Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÇOCUKKEN YAPTIĞIMIZ YARAMAZLIKLAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ÇOCUKKEN YAPTIĞIMIZ YARAMAZLIKLAR

Bizim jenerasyon ne kadar efendiymiş ya yazıları okudukça anladım

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

hala yaramazlığa devam ediyor ama bizim jenerasyon
      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Sizi gidi yaramazlar siziiiii

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
          Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
          Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
          Bizde çocukken ramazan ayı gene böyle yaz dönemine denk geldiğinden, herkes gece yatarken evinin camını açık bırakıp uyurdu, kız kovalayanlar vardı sigara büyüklüğünde olup ucunda fitili olan, onları ateşleyip camlardan evlerin içerisine atıp kaçardık, ve sonrası malum haha ama çocukluk aklı işte ne yaparsın çocuk çocuk. ihihi
          Samsunda sizin gibi yaramaz çocukların evin içine attıkları kız kaçıran yüzünden koca bir ev yanmıştı hiç unutmuyorum Allahtan can kaybı olmamıştı.çok tehlikeli bir yaramazlık şekli gerçekten
          Her işin bir usulu vardır muhakkak ( Tehlikeli tabiki her halde) kız kaçıranın ucundaki fitili kesip kısaltırdık biz böyle şeylere mahal vermemek için.
          elinizde patlasın diyemi haha
          Yok be Emrecim, kız kovalayan adı üzerinde patlamıyor kovalıyor , attımız yerde fitil yanıp sonuna gelip uçmaya başlayıncaya kadar fitilden düştüğü yerde başka bir şeyler alev almasın diye
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
            Onur sizin jenerasyon teknoloji zamanesi
            oyunları evde bilgisayar, play station başında geçiriyor
            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
              Bizde çocukken ramazan ayı gene böyle yaz dönemine denk geldiğinden, herkes gece yatarken evinin camını açık bırakıp uyurdu, kız kovalayanlar vardı sigara büyüklüğünde olup ucunda fitili olan, onları ateşleyip camlardan evlerin içerisine atıp kaçardık, ve sonrası malum haha ama çocukluk aklı işte ne yaparsın çocuk çocuk. ihihi
              Samsunda sizin gibi yaramaz çocukların evin içine attıkları kız kaçıran yüzünden koca bir ev yanmıştı hiç unutmuyorum Allahtan can kaybı olmamıştı.çok tehlikeli bir yaramazlık şekli gerçekten
              Her işin bir usulu vardır muhakkak ( Tehlikeli tabiki her halde) kız kaçıranın ucundaki fitili kesip kısaltırdık biz böyle şeylere mahal vermemek için.
              elinizde patlasın diyemi haha
              Yok be Emrecim, kız kovalayan adı üzerinde patlamıyor kovalıyor , attımız yerde fitil yanıp sonuna gelip uçmaya başlayıncaya kadar fitilden düştüğü yerde başka bir şeyler alev almasın diye
              öğrenci evindeyken öğlen vakti hala uyanmayan arkadaşları uyandırmak için odalarına torpil atmıştık ama patlayana kadar halıyı yakmasın diye kola şişesinin içine koyupta attık, o da bi çözüm ihihi

InsigniaTEAM

Yorum

Yaptigim tek is cam kola sisesini icini aldigimiz 20 torpilin barutu ile doldurmak ve bu siseyi topragin altinda patlatmakti ondada bir arkadasin koluna camin girmesi bir daha yapmamiza neden oldu

Yorum

ahahaha aynen kardeşim aynı jenerasyon ürünüyüz en deli hareketimiz zillere basıp kaçmak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    ahahaha aynen kardeşim aynı jenerasyon ürünüyüz en deli hareketimiz zillere basıp kaçmak
                    oda bitti artık zillerde görüntülü artık haha
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                      oda bitti artık zillerde görüntülü artık haha

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

karşı apartmanda son katta oturan bir adam vardı.. doğan L si vardı adamın, oğlu yaşça bizden büyüktü.. yolun alt tarafına biraz gölge geldiğinde ne zaman top oynamak için aşağı insek arkadaşlarla (alman kalesi oynardık genelde ) ) hep arabayı gölgeye çekip tam bizim alanımıza alırdı

birgün kuzenim gelmişti bize ataride tank oyunu oynuyorduk rolleyes

neyse oyundan sıkıldık ben balkona çıktım o ara.. baktım araba güneşte ama yola gölge gelmeye başlamış. aha dedim şimdi bu gavat gelip arabayı çeker karşıya aklıma yumurta geldi.. dolabı bir açtım ki aha dedim bizimkiler de yumurtalıkları full doldurmuş sağolsunlar ihihi

küçük bir kovaya 7-8 yumurta aldım çıktım balkona ) önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa baktım şöyle bir kolaçan ettim kimse görmesin diye sonra hücum!!! hiho haha

arabanın arka camı bagaj tavanın arka kısmı yumurtaya bulandı haha biz gülmekten yıkıldık. kuzenim olum yapma bak biri görecek dedi dedi durdu ama daha 2. yumurtayı attıktan sonra ve la bende atacam dedi o da bozuldu sonunda haha birde böyle aktı iyice camı mahvetti

tabi akşam babam işten geldiğinde daha babam arabayı yanaştırırken indi aşağı adam şikayet etti ve tokatı yiyen biz olduk ))

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ben 4buçuk,5 yaşında evden kaçmıştım. Tam net hatırlamıyorum ama amcamların evde ankara da mesnevi sokakta. 1 saat kadar gezmiş tekrar aynı yere gelmişim iyi kaçmışım yani. Geldiğimde tüm ev halkı akrabalar, komşular, polis vs beni arıyormuş. Ben eve gelmişim

Yorum

Çok eski olmayan anılarımdan bahsedeyim bende size..

Babam arkadaşı ile fransaya gittiğinde (ben daha 3-4 yaşındaymışım) , babamın elini bırakmışım ve yanlarında yürümeye başlamışım , 5 dakika sonra babam sağına soluna bakmış , aman Allahım koca fransada çocuk kayıp. Babamın anlattığına göre kendine 1 asır gibi gelen yarım saatten sonra bir kilisenin önünde rahiple anlaşmaya çalışırken bulmuşlar ihihi. Çocukluk işte. Aslında çok hayal meyal hatırlıyorum , önümdeki adamı babam sanıp peşine takılmış ve öyle kaybolmuştum.

Düşünsenize yol bilmez iz bilmez dil bilmez çocuğunuz 3-4 yaşlarında
                            yyabancı ülkede kayboluyor. Siz de o ülkenin dilini bilmiyorsunuz.
                            Korkunç..
                            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                            X