Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KAN ARANIYOR....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KAN ARANIYOR....

üye kan grupları konusundaki üyelere de mesaj attım abi, Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      üye kan grupları konusundaki üyelere de mesaj attım abi, Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin
      Teşekkürler Çağrı

Yorum

Acil sifalar diliyorum....Yanliz anlayamaigim birse var a rh + en cok bulunan kan gruplarindan bir....Bizim uylerimizdn bu kan grubundan oldukca fazla insan olmasi geekiyor....Arkadaslar bir doktor olarak rica ediyorum lutfen bu kan grubundan dostlar varsa bir insan hayati icin elinden geleni yapsin...Bugun baskasina olan sey birgun sizin de basiniza gelebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Acil sifalar diliyorum....Yanliz anlayamaigim birse var a rh + en cok bulunan kan gruplarindan bir....Bizim uylerimizdn bu kan grubundan oldukca fazla insan olmasi geekiyor....Arkadaslar bir doktor olarak rica ediyorum lutfen bu kan grubundan dostlar varsa bir insan hayati icin elinden geleni yapsin...Bugun baskasina olan sey birgun sizin de basiniza gelebilir.
          Çok doğru söylüyorsun Utku. Biraz daha duyarlı olmak lazım. Su mubarek Ramazan gunünde daha da duyarlı olmalıyız diye dusunuyorum. Ailenin durumu çok kötü. Sürekli kan bağışlayabilecek birilerini arıyorlar. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
          Arkadaslar eğer mümkünse yardımcı olalım

Yorum

çok sağol çağrı...
            F30 Sport+

Yorum

farklı kan gruplarının da kan vermesi karşılığında kan bankasından A+ alma imkanı yokmu?
              InsigniaTEAM

Yorum

farklı kan gruplarının da kan vermesi karşılığında kan bankasından A+ alma imkanı yokmu?
                anladığıma göre taze kan ihtiyacı var..kan verecekler kan verme prosedürlerini okusunlar öyle kan versinler .. internetten kimler kan verebilirler diye aaratırlarsa iyi olur
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Allah acil sifalar versin gokhan abi kan grubum tutsa suan adapazarindayim gelirdim ancak benim tutmuyor ve mani bilmiyorum ama yesil recete ilac kullaniyorum
                  Bence boyle olasi durumlara karsi bir kan gruplarinin oldugu bir sayfa acalim allah gostermesin hepimizin basina gelebilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                    Allah acil sifalar versin gokhan abi kan grubum tutsa suan adapazarindayim gelirdim ancak benim tutmuyor ve mani bilmiyorum ama yesil recete ilac kullaniyorum
                    Bence boyle olasi durumlara karsi bir kan gruplarinin oldugu bir sayfa acalim allah gostermesin hepimizin basina gelebilir
                    kardeşim Allah razı olsun düşünmen bile yeter çok sağol
                    F30 Sport+

Yorum

Gokhan abi www.kanaraniyor.net e bir bakin a+ kan verebilecekler ilsitime gecin baya kisi vardi

Yorum

tamamdır onatcım şimdi orayada yazdım
                        F30 Sport+

Yorum

Son durum nedir? Ankara'dan yola çıkacağım sabahtan. Pazartesi öğlen orada olurum, hala ihtiyaç gerekirse anadolu yakasından gelirim. Numaram 0532 407 90 70
                          Emre

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emreunan
                            Son durum nedir? Ankara'dan yola çıkacağım sabahtan. Pazartesi öğlen orada olurum, hala ihtiyaç gerekirse anadolu yakasından gelirim. Numaram 0532 407 90 70
                            Emre
                            hala ihtiyaç devam ediyor Allah razı olsun çok teşekkürler.
                            F30 Sport+

Yorum

Abi Allah acil sifalar versin maalesef benimkide tutmuyor b-
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Öğlene doğru 2 elemanım kan verecekler inşaallah,tekrar geçmiş olsun..
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X