Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lukoil'de Benzin 3.88Tl/lt Kullanan var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lukoil'de Benzin 3.88Tl/lt Kullanan var mı?

Lukoil'den benzin alan var mı?

3.88tl litresi, benim şirketimin karşısında ama hiç almadım.

Ynt: Lukoil'de Benzin 3.88Tl/lt Kullanan var mı?

geçen bakan açıklama yapmıştı, ucuz gördüğünüz benzinlerden alabilirsiniz, denetleme kuvvetli çalışıyor demişti, ama işte her zaman soru işareti var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpercan
      Lukoil'den benzin alan var mı?

3.88tl litresi, benim şirketimin karşısında ama hiç almadım.
      Önce git bir sor benzin var mı??? Ben yolda gördüm girdim benzinliğe, benzin yok abi mazot var sadece dediler
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Biz hep Lukoil den alırız abi ankarada , en yakın benzin ve gaz istasyonu orada çünki. Gaz da 1,87 ye düşmüş sanırım. Reklam gibi olmasın da..

Güvenli yani , babam 97 oktan kurşunsuz benzin alırdı Lpg takılmadan önce , 5000 km en ufak bir sıkıntı çıkarmadı.

Ne gibi bir sorun çıkarabilir ki mesela?
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Azeri bir petrol devi lukoil deyip geçmeyin
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Malatya da bir tane lukoil gördüm o da üniversite yolunda ve dışarıdan hiçte kaliteli bir mekana benzemiyor.. zaten hep boş görüyorum genelde ne pompalarda bir çalışan var ne etrafta gezinen biri ) burda güvenip alamam öyle bir yerden.. arabayı aldık alalı Opet ten alıyorum.. memnunum

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Biraz önce aldım bakalım , pek bir şikayet göremedim nette.

Yorum

ön yargılı olmamak lazım sizde fullemeyin yakıtınızı 50 tl alın sürün zaten belli olur ama kötü bi şirket değil diye biliyorum
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  Azeri bir petrol devi lukoil deyip geçmeyin
                  Lukoil bir Rus sirketi

Yorum

anne tarafı rus babası azeri haha haha
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      anne tarafı rus babası azeri haha haha
                      aksi olmuyor zaten

Yorum

Ülkemizdeki bütün şirketler malı Tüpraş'tan kendi depolarına çekerler malı.
                        Burada şirketlere