Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sony Xperia S kullananlar buraya

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sony Xperia S kullananlar buraya

Forumumuzda Sony Xperia S kullanıcılarının az olmadığını gördüm. Ayrı bir başlıktan yenilikleri, uygulamaları vs konuşmaya ne dersiniz ?

İlk paylaşım benden.

Xperia için "Illumination Bar Notification" uygulaması.

Alt kısımdaki şeffaf bölüm Cevapsız çağrı ve SMS'lerde yanıp sönüyor

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Ynt: Sony Xperia S kullananlar buraya

Mehmet hocam merhaba,

Telefonu Fransa'dan getirtme konusunda sana karşı hâla mahçup hissediyorum, umarım cihazlar elinde kalmamıştır.
    Sonrasında Türkiye piyasasına ilk parti resmi ithalat yapılır yapılmaz ben de aldım.

Bugünlerde Android 4.0 (ICS) upgrade mevzusunu takip ediyorum, ICS'e geçip memnunum diyenler var, ama çok sayıda sorun bildirenler de var.
    Ben şimdilik beklemedeyim, muhtemelen daha stabil bir sürüm çıkmadan geçmeyeceğim, sen bu konuda ne düşünüyorsun ?

Yorum

Konu Başlığı Hayırlı Olsun.
      Uygulama da Güzelmiş. Yanlız Vay Pil Ömrünün ve Ram in Haline. Ben Bütün İlave Yüklemeleri ICS Sonrası Yapmayı Düşünüyorum. ACad Dahi Yüklemedim, Bu Sebepten Ötürü Almama Rağmen. Yani Her İlave Yüklemeyi ICS de Deneyip Memenun Kalırsam Devam Etmeyi Düşünüyorum.

Yorum

@serdar99: Sağlık olsun. Telefonları forumdan başka bir arkadaşımıza aldığım fiyattan verdim. Bir arkadaşımızın işini gördük. Güle güle kullansın.

Aldığım cihaz uluslararası garantiye sahipti ve sarı ekran probleminden dolayı değiştirildi. Aklınızda olsun Avrupa Birliği, İsviçre ve Türkiye'den alınan Sony cihazlar Uluslararası garantiye sahip. ( Sony dışındaki cihazların da Uluslararası garantiye sahip olduğunu düşünüyorum. Garanti kitaplarına bakmak lazım.)

Blackberry kullanan birisi olarak ebadına ve android sisteminden dolayı ilk başlarda cihaza alışamadım. ( %100 alıştığımda söylenemez.)
        Halâ büyük gibi. Kot pantolon cebine atmak problem Oysaki Blackberry 9700 ün varlığı bile hissedilmiyordu
        İkiz simkart aldım. Arasıra BB kullanıyorum. Xperia S alınca tablet alma fikrini biraz daha erteledim. Tabletten tek farkı ekranı bence
        Akşamları evde bilgisayarı açma ihtiyacım kalmadı.

Tek problem batarya gibi. Wi-fi, internet ve senkronizasyon sürekli açık. Günde 2 defa şarj

İkinci sorunum ( ikinci sorun bana has bir sorun) . Telefon defteri - google - outlook senkronizasyonu . Bir yerlerde bir yanlış yapıyorum ama nerde çözemedim.

Telefon rehberimdeki kayıtlar sürekli klonlanıyor. Rehber kayırlarına göre 5 tane eşim, 5 tane oğlum, 5 babam, 5 annem var. Arkadaşlarımda 5'er tane ve sürekli birbirlerini klonluyorlar. ihihi çözümünü bilen biri varsa Allah için yardım etsin bana ihihi

Ben ICS için acele etmeyenlerdenim. ICS sorunlu geldi. Sorunlar düzelsin, bakarız.
        Şu ana kadar belirlenen yaygın sorunlar.

1- Wi-fi kopması
        2- Radyo
        3- walkman
        4- Boğuk ses
        5- Bazı oyunlarda kasma
        6- ??

