Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citroeen C5 dizel Otomatik Hakkında Görüş...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Citroeen C5 dizel Otomatik Hakkında Görüş...

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Aferin hemsehrim , kocum. Sana bir gtc bulalim da benim de icimdeki genclik istekleri cok sevdigim bir kardesim sayesinde gerceklessin
    abi 0 opel almam 2. el gtc bulursam kırmızı tavanlı almaya çalışırım 2.el olunca beyazda olabilir
    F30 Sport+

Yorum

bencede 0 opel devrı bıttı valla bmwde dusunebılırsın karar senın

Yorum

sen iyisi mi gidip sıkı bir pazarlık yap Astra GTC için bence valla o araba aşka getirir seni birdaha ne rocco sıkı şeker ne A3 tek kapı ne de C5 görür gözün emin ol
        53-54 bine bitirirsin GTC yi keyfine bakarsın..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Arkkadsin birininde astrasi yanmis o zaman astrada almayin marka fanatizmine gerek yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
            Arkkadsin birininde astrasi yanmis o zaman astrada almayin marka fanatizmine gerek yok
            +1

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bu sadece nadir görülen talihsiz bir rastlantı bence. Bir astra ufaktan alev aldı diye bütün astralar yanacak diye birşey yok.

Fanatizm değil bu , Kaliteli malı pazarda ucuza arayış. Yoksa aradığımız yine yok deriz

Fazla muhalefet gibi konuştum ama işin aslı böyle yani.. Bir de ben arabamı servise soktuktan sonra asla motorunu açmadan içeriyi bir kontrol etmeden yola çıkmazdım. Burda arabası yanan abimi suçlamıyorum elbette suç onun değil ama bu tip kontrolleri yapması gerekirdi el yordamıyla veya göz gezdirerek.

Gökhan abi ben de Sedat ve Tolga abiye Muhalif olarak Astra Olabilir Astra GTC olabilir , hedefini büyütüp İnsignia olabilir.
              Her türlüsüyle seviyoruz biz seni ihihi
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

o araba durduk yere mi yandı?? Arabadan kaynaklı hata mı var dı yoksa bir ustanın ihmalkarlığı ve servisin ucuz oyunu sonucu mu o talihsiz durum yaşanmış?? Lütfen şimdi farklı araç sahipleri bu konu hakkında fanatizm yapmasın... o yanan araçla marka fanatikliğinin ve bizim önerilerimizin ne alakası var? e oldu o zaman kimse Opel almasın.
                Biz diğer araçları eleştirirken, olumlu ya da olumsuz yanlarını belirtirken araç üzerinden değerlendirme ve yorumlar yapıyoruz. kalkıpta bir aracı doldurma laflarla göklere çıkarmıyoruz. Sonuç olarak Astra ve ailesinde durduk yere arabalarda yangın çıkacak hatalı bir yer yok. O olay tamamen ihmalkârlık veya dikkatsizlikten ibaret.

Yorum

Benim onceki yorumumu okursan bende soledim alma diye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                    o araba durduk yere mi yandı?? Arabadan kaynaklı hata mı var dı yoksa bir ustanın ihmalkarlığı ve servisin ucuz oyunu sonucu mu o talihsiz durum yaşanmış?? Lütfen şimdi farklı araç sahipleri bu konu hakkında fanatizm yapmasın... o yanan araçla marka fanatikliğinin ve bizim önerilerimizin ne alakası var? e oldu o zaman kimse Opel almasın.
                    Biz diğer araçları eleştirirken, olumlu ya da olumsuz yanlarını belirtirken araç üzerinden değerlendirme ve yorumlar yapıyoruz. kalkıpta bir aracı doldurma laflarla göklere çıkarmıyoruz. Sonuç olarak Astra ve ailesinde durduk yere arabalarda yangın çıkacak hatalı bir yer yok. O olay tamamen ihmalkârlık veya dikkatsizlikten ibaret.
                    olabilir sonucta astra

Yorum

hmm peki sen ne almasını tavsiye ederdin Tolga kardeşim?

Yorum

Murat abi lafı ağzımdan aldı

Tamamen ustanın ihmalkarlığı bence.. Araba alındığından beri yanmamış bir servise girdi yandı , servisin hatası olduğu %100 belli yani

Konuyu saptırmayalım Astra al abi
                        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Ya yanlış anlaşıldı galiba bende gtc'yi çok beğeniyorum , demek istediğim körü körüne Opel de Opel demeyelim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

citroen sormus gokhan onu soledim

Yorum

açıkcası c5 genelde eleştirilen ama bana göre gayette alınası bir araç.fransızları beğenmeyebilirsiniz ama sonuç itibari ile tasarımları olsun konforları olsun bence gayet yeterli.öyle söylendiği kadarda arıza çıkartan araçlar değiller kaldıki bir arkadaşım 1.5 yıldır 2010 modelini hiç sorunsuz biniyor.açıkcası aracım satılırsa almayı düşündüğüm araçlardan biride c5.hem ekonomi hem konfor hemde görsel olarak yeterli düzeyde.
                              birde sorunlu diyor herkes ama bu sorun nedir sürekli bir kötüleme.yani araç yolda giderken takla falan mı atıyor?
                              her araç sorun çıkarta bilir tamamen şans ve kullanıcının kullanımına bağlı bence.
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Sedat abi önerin her marka ve araç için geçerli fakat burda aslolan o yanan aracın nasıl bir hata kaynaklı o hale geldiği.. Bu durum, olayı tamamen araca bağlayıp markanın üzerine çizik çekmek değil.. Sonuçta o olay belki yüzbinde bir kişinin başına ya gelir ya gelmez.. O da tamamen servis elemanın dikkatsizliği ve ihmalkârlığı.. Ama sırf bu yüzden araç alırken aman ha aman göz önünde bulundurulması gereken bir durumda yok yani.
                                Geçenlerde de Zafer abi buraya Malatya ya gelirken yolda bir sıkıntı yaşamış ve üzücü durum yaşamıştı. Şimdi bu olay herkesin başına mı gelecek? Bunu kıstas alıp satalım o halde araçlarımızı abi.. Doğru değil abi.. Sonuçta o işin çözümü olmuş ve işin sevindirici tarafı da olması gerekeni de bu zaten.. Bu tür vakalar yüzbinde bir kişinin başına ya gelir ya da hiç gelmez. Ama o olanlara bakılıp beğenilen kaliteli ve hayal süsleyen bir aracın adını bir kalemde çizmek hiç etik değil...

Yorum

İşleniyor...
                                X