Arkadaşlar audi ile olan birlikteliğimizin de sonuna gelmiş bulunmanın onuru ve haklı sevinci içindeyim Şimdi sırada dizel bişeyler olur mu diye düşünüyorum ve bu kapsamda aklıma dizel otomatik 1.6 litreyi geçmeyen bir araç olan c5 geldi.. ne diyorsunuz? 2. el alırım eğer alırsam max 50 52 lik...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Citroeen C5 dizel Otomatik Hakkında Görüş...
Collapse
X
-
Ynt: Citroeen C5 dizel Otomatik Hakkında Görüş...
Hops ne oluyor ya
En hızlı değiştirdiğin araban herhalde bu olacak
Ne olursa olsun yeni araban senin için hayırlısını dilerim abi.
Ama özüne geri dön artık bence , o eski Astra'n çok güzeldiSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
yerinde olsam o paraya az daha ekler gider sıfır km 1.4 Turbo Yeni Stil Paket li Sunrooflu bir Beyaz İnsignia alırdım. Ya da Astra GTC 57 bin sıfırı. Hiç kaçırmazdım fırsatı
Ama ille de 1.6 dizel düşünüyorsan C5 yerine 508 bakardım. Emin ol iç mekan görünümü kalitesi ve donanımı C5 e 5 basar...
bu arada, Jetta 1.6 TDI da fena değil, tip olarakta çakma Audi A4 ) sana yabancı değil marka olarak.. Hayırlısı olsun şimdiden
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
abi 50 52 arası otomatik olan c5 yok, zaten c5 in otomatiği auto 6r böyle kötü bir şanzıman sistemi yok, aşırı yığılma var bu şanzımanda, performansı da engelliyor, gerçi hoş araba da pek performans yok ama c5 güzel araç tavsiye ederim ama otoamtik alma bence
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: speed_emreyok gıttı 55 mılyara zenonlu sunrooflu 163 bg 320 d bmw aldı gumus renklı kral dıyodu
Orjinal yazı sahibi: 18XET01Hops ne oluyor ya
En hızlı değiştirdiğin araban herhalde bu olacak
Ne olursa olsun yeni araban senin için hayırlısını dilerim abi.
Ama özüne geri dön artık bence , o eski Astra'n çok güzeldiOrjinal yazı sahibi: efemurattyerinde olsam o paraya az daha ekler gider sıfır km 1.4 Turbo Yeni Stil Paket li Sunrooflu bir Beyaz İnsignia alırdım. Ya da Astra GTC 57 bin sıfırı. Hiç kaçırmazdım fırsatı
Ama ille de 1.6 dizel düşünüyorsan C5 yerine 508 bakardım. Emin ol iç mekan görünümü kalitesi ve donanımı C5 e 5 basar...
bu arada, Jetta 1.6 TDI da fena değil, tip olarakta çakma Audi A4 ) sana yabancı değil marka olarak.. Hayırlısı olsun şimdidenOrjinal yazı sahibi: _ToLGa_Audiden fransiza gecmek olmaz
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23abi 50 52 arası otomatik olan c5 yok, zaten c5 in otomatiği auto 6r böyle kötü bir şanzıman sistemi yok, aşırı yığılma var bu şanzımanda, performansı da engelliyor, gerçi hoş araba da pek performans yok ama c5 güzel araç tavsiye ederim ama otoamtik alma benceF30 Sport+
Yorum
-
Gokhan ben de merak ediyordum
Audi ile nikah mi kiydin diye
Saka bir yana illa Fransiz diyorsan D segmentinde 508 derim
Bire bir ayni alt yapi ve o kotu vites sistemi
Konfor disinda alisilinca performans icin manuel hareketler ile kurtariyorsun.
Yakit tuketimi tatminkar ,
C segmentinde Megane HB 1.5 dCi EDC olabilir
Golf 1.6 TDİ DSG tek gecerim
Yorum
-
golf dsg için çok para istiyorlar, birazda modası geçti ya da ben çok aşinayım ona ondan olabilir...
megane teknik açıdan çok iyi sessizlikte gayet güzel ama tip yok...
508 bana göre ne çirkin arka ve yan tasarıma sahip araçlardanF30 Sport+
Yorum
-
Gokhanim tekrar hayirli olsun da sen ne zaman dogru yolu bulacaksin bilmiyorum. Oncelikle otomatik c5 lerle ilgili cok ciddi sikayetler var. bu nedenle cok kisi citroen le kavgali diye biliyorum. otomatik oldugu halde sanziman hatalarina kullanim hatasi diyorlarmis. 508 ile ilgili olarak da gecen gun yeni birsey vikti .Adamin birinin araci yolda giderken duman cikamaya baslamis ve de kapilar kitlenmis. Bu beyfendi de sonuna kadar peugout ile ilgili sikayetlerde blunmus. sonucta Fransizlar cok sorunlu araclar hem yuruyen de hem de elektirk sisteminde. O yuzden attan inip essege binme derim yani Almandan sonra Fransiza binene hic rastlamadim desem yalan olmaz ama sen de bu potansiyel var...l muhaha muhaha muhaha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Gokhanim tekrar hayirli olsun da sen ne zaman dogru yolu bulacaksin bilmiyorum. Oncelikle otomatik c5 lerle ilgili cok ciddi sikayetler var. bu nedenle cok kisi citroen le kavgali diye biliyorum. otomatik oldugu halde sanziman hatalarina kullanim hatasi diyorlarmis. 508 ile ilgili olarak da gecen gun yeni birsey vikti .Adamin birinin araci yolda giderken duman cikamaya baslamis ve de kapilar kitlenmis. Bu beyfendi de sonuna kadar peugout ile ilgili sikayetlerde blunmus. sonucta Fransizlar cok sorunlu araclar hem yuruyen de hem de elektirk sisteminde. O yuzden attan inip essege binme derim yani Almandan sonra Fransiza binene hic rastlamadim desem yalan olmaz ama sen de bu potansiyel var...l muhaha muhaha muhahaF30 Sport+
Yorum
Yorum