Acil sifalar diliyorum....Yanliz anlayamaigim birse var a rh + en cok bulunan kan gruplarindan bir....Bizim uylerimizdn bu kan grubundan oldukca fazla insan olmasi geekiyor....Arkadaslar bir doktor olarak rica ediyorum lutfen bu kan grubundan dostlar varsa bir insan hayati icin elinden geleni yapsin...Bugun baskasina olan sey birgun sizin de basiniza gelebilir.
Acil sifalar diliyorum....Yanliz anlayamaigim birse var a rh + en cok bulunan kan gruplarindan bir....Bizim uylerimizdn bu kan grubundan oldukca fazla insan olmasi geekiyor....Arkadaslar bir doktor olarak rica ediyorum lutfen bu kan grubundan dostlar varsa bir insan hayati icin elinden geleni yapsin...Bugun baskasina olan sey birgun sizin de basiniza gelebilir.
Çok doğru söylüyorsun Utku. Biraz daha duyarlı olmak lazım. Su mubarek Ramazan gunünde daha da duyarlı olmalıyız diye dusunuyorum. Ailenin durumu çok kötü. Sürekli kan bağışlayabilecek birilerini arıyorlar. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Arkadaslar eğer mümkünse yardımcı olalım
farklı kan gruplarının da kan vermesi karşılığında kan bankasından A+ alma imkanı yokmu?
anladığıma göre taze kan ihtiyacı var..kan verecekler kan verme prosedürlerini okusunlar öyle kan versinler .. internetten kimler kan verebilirler diye aaratırlarsa iyi olur
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Allah acil sifalar versin gokhan abi kan grubum tutsa suan adapazarindayim gelirdim ancak benim tutmuyor ve mani bilmiyorum ama yesil recete ilac kullaniyorum
Bence boyle olasi durumlara karsi bir kan gruplarinin oldugu bir sayfa acalim allah gostermesin hepimizin basina gelebilir
Allah acil sifalar versin gokhan abi kan grubum tutsa suan adapazarindayim gelirdim ancak benim tutmuyor ve mani bilmiyorum ama yesil recete ilac kullaniyorum
Bence boyle olasi durumlara karsi bir kan gruplarinin oldugu bir sayfa acalim allah gostermesin hepimizin basina gelebilir
kardeşim Allah razı olsun düşünmen bile yeter çok sağol
Son durum nedir? Ankara'dan yola çıkacağım sabahtan. Pazartesi öğlen orada olurum, hala ihtiyaç gerekirse anadolu yakasından gelirim. Numaram 0532 407 90 70
Emre
Son durum nedir? Ankara'dan yola çıkacağım sabahtan. Pazartesi öğlen orada olurum, hala ihtiyaç gerekirse anadolu yakasından gelirim. Numaram 0532 407 90 70
Emre
hala ihtiyaç devam ediyor Allah razı olsun çok teşekkürler.
Yorum