Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Üniversite ve Meslek Seçimi için Yardımlarınızı Bek..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Üniversite ve Meslek Seçimi için Yardımlarınızı Bek..

Herkese iyi günler, bu sene Çok programlı lise Muhasebe Ve Finansman bölümünden mezun oldum. YGS 6'da 181 Puan alarak barajı kıl payı geçtim ama LYS'ye girmedim. Sınavsız geçiş ile 2 yıllık MYO, sonrasında DGS'de başarılı olursam 2+2 yapMak istiyorum. Bu sene üniversite ve bölüm için tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var.

Sınavsız geçiş ile aşağıdaki bölümleri seçebiliyorum.Benim aklımda olanları siyah ile belirteceğim.Bilgisi olan arkadaşların bölüm hakkında, iş bulma olanakları, maaş gibi bilgileri vermelerini rica ediyorum

· Bankacılık ve Sigortacılık
    · Deniz ve Liman İşletmeciliği
    · Dış Ticaret
    · Emlak ve Emlak Yönetimi
    · Hava Lojistiği
    · Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi
    · İnsan Kaynakları Yönetimi
    · İşletme Yönetimi
    · Kooperatifçilik
    · Lojistik
    · Marka İletişimi
    · Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası
    · Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
    · Pazarlama
    · Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi
    · Posta Hizmetleri
    · Sağlık Kurumları İşletmeciliği
    · Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği
    · Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
    · Sosyal Güvenlik
    · Tarımsal İşletmecilik
    · Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi
    · Turizm ve Seyahat Hizmetleri
    · Maliye

Her ne kadar araştırma yapsamda yaşayan, görenlerin fikirleri, bilgileri daha iyi olur kaanitindeyim.

Benim aklıma yatan SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ, DENİZ VE LİMAN İŞLETME ve İşletme Yönetimi bölümleri.

Ynt: Üniversite ve Meslek Seçimi için Yardımlarınızı Bek..

şansın açık olsun Uğur'cum inşallah gönlündeki bölüme yerleşirsin

Bence lojistik ve maliyeyi de aklındaki bölümlere ekle.. Yukarıdaki bölümlerle pek ilgim yok, benim alanım müzik, ama yine de fikir vermek istedim..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İyi dileklerin için çok sağol abicim Önerilerinden lojistiği düşünebilirim. Muhasebeyi pek sevmediğim için maliye biraz uzak bana sanki

Yorum

spk yada vergi mevzuatı ile ilgili özgün bölümleri seçmen isabetli olur diye düşünüyorum
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Allah gönlüne göre versin. Biz çok uzak kaldık o yıllara senin vereceğin karar bizim vereceğimizden daha isabetli olur ...
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
            spk yada vergi mevzuatı ile ilgili özgün bölümleri seçmen isabetli olur diye düşünüyorum
            Abi muhasebe ve vergiyi vs. sevmiyorum. Zaten lisedeyken ilk bilgisayar bölümündeydim, kapattılar bende istemeye istemeye muhasebeye geçtim.ama çok isteksizdim ve sevmiyordum.bu yüzden bunun arkasından devam etmek istemiyorum.

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
            Allah gönlüne göre versin. Biz çok uzak kaldık o yıllara senin vereceğin karar bizim vereceğimizden daha isabetli olur ...
            Sağolasın abi, sizler artık bu dönemleri aştınız ve iş hayatına atıldınız.Tecrübeler kazandınız, seçtiğiniz mesleklerin + ve - yönlerini yaşayarak öğrendiniz.Bu yüzden fikirleriniz benim için önemli

Yorum

İşleniyor...
            X