Yorum

Telefon defteri-Outlook senkronizasyonu dışında yazdığın sorunlar senin yaşadıkların mı yoksa ICS'de rastlanan sorunları mı yazdın ?

Benim şahsen Smartphone olmayan eski telefonumun (Sony Ericsson W995) tek elle kullanma kolaylığını kaybetmiş olmak dışında bir sorunum yok.
          Cihazdan çok memnunum, hızı, ekran boyutu ve netliği falan gayet iyi. Sadece çektiği fotoğraflar pek 12mp gibi hissettirmiyor.
          Bende de senkronizasyon açık, fakat aşırı yoğun bir kullanımım olmadığı için günde 1 kez şarj etmek bana yetiyor.

Yorum

Klonlama Konusu Çok Enteresan Ben Hiç Yaşamadım. Wi-Fi ı Bulduğum Her Yerde Kullandığım İçin Bir Sıkıntı Yaşamadığımı Söyleyebilirim. Ancak Radyo,Walkman ve Oyun dan Uzak Olduğum İçin Yorum Yapamıycam. Yanlız Ses İle İlgili Pek Başarılı Olamadığını Ben de Söyleyebilirim. Daha Önce Kullandığım P990i Daha Başarılıydı. İşin İlginci Ondan da Önceki P900i Hepten Ortalığı Ayağa Kaldırırdı.

Yorum

Madde madde yazdıklarım Türkiyede ve yurtdışındaki ICS güncellemesi ile yaşanan genel sorunlar. Ancak bu sorunları yaşamayanlar da var.

Telefon Defteri - Outlook ve Google senkonizasyonu bana has bir sorun...
              Tek elle kullanamamak ayrı bir sorun ...
              Batarya ayrı bir sorun ... Ancak internet, wi-fi ve senkronizasyon bataryayı sömürüyor. İntrenet ve Wifi kapalıyken batarya kullanımı uzuyor.

Bunların haricinde bende cihazdan çok memnunum. Ekran kalitesi süper. Bu cihazda şeytan tüyü var. Farklı bir çekiciliği var. Ben geçenlerde Xperia P gördüm. Aleminyum kasa ve ebat biraz daha küçük . Xperia P'de çok güzel bir cihaz

Gelişmeleri ve tavsiyeleri buradan paylaşmaya devam ederiz.

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
              Telefon defteri-Outlook senkronizasyonu dışında yazdığın sorunlar senin yaşadıkların mı yoksa ICS'de rastlanan sorunları mı yazdın ?

Benim şahsen Smartphone olmayan eski telefonumun (Sony Ericsson W995) tek elle kullanma kolaylığını kaybetmiş olmak dışında bir sorunum yok.
              Cihazdan çok memnunum, hızı, ekran boyutu ve netliği falan gayet iyi. Sadece çektiği fotoğraflar pek 12mp gibi hissettirmiyor.
              Bende de senkronizasyon açık, fakat aşırı yoğun bir kullanımım olmadığı için günde 1 kez şarj etmek bana yetiyor.

Yorum

Bence sesi ikiye ayırmak lazım.

1-Müzik
                2-Konuşma esnasında kulaklıktan gelen ses

Müzikte kendi kulaklığı ile gayet başarılı. Belki daha kaliteli bir kulaklık ile daha iyi sonuçlar alınabilir. Özellikle "Clear Bass özelliği çok iyi.
                Konuşma esnasında kulaklıktan gelen ses ise zayıf...

Oyunlarda fena değil. Gerçi telefon bizim kızdan bana kalmıyor akşamları.

Ekran kalitesi Full HD filmlerde daha çok ortaya çıkıyor.

