Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 t insignia & 1.6 2012 benzinli corolla

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 t insignia & 1.6 2012 benzinli corolla

Yeni still paketsiz olnaz ) zaten performans konusunda sikinti olursa chip olayina gireriz artik )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
      Karşılaştırma çok sağlıklı değil, c sınıfı güçlü benzinlilerle d sınıfı en güçsüz benzinli...teknik verilerde corolla 10.5 olması lazım, civic 9,7 ve insignia 10.9...Eymen kardeşimin dediği gibi aşırı besleme avantajıyla hız arttıkça ve ara hızlanmalarda insignia rahatlıkla alacaktır en nihayetinde 1900-4900 d/d arası sabit 200 nm. torktan bahsediyoruz...
      hatta simdi 220 tork olarak yenileri guncellenmus duye okumustum. Buda epey ara hizlanmalarda farkettirir.

Yorum

1.4T hantal değil ama bana olduğu gibi sana da düşük devirlerde 2000 devire kadar araba hantal hissettirebilir abi.
        ben şuan Vectra 2.0 136hp'ye biniyorum (otomatik CDX), 10-15dk kadar 1.4turbo kullandım, alt devirlerde Vectra daha seri geliyor ama 2000-2500 geçince Insignia güzel açılıyor
        senin GT 136hp mıydı yoksa 156'lık mı?
        InsigniaTEAM

Yorum

Valla aynen sana katiliyorum . 1999 model 156 duz vites gt di. Arkadasim 99 da 1.6 t insignia aldiginda sonrasinda benim araci kullandiginda insignianin gt kadar tat vermedigini solemusti. Tabi haliyle atmosferik turbi farki bunlarida demekki performans almak icin devirli kullanmak gerekecek. Turboyu 2.2 devirden sonra aciyorlar galiba

Yorum

eğer 1.4 Turbolar 220 Nm tork olduysa çok iyi arabayı daha da canlandırır..
            1.6 Turbo ları da en az 250 veya 270 yapmalılar bence ....

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hee bi de benim aracta ses olayi cok guzeldi. Motordan guzel ses cikiyordu. O sebeplede hizli gidiyor gibiydi. Ama gercekte bole degildi. İnsigna yi ilk kalkista biraz zorluyordu sadece o kadar ) he bi de kilodan avantaji vardi.

Yorum

evet abi 2200 d/d sonra devreye giriyor fakat 2000 devirden sonra zaten motorun o tatlı homurtusuyla beraber harika bir devir sesi ve atılma hissediyorsun

Yorum

Konuya cevap vermek istemiyorum bir kere segment farklı. Abisi avensis gelsin
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Hayirlisi bakalim. Alayimda sonra bir testim gececek artik ) Dedigim gibi kalite yol tutusu vb konularda En kucuk suphem yok zaten . Sadece biraz performans olarak tatmin etsin yeter )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                      Konuya cevap vermek istemiyorum bir kere segment farklı. Abisi avensis gelsin
                      kardesim haklisinda corolla stock benzinliye gecilirsemde yakmak istemiyorum araci )

Yorum

eder abi araba canlı merak etme yahu 1.4 122 lik passat bile kullanıcısına uçak(?) gibi geliyosa 1.4 Turbo İnsignia kat kat memnun eder abi düşünme bunu.. imkanın varsa bayide de araç varsa bir test edip veya istanbul daki yakınlardaki bir üye ile buluşma ayarlayıp test edip görebilirsin abi en azından şu düşüncende de yanıldığını görürsün

Yorum

Bir ara gedizlerde test ettim ama etmez olaydim . Sadece dur kalk hicbisey anlamadim . Biraz ivmeleneyim dedim tanimdaki satisci kiz miymiy etmeye basladi )

Yorum

abi eğer bir corolla seni geçebilecekse eğer o bahsettiğin passat ve jettaların performansı İnsignia dan daha iyi diyen insanlar çoktan araçlarıyla bir uçurumda vedalaşmıştı ))

Yorum

bir kere şöyle bir durum da var abi, sen İnsignia ile ışıklarda vs durduğunda senden daha hafif bir araç senden önce kalkıp ilerleyebilir ama böyle şeyler normal zaten..dert edilmez araç yakılmaz ayrıca, yanyanayken trafikte falan yine senden hafif bir araç gaza dokunup azcık ilerlediği an heleki niyeti kapışmaksa onun zaten sen de gereğini yapıp onu üzebilirsin bu güce sahip olacak altındaki araç
                              Çünkü şunu bileceksin ki altındaki araç diğerlerine oranla biraz daha ağır olsa bile üst devirlerde hızlarda zaten onlara her türlü el sallarsın abi bu yönden içini rahat tut

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
                                Bir ara gedizlerde test ettim ama etmez olaydim . Sadece dur kalk hicbisey anlamadim . Biraz ivmeleneyim dedim tanimdaki satisci kiz miymiy etmeye basladi )
                                Alırsan yeni stil paketini kesinlikle eklet.
                                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                                X