Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 t insignia & 1.6 2012 benzinli corolla

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 t insignia & 1.6 2012 benzinli corolla

1,6 LT TURBO MOTOR YENİLENİYOR 200 HP VE 300 NM TORK@1750 RPM OLARAK.YILBAŞINDAN SONRA
    Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    eğer 1.4 Turbolar 220 Nm tork olduysa çok iyi arabayı daha da canlandırır..
    1.6 Turbo ları da en az 250 veya 270 yapmalılar bence ....

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

Jettayla insignia yi kıyaslayın günaha girmeyin

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        en azından passat ile demek istediniz herhalde.
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
          1,6 LT TURBO MOTOR YENİLENİYOR 200 HP VE 300 NM TORK@1750 RPM OLARAK.YILBAŞINDAN SONRA
          Taner abi bu bilgi süper peki yakıt tüketimi nasıl olacak malum piyasada bu konuda bilen bilmeyen herkes çok atıp tutuyor şu anki araçlarımıza... Otomatik vites seçeneği de koyacaklar mı 1.6 T lere?
          Son olarak, 180 HP ler n'olacak abi, satışa devam edilecek mi seçenek olarak?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
            en azından passat ile demek istediniz herhalde.
            +1

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Naçizane düşüncem Hatta passat bile değil cc ile kıyaslanabilir sadece

Yorum

http://www.opelmedyaturkiye.com/page...ulletin_id=939
                Tüketim %13 azaltılmış 180 hp ye oranla yeni motorda. Doğrudan enjeksiyon motor avantajı.180 hp artık üretilmeyecek.
                Orjinal yazı sahibi: taner
                Taner abi bu bilgi süper peki yakıt tüketimi nasıl olacak malum piyasada bu konuda bilen bilmeyen herkes çok atıp tutuyor şu anki araçlarımıza... Otomatik vites seçeneği de koyacaklar mı 1.6 T lere?
                Son olarak, 180 HP ler n'olacak abi, satışa devam edilecek mi seçenek olarak?

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

Naçizane düşüncem Hatta passat bile değil cc ile kıyaslanabilir sadece
                  Aynen katılıyorum ama cc nin benim görüşüm elle tutulur yalnızca E segmenti olması, DSG olması ve birazda emsaline oranla çekici tasarımı olması var... Bunları ele alarakta bence cc bile bir Cosmo İnsignia edemiyor... Standart donanım olarak yine İnsignia zengin güç olarak ise cc nin beygir gücü az olmasına karşın İnsignia ile kısmen aynı sayılır ama bu da aktarma organlarının biraz daha iyi olduğu için böyle.. Yoksa İnsignia ile eğer D segmentinde senelerce yalnız at koşturmuş ve milletin kafasında hep körü körüne yer edinmiş, heleki şu an ki kasası, ne önü ayrı arkası ayrı passat kıyaslanır, ne de önü latitudeye içi poloya amaroka benzeyen cc kıyaslanır... Balkondan bir bakın aşağıya bir sunrooflu beyaz Cosmo İnsignia koyun birde cam tavanlı cc.. Cc nin kromları alçak yapısından dolayı ve cam tavanı göze biraz güzel gelebilir ama İnsignia çizgileri ve tasarımıyla daha da büyüleyicidir herzaman emin olun.. Vw nin artık en büyük numarası görüntü ve prestij. Ama Opel görüntü de de tasarımda da birkaç adım daha önde bence ve vw nin piyasada senelerdir hüküm sürdüğü o prestijde artık o yıllarki kadar değil ve artık 3-4 yıldır çok ciddi rakipleri var ve ayrı bir yerde de sağlam bir Opel ailesi var

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Corolla C segmentinde bir araç, İnsignia ile kıyaslanması bile yanlış. 2008 model Corolla Comfort sıfır almıştım. İki yıl bindim. Virajlarda yol tutuşu tatmin ediciydi. Corollayı, Honda Civic ile kıyaslayarak almıştım. Benzin tüketimleri konusunda pek kafa yormamıştım bu yüzden bir şey diyemeyeceğim. İnsignia 1.4 Edition Elegance almak için hala beklemedeyim. Ancak Adana Toyota Onatçada bana Corollayı satan Menderes bey aynı grup içindeki Opel Onatçaya geçmiş ve satış müdürü olmuştu. Sayesinde İnsignialarla ilgili çok şey öğrendim. Menderes Bey, İnsignia ile (1.4 Edition Elegance) deneme sürüşü yaptırmış Corolla ile arasındaki farkları net bir şekilde sıralamıştı. Bu sitede de çok güzel paylaşımlar oluyor. İnsigniamı alıp direksiyona geçtiğimde yabancılık çekmeyeceğim. İşitme Engelliyim H sınıfı ehliyete sahibim ortopedik özürlülere sağlanan ÖTV muafiyetinin yaygınlaştırılacağı bu konuda yasa çıkarılacağı söylendiği için bekliyorum. Hoş bu yasa çıkmasada ben insigniadan vazgeçmeyi düşünmüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Barbarossa33
                      Corolla C segmentinde bir araç, İnsignia ile kıyaslanması bile yanlış. 2008 model Corolla Comfort sıfır almıştım. İki yıl bindim. Virajlarda yol tutuşu tatmin ediciydi. Corollayı, Honda Civic ile kıyaslayarak almıştım. Benzin tüketimleri konusunda pek kafa yormamıştım bu yüzden bir şey diyemeyeceğim. İnsignia 1.4 Edition Elegance almak için hala beklemedeyim. Ancak Adana Toyota Onatçada bana Corollayı satan Menderes bey aynı grup içindeki Opel Onatçaya geçmiş ve satış müdürü olmuştu. Sayesinde İnsignialarla ilgili çok şey öğrendim. Menderes Bey, İnsignia ile (1.4 Edition Elegance) deneme sürüşü yaptırmış Corolla ile arasındaki farkları net bir şekilde sıralamıştı. Bu sitede de çok güzel paylaşımlar oluyor. İnsigniamı alıp direksiyona geçtiğimde yabancılık çekmeyeceğim. İşitme Engelliyim H sınıfı ehliyete sahibim ortopedik özürlülere sağlanan ÖTV muafiyetinin yaygınlaştırılacağı bu konuda yasa çıkarılacağı söylendiği için bekliyorum. Hoş bu yasa çıkmasada ben insigniadan vazgeçmeyi düşünmüyorum.
                      sizi de tanıyabilirsek memnun oluruz
                      InsigniaTEAM

Yorum

Çok fazla söze gerek yok. Normal bir sürücü iken forum sayesinde insignia delisi olmuş birisiyim denilebilir. muhaha

Yorum

Corolla 1.6 ile chip öncesi bir kapışmamiz olmuştu gerçekten iyi gidiyordu ben frene basarken delikanliyi 500_600 metre öne bıraktım sandıki pes ettim. Bilmiyor öğrenecek . Aradaki mesafeyi hız yapmak için kullandim 220 ila yanından geçerken yetim gibi baktı ....
                          Artık hiç bir corolla ile kapışmiyorum zevk vermiyorlar.
                          Insignia 1.4 ila sadece 80 km/h lara kadar savaşabilir.Ondan sonrası onun işi değil malesef.
                          Bence yinede corolla başarili bir araç. Fiyatı 1.4 turbonun 60 lira iken corollaninda 40 lira olursa düşünürüm.
                          2015 2.0 sorento

Yorum

İşleniyor...
                          X