gökhan çok hızlısın maşallah hızına yetişilmiyor. bende değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar sıfır cmax alacağım dizelde sorunsuz araç ama fransızlaedan uzak dur derim
Ya konuya bir yorum yazdik nerelere gelmis???? Arkadasslarim kardeslerim oncelikle unutmayin ki burasi opel forumu ve burdaki insanlar opeli severek alan binen ve bir cogu da ben de dahil arabsina hasta insanlar yani bir taraf olmama sansi da bir yerre kadar. Ki biz taraiz ancak gercceklik payi olan seylerin tarafiyiz. oncelikle Franszi arabalarinin elektrik tesisatlarinin kotu oldugunu servilser ustalar ve sagir sultan bile biliyor. HAtta her turlu derginin yorum kisimlarinda ikici el araba testlerinde ozellikle vurgulanir. arka amortisorler ve elektrik tesisati diye. bunlari dergileriri takip etmeyen arkadaslar bilemeyebilir ama bu cok buyuk bir gercektir. ikincisi citroenin ve peugeoutun oomatik vitesleriin gercekten basarisiz oldugunu ve donemin cok gerisinde oldugunu da bircok dergi yazdi ve be.n de birvok arabasinda test ettim gordum. sanirim buna da itiraz gelmeyecektir. ha bir arabayi sirf az yakiyor diye almaya niyetlenen dostlar varsa gitsin alsinlar ama bu benim tercihim olmayacaktir. Sanirim Gokhanin terihi de olmayacaktir. Ayrica astarnin ne kadar sorunsuz bir araba oldugunu h kasasina binen bircok insan gibi ben de biliyorum.J kasasi da insigniayi gecebilen tek otomobil Yani son dekra testinde insignia ikinci olurken Astra birinci oldu. Sanrirm bu kadar veri isiginda yaptiginiz yorumlari bir daha gozden gecirip Gokhan kardesime bilimsel veriler isiginda yardimci olabilirsiniz. saygilar sevgiler
Yorum