Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eski İstanbul Resimleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Eski İstanbul Resimleri

İstanbul Taksimden oluşmuyor büyük bir Metropol ihtiyaç dahilinde çeşitli yerler beton ve yine çeşitli yerler park orman bahçe spor alanları vs oluyor sonuçta bizlerin ve sizlerin seçtikleri yöneticilerin kararları kişilerin kararları değil her ne kadar siz oyunuzu Istanbulda kullanmıyor olsanızda burası böyle belkide Istanbulda kullanıyorsunuzdur neyse

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yeşili yok edip otopark, yol, avm yapmanın mantığı yok, bunun sonu yok çünkü. şehirler o yüzden yaşanmaz hale geliyor, sürekli yol yap, köprü yap, araba satılsın, yol yap araba satılsın. new york'ta central parkta ağaçları kesip avm, site, kilise, otopark yapalım diyebilir mi belediye başkanı, vali falan. diyemez, muhtemelen aklından bile geçirmez zaten.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

adımız çıkmış dokuza, inmez sekize.
        Çağrı veya başka biri istanbul yaşanmaz oldu, facia trafik var deyince başka anlaşılıyor ben deyince başka

Yorum

Aslinda isin ozune bakilirsa taksim su halinde eskisinden cok daha kullanisli oldu... trafik rahatladi insanlar rahatladilar... he gezi parki iptal edilip avm yapmak bencede sacma.. o gorunen yerde yesillendirilebilir fakat orasi genelde insan sirkilasyonunun yogun oldugu yer oldugu icin yeşil bi alan olusturmak zor olabilir...
          F30 Sport+

Yorum

Hocam Sen harbi istanbulda yaşadınmı ne alaka Central Park neresi Taksim neresi komik oluyorsun dar bir bakış acısını sana yakıştıramadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              adımız çıkmış dokuza, inmez sekize.
              Çağrı veya başka biri istanbul yaşanmaz oldu, facia trafik var deyince başka anlaşılıyor ben deyince başka
              Sen Dürüst değilsin bu konuda polemik yaratacak mesajlar yazıyorsun yoksa niye yanlış anlayalım defalarca uyarıldın ve hala devam ediyorsun mutlu oluyorsun sen mutlu oldukça bizde mutlu oluyoruz

Yorum

Ben central parkla taksimi karşılaştırmıyorum ki zihniyeti kıyaslıyorum. diyarbakır belediyelerini yönetenlerle taban taban zıt siyasi düşüncede de olsam adamlar her yere park yapıyorlar, hem de düzgün ve büyük parklar. türkiyenin geri kalanına bakınca utanıyorum bu adamlar niye böyle biz niye böyleyiz diye.

Yorum

Yarın çıkıp yakın zamanda yaptıkları parkların fotoğraflarını çekip paylaşayım isterseniz. bu adamlar düşünemiyor mu buraları belediyelerine gelir kapısı olacak alanlara dönüştürmeyi, otopark avm yapmayı falan

Yorum

Beyefendi sizim kim oldugunuzu ne iş yaptiginizi bilmiyor bildigim tek sey var guzel ve duzenli bir formda siyaset yapip ortaligi karistirmak.

Yorum

Niye her konunun altına siyasi mesajlar yazan birileri çıkıyor da konu bambaşka yerlere çekiliyor.
                      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                        Yarın çıkıp yakın zamanda yaptıkları parkların fotoğraflarını çekip paylaşayım isterseniz. bu adamlar düşünemiyor mu buraları belediyelerine gelir kapısı olacak alanlara dönüştürmeyi, otopark avm yapmayı falan
                        Forumda benden başka İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan yok herhalde, ki eleştirinizin muhatabı olabilecek kimsenin de burada olacağını zannetmiyorum. Yine de her seferinde siyasi mesaj verme çabanızı anlayabilmiş değilim.
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Şimdi bu istanbulun taşı topragı altın degil mi..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                            Şimdi bu istanbulun taşı topragı altın degil mi..
                            Öyle diyerek Türkiye'nin yarısını istanbula göç ettirdiler, şimdi işin içinden çıkılmaya çalışılıyor.

Yorum

Önceden deselerdi istanbul da yaşamak istermisin diye kesinlikle hayır derdim.. Fakat bu forumdaki güzel insanları tanıdıktan sonra bazen diyorum keske bende aralarında olsaydım diye.. yani abicim güzellikleri gòrmek istersen güzel sehir istanbul..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

O trafiği ve kalabalığı olmasa tabi ki türkiyenin en güzel şehri, ama trafiği gerçekten akıllara zarar. bir ara günde 700 yeni araç trafiğe çıkıyor deniliyordu. şimdi kaç araçtır bilemiyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X