Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citroeen C5 dizel Otomatik Hakkında Görüş...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Citroeen C5 dizel Otomatik Hakkında Görüş...

Selam ,

Bu araçlar ile sürekli deneyim içindeyim Peugeot-Citroen.. Aslında işim gereği tüm araçları kullanmaktayım.. Garajımızda , Avis ve Budget in yeni aldığı Citroen C5 ler ve Peugeot 508 lerden bolca var.. Daha doğrusu aldığı demeyim de Peugeot - Citroen in deneme amaçlı Avis-Budget a verdiği araçlar diyeyim.

Avis-Budget çalışanları , Bu araçları kiralayanlar ve ben dahil olmak üzere kimse bu araçlardan memnun kalmadı.. En basitinden bu araçlar ile 0 park yapma olasılığınız YOK.. Markayı kötülemiş olmayayım ama Araçların her kapısını açtığımda inanın miğdem bulanıyor

Ailemizin önceden Pejo cu olması , benim ilk aracımın 0 bir 206 olması aslında bu araçlara sempatim olmasını gerektirirken tam tersi bu araçlardan gerçekten soğumuş durumdayım ve bu araçlara verilen paraların sokağa atıldığını düşünüyorum.

Az paralar değil 50-60 bin lira şimdi bir c5 almaya kalksanız.. Tamam Dizel Otomatik yok ama o fiyatlara Vw,Ford,Opel 3 lüsünden bir araç bakılmalı bana kalırsa..

Şekil şemal,bolca elektronik oyuncak , ehdi auto6r bilmemne gibi afilli yazılar insanın gözünü boyuyor biliyorum ama 10 sene önceki Peugeot 106 sında kronik ağrızalı fren müşürüni kullanıp 2012 model 207 de aynı parçayı kullanan bir markadan bahsediyoruz ve yine aynı dandik parça aynı yine ağrızayı yapıyor

Kendini geliştirmekten bu kadar yoksun, tüm araçlarında maliyet kaygısıyla aynı parçayı kullanmaktan kaçınmayan (30 bin tl lik C3 ile 70 bin tl lik c5 in bir çok ıvır zıvır parçası aynı) bir marka bu Peug-Citroen..

Yorum

Kendinizle celisiyosunuz bizimde dedigimiz bu zaten bir olayi baglamak sacma bir tane c5 ve ya astra sorunlu diye kotuleme yapmk haksizlik dedigimiz bu zaten

Yorum

bu arada, Tolga kardeşim sende de Astra J var ve tahmin ediyorum ki severek ve beğenerek biniyorsun aracına.. demem o ki Astra konusunda bu yönde veya olumsuz yönde görüşlerini belirtmen daha etik olacaktır kardeşim. Değil Astra, daha daha iyisi senin olsun, ama bu arabayı lütfen talihsiz bir olaya kıyas yapıp harcamayalım

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Perfect
          Selam ,

Bu araçlar ile sürekli deneyim içindeyim Peugeot-Citroen.. Aslında işim gereği tüm araçları kullanmaktayım.. Garajımızda , Avis ve Budget in yeni aldığı Citroen C5 ler ve Peugeot 508 lerden bolca var.. Daha doğrusu aldığı demeyim de Peugeot - Citroen in deneme amaçlı Avis-Budget a verdiği araçlar diyeyim.

Avis-Budget çalışanları , Bu araçları kiralayanlar ve ben dahil olmak üzere kimse bu araçlardan memnun kalmadı.. En basitinden bu araçlar ile 0 park yapma olasılığınız YOK.. Markayı kötülemiş olmayayım ama Araçların her kapısını açtığımda inanın miğdem bulanıyor

Ailemizin önceden Pejo cu olması , benim ilk aracımın 0 bir 206 olması aslında bu araçlara sempatim olmasını gerektirirken tam tersi bu araçlardan gerçekten soğumuş durumdayım ve bu araçlara verilen paraların sokağa atıldığını düşünüyorum.

Az paralar değil 50-60 bin lira şimdi bir c5 almaya kalksanız.. Tamam Dizel Otomatik yok ama o fiyatlara Vw,Ford,Opel 3 lüsünden bir araç bakılmalı bana kalırsa..

Şekil şemal,bolca elektronik oyuncak , ehdi auto6r bilmemne gibi afilli yazılar insanın gözünü boyuyor biliyorum ama 10 sene önceki Peugeot 106 sında kronik ağrızalı fren müşürüni kullanıp 2012 model 207 de aynı parçayı kullanan bir markadan bahsediyoruz ve yine aynı dandik parça aynı ağrızayı yapıyor
          Merhaba,
          konuya göstermiş olduğunuz samimi ilgiden dolayı teşekkürler..

Yorum

Fransız demişken megane coupe GT Line 1.6 dci 130 hp 320 nm tork yakıt tüketimi 3.6 lt /100 km şehir dışı çok merak ettiğim bir araç test aracı ramazan sonu gibi gelecekmiş Samsun'a.
            İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

tamam bee tamam öff almıyorum c5 filan bana düzgün bi araba bakın 2 gündür arabasızım ve elim ayağım kopmuş gibi sanki
              F30 Sport+

Yorum

Sevindim adınıza.. Güzel seçim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  tamam bee tamam öff almıyorum c5 filan bana düzgün bi araba bakın 2 gündür arabasızım ve elim ayağım kopmuş gibi sanki
                  Captiva al
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                    Captiva al
                    az önce baktım sen konuyu okuyorsun az sonra captiva al der diye aklımdan geçirmiştim abi)))
                    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      Captiva al
                      az önce baktım sen konuyu okuyorsun az sonra captiva al der diye aklımdan geçirmiştim abi)))
                      haha
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Sonunda abi attan inip eşeğe bineceksin
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Gökhan artık seni böyle birşey keser

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94224481/detay
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

abi naptın yakıttan kaçarken vergiye tutulacak bu sefer haha

Yorum

2013 te guzelmarabalr gelck

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                                abi naptın yakıttan kaçarken vergiye tutulacak bu sefer haha
                                V8 sesi ona bütün dertleri unutturur
                                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                                X