Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sony Xperia S kullananlar buraya

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sony Xperia S kullananlar buraya

Şu galaxy bide pantolonun arka cebine sığsa

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
    Mehmet,

Abi Galaxy note çay tepsisi gibi ama yapmadığı ikram yok
    Sat Sony'i. Alemin kralı Galaxy Note

Güzel bir Android sitesi. Her şey bedava.
    http://www.apkmania.com/
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Sigar sigar. Pantolunun arka ceplerine modifikasyonla islem tamamdir.
      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

muhaha muhaha muhaha

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
        Sigar sigar. Pantolunun arka ceplerine modifikasyonla islem tamamdir.

Yorum

Valla Ben ICS de Hiç Şikayetçi Değilim Arkadaşlar. Aksıne Hız Bana Göre Arttı. Evet Telefon Kapasitesi İyi Ama Gereksiz Uygulamaları da Yüklemeye İhtiyaç Duymuyorum. Hatta Telefonu Aldığımda Üzerinden Çıkanların Silinebilir Olanları da Sildim. Uçuyor Diyebilirim. Onun Ötesinde Radyoda ve Wi-Fi da Hiç Bir Sıkıntı Yok. Pil Ömrüne Gelince Sizin Beklentiniz Nedir Bilmiyorum Ama Ben Öyle Aman Ama Bir Uzama Beklemiyordum, Olmadı da. Ama Bi Yüzde 10 Kadar Gibi Hissetim Diyebilirim. Ayrıca Bu Tel i Almamın Sebebi de IPhone a Sırf Gösteriş Olsun Diye Onca Parayı Dökmeyecek Olmam. Ayrıca Ekranı Büyük Ve İhtiyacım Olan Autocad Dosyalarını, İşim Gereği Yanıma Proje Almaya Gerek Kalmadan Avcumda Her Yere Götürüyor Olabilmem. Bence Telefonlar Arası Karşılaştırma Yaparken, Tüm Telefonlara Aynı Uygulamaları Yükleyip Ona Göre Karşılaştırma Yapmak Doğru Olur.
          Herkese Keyifli Kullanımlar.

Yorum

Forumlardan takip ettiğim kadarıyla, ICS'i ilk yükleyenler Radyo ve Wi-Fi'de sorun yaşamışlardı. ICS güncellemesi en son gelen telefonlardan birisi benimki. 2 gün önce geldi güncelleme.
            Wi-Fi, radyo sorunsuz. Tespit edebildiğim kadarıyla diğer uygulamalarda da sorun yok.
            Dün yüklediğimden beri tespit ettiğim tek olumsuzluk tuşlara dokunduktan sonraki tepkime ve harekete geçme süresi. Mesela kayıtlara dokunuyorsunuz, kayıtların ekrana gelmesi 2-3 saniye. Telefon Tuş takımını açmak istiyorsunuz 2-3 saniye sonra geliyor.
            Eskiye göre yavaş. Eskisinde anında açardı. Sizlerde de böylemi bilmiyorum.

ExDialer uygulamasını yükledim. Exdialer uygulamasındaki tuş takımı ve kayıtlar eski sürümden daha hızlı
            Gelgelelim Stock Rehber, Tuş takımı ve bazı uygualamalar çok yavaş. ( Bence tepkime süresinden ve yazılımsal bir sorun )

ICS sürümünde böyle bir sorun var.
            Dünden bu yana kurcalıyorum kasma olarak nitelendireceğimiz tek sorun bu... Diğer uygulamalarda kasma vs yapmıyor....

Batarya konusu baştan beri sıkıntılı. İlk aldığımdan beri batarya öğlen olmadan %50 oluyor.

Wi-Fi ve Internet sürekli açık.
            Mail için "Maildroid" isimli Pop3 uygulamasını kullanıyorum. Mail kontrol sıklığı 2 dakika.
            Senkronizasyon açık.
            Günlük telefon görüşmeleri.

Saat 15:00'de batarya bitiyor. Günde 2-3 defa şarja takıyorum. Tek rahatsızlığım bu. Bir yere giderken yedek telefon almak zorunda kalıyorum ((

Yorum

Tabi Ben Bahsetmemiş Olabilirim Ama Ben de Devamlı, Görüşmelerimi Yaptığım Çok Basit Bir Telefon Taşıyorum Yanımda Joker Olarak. Mail, Facebook ve Autocad ve Internet İçin Açtığımdan Dolayı Pil Ömründe Sıkıntı Yaşamıyorum Bütün Bir Gün.

Yorum

Nedir bu telefondan çektiğim. maad maad maad

ICS ile oluşan kasmalardan ve geç tepkimelerden yakınıyordum.

Dün akşam 21:00 de kırdım kafayı telefonu full sıfırladım. Nereden kaç defa sıfırlanıyorsa sıfırladım.
                Tüm kurulum ve uygulamalrın yüklenmesi bittiğinde gece saat 04:00'ü gösteriyordu . ihihi

Güncellemeyi PC Companion ile mevcut dosyaların üzerine yapmıştım. Full reset + SD kartın tamamına format sonrası, SEUS ( Sony Ericsson Update Service ) ile ICS'ti sıfırdan yükledim.

Nihayet yağ gibi akan, turbosu devreye giren bir Xperia S'im var
                Tüm uygulamalar acaip hızlandı ...

