bu kadar sorumsuzluk bu kadar bencillik bu kadar pişkinlik olmaz be!
Dağlarda en zor yerlerde en zor şartlarda karakollarda bizim can mal güvenliğimizi sağlamak için can veren yiğitlerimizin kıymeti bilinmiyor! Çıkıp bir yandan en az 3 çocuk yapın diye saçmasapan şeyler söylüyor bas bas bağırıyor! Be vicdansız adam! Ulan sen milletim milletim diyip laf yapıyorsun ama daha kundaktaki bebeğin canını düşünmüyorsun! Senin tatlı canını korumak için milletin canını malını namusunu korumak için canını kanını veren aslan şehitlerimizin kıymetini bilmiyorsun!!! Evini barkını yuvasını kuruyor askere gidiyor daha teskeresine günler saatler kala şehit düşüyor... Uçağınız düşürülüyor!! Umurunuzda mı?! Anca gündem değiştirin! Anca oraya buraya havlayın! Milletin gözünü boyayın durun!
Kundaktaki bebeğe, daha dünyadan haberi olmayan bir yavruya annesi babası başını sokacak bir yuva bulmuşken olacak iş mi bu? Sabah evden çıkarken, döndüğünde cesetlerini bulmak için mi para verdi o evlere aileler?! Rant sağlamak için birşeyleri yaptım ettim diye çıkıp ortalarda bas bas bağırmak milletin gözünü boyamak meziyetiniz olmuş be sizin.! Bu kaçıncı?! O anneler babalar evlatlarını emeklerini hayata olan bağlarını kaybetmişler..kimin umurunda!? İşte çok sayın, çok muhterem, çok kıymetli yöneticilerimizin akıllarının çapı! Oraya o apartmanları dikecek kadar bencil ve kuşbeyinliler!!! Kim geri verecek o evlatları annelerine babalarına? Kim geri kazandıracak kaybolan yılları emekleri?? Aldıkları para sağladıkları rant çaldıkları haklar haram zıkkım olsun be! Kurban olduğum Allah büyük! Sizinde canınız yanar ocağınıza ateş düşer elbet...bu kervan hep böyle gitmez. O zaman anlarsınız neyin ne olduğunu.
İşiniz gücünüz yalan dolan! Bu ülkeyi size yedirmezler ulan! Kolay kazanılmadı bu topraklar! Haddinizi bilin. Değerlerinize sahip çıkmayı bilin!
Şimdi yine çıkıp övünürsün sayın başbakan! Toki toki diye!!!