok tesekkurler.

Yorum

Yine aynı hastanın başka bir yakınının yarın sabah olacak bir ameliyatı için 3 ünite kana ihtiyac oldu. OPC500 nickli Ali abimiz 3 çalışanını yönlendirdi. Yarın sabah bu arkadaslar kan verecekler. Bu vesile ile Ali abiye buradan duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum.

Yorum

Ali abi Allah razı olsun sende de vesile olanlardan da kan verecek olanlardan da...
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X