Telefon acaip hızlandı ( eskisinden bile ) + batarya görece daha iyi oldu gibi. Bir kaç güne yorumlarız tekrar.

Yorum

Forumlarda bloglarda falan da sıfırdan kuranların yorumları hep aynı şekildeydi Mehmet hocam, en iyisini yapmışsın

Yorum

İşi gücü bırakıp telefonla uğraşmamak için hep ertelemiştim, ama kaderde uğraşmak olunca elden bir şey gelmiyor. 7 saatime maloldu.

Yorum

Very Important... : Beyler Ben Telefonumu Aldığım Günden Beridir Hiç Şarj Cihazını Kullanmadım. Telefonu Devamlı Evdeki Masaüstü Pc ye Bağlı Usb Kablosu İle Şarj Ettim. Hem de Güncellemeler vs. İçin PC Companion Proğramını Kullandım. Bu Gün Bir Şey Fark Ettim. Gece Usb ye Bağlı Telefon Şarj Olmuştu %100. Ve Pc yi Telefon Usb Kablosuna Bağlı İken Kapattım ve Telefonu Ayırmadan Uyudum. Saat 11.30 Gibi Uyandığımda Ne Göreyim Tel Kendi Kendine Deşarj Olmuş. Önce Korktum Pil Mantı Oldu Diye. Ancak Daha Sonra Şarj Edip Çıkardığımda Bir Şey Olmadı. Aynı Şekilde Bir Olay Başınıza Gelebilir ve Sabah Kalktığınızda Telefon Sıfır Şarj İle İşe Gitmek Zorunda Kalabilirsiniz. Bunu Engellemenin Bi Ayarı Varmıdır Ben Bilmiyorum Ama Bilenleriniz Varsa ve Paylaşırsa Sevinirim.
                      Ayrıca ICS nin Bir Güzelliğininden de Bahsetmek İstiyorum. Önceki Sürümde İntermet Sayfalarını Daha Okunur Olması İçin Büyütmek Gerektiğinde Sağ Altta Şeffaf + - İkonları Beliriyordu. Bazen Basmak İstediğimde Denk Gelmiyor ve Sinir Bozuyordu. Şimdi, Sayfayı Aynı Fotoğraf Büyütür Gibi İki Parmağı Ekrana Koyup Yanlara Açarak Sayfaya Zoom Yapılabiliyor.
                      İyi Forumlar.

Yorum

pc'nin usb ile telefondan elektrik çekmesi mümkün mü bilmiyorum ama telefonda usb'yle ilgili bir uygulama açık kaldığından şarjı yemiş olabilir. pc kapalıyken usb'de daha zayıf voltaj oluyor.
                        evde eski bi samsung telefon var, şarj cihazında sıkıntı olduğu için pc'den şarj ediyorum, geceden takılı bıraktığım zaman (pc kapalı) normale oranla daha yavaş şarj ediyor ama sonuçta ediyor.
                        bence yazılımla alakalı birşey abi
                        InsigniaTEAM

Yorum

Evet Çok Haklısın. Ben Öncesinde N97 Kullanıyordum. Geneli İtibarı İle O Telefon Benden Çok Küfür Yemesine Rağmen Hoşuma Giden Tarafı PC Kapalıyken Şarj Olmasıydı. Bunda Tam Tersi. Deşarj Olmuş. Neyse ki Pille İlgili Bi Sıkıntı Değil Bu Çünkü Tekrar Şarj Edip Ayırınca Normale Döndü.

Yorum

Xperia S kullanıcılarının dikkatine : Sony 6.1.A.2.45 kodlu yeni bir güncelleme çıkarttı.

Cihazı PC'ye bağladığınzda PC Companion sizi uyaracaktır. Bu sürümle gelen güncellemelerin listesi henüz mevcut değil ama muhtemelen ekranlar arası geçişlerde zaman zaman oluşan yavaşlık sorunlarının ve Walkman uygulaması ile ilgili bazı ufak tefek hataların giderilmiş olması bekleniyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                              Xperia S kullanıcılarının dikkatine : Sony 6.1.A.2.45 kodlu yeni bir güncelleme çıkarttı.

Cihazı PC'ye bağladığınzda PC Companion sizi uyaracaktır. Bu sürümle gelen güncellemelerin listesi henüz mevcut değil ama muhtemelen ekranlar arası geçişlerde zaman zaman oluşan yavaşlık sorunlarının ve Walkman uygulaması ile ilgili bazı ufak tefek hataların giderilmiş olması bekleniyor.

Yorum

Xperia S'çi arkadaşların dikkatine :

Bizim cihazların pabucu dama atılıyor, artık yeni top model Z...
                                (Arada çıkan ion ve T'yi hiç saymıyorum, çünkü S'den kayda değer bir üstünlükleri yoktu)
                                Bizim memlekete gelişi en az birkaç ayı bulur muhtemelen.
                                Aslında ne kadar geç gelirse o kadar iyi, elimdeki cihaz ekonomik ömrünü doldurmadan değiştirme hevesine kapılmayı sevmiyorum...

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=gWysHOjl95E

http://www.sonymobile.com/global-en/...ones/xperia-z/

Yorum

İşleniyor...
                                X