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                Klonlama Konusu Çok Enteresan Ben Hiç Yaşamadım. Wi-Fi ı Bulduğum Her Yerde Kullandığım İçin Bir Sıkıntı Yaşamadığımı Söyleyebilirim. Ancak Radyo,Walkman ve Oyun dan Uzak Olduğum İçin Yorum Yapamıycam. Yanlız Ses İle İlgili Pek Başarılı Olamadığını Ben de Söyleyebilirim. Daha Önce Kullandığım P990i Daha Başarılıydı. İşin İlginci Ondan da Önceki P900i Hepten Ortalığı Ayağa Kaldırırdı.

Yorum

Bu Değişiklik Gösterme Konusuna Katılıyorum. Marmariste Yaşayan Küçüklükten Bir Arkadaşım Var. Geçenlerde Annesini Ziyarete Geldi Ve Görüştük. O Da Almış. İncelerken Şunu Fark Ettik; Kilit Açtıktan Sonra Alt Ortadaki Uygulamalar İkonuna Tuşlayınca En Sağda Altta Beliren 4 Adet Kare Ye Dokununca Ben de İkonlar Yerinde Oynamaya Başlıyor. Arkadaşımınkinde İse Sabit Duruyordu. Ben Kulaklık Kullanmıyorum. Ancak Çağrı Esnasında Sesi Dış Hoperlöre Verdiğimizde de Ses Zayıf Kalıyor. Ama Atıyorum Youtube dan Bir Müzik Videosu Seyrederken Aynı Hoperlör Açık Alanda Bile Gayet İyi Performans Veriyor. Almanya İtalya Maçını Bu Şekilde Açık Alanda ve 1/4 Seste Seyrettim..

Yorum

oda ne ya telefonmu yanı

samsung s3 derım haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Peki Erhanım sen ne kullanıyorsun?????????????????

Yorum

Onun içinmi 3 tane Xperia S aldın
                        muhaha

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                        oda ne ya telefonmu yanı

samsung s3 derım haha

Yorum

Doğru. Ama Ben Aldığımda S3 Henüz S2 Nin Ramlerinde Bit di. Yanlız Onda da Bizimkinden Daha Fazla Pil Ömrü Sorunu Olduğunu Öğrendim. Pil Konusunda Bir Çözüm Yedek Pil Ünitesi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Peki Erhanım sen ne kullanıyorsun?????????????????
                            samsun s3 abı

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Aynen bendede oynuyor. Go Louncher uygulamasından kaynaklı olabilir. Sizde Go louncher varmı ?

Ses ile ilgili sorun tesbitimiz aynı, görüşme esnasında ve handsfree modda ses zayıf, müzik, video ve oyun uygulamalarında gayet başarılı. Oyunlarda sesi iyice kısıyorum. En yüksekte kulak tırmalıyor.

Orjinal kulaklık ile Clear Bass ayarları ile oynayarak müzik dinlemenizi tavsiye ederim. Evet bu SONY dedirtiyor.

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                              Bu Değişiklik Gösterme Konusuna Katılıyorum. Marmariste Yaşayan Küçüklükten Bir Arkadaşım Var. Geçenlerde Annesini Ziyarete Geldi Ve Görüştük. O Da Almış. İncelerken Şunu Fark Ettik; Kilit Açtıktan Sonra Alt Ortadaki Uygulamalar İkonuna Tuşlayınca En Sağda Altta Beliren 4 Adet Kare Ye Dokununca Ben de İkonlar Yerinde Oynamaya Başlıyor. Arkadaşımınkinde İse Sabit Duruyordu. Ben Kulaklık Kullanmıyorum. Ancak Çağrı Esnasında Sesi Dış Hoperlöre Verdiğimizde de Ses Zayıf Kalıyor. Ama Atıyorum Youtube dan Bir Müzik Videosu Seyrederken Aynı Hoperlör Açık Alanda Bile Gayet İyi Performans Veriyor. Almanya İtalya Maçını Bu Şekilde Açık Alanda ve 1/4 Seste Seyrettim..

Yorum

İşleniyor...
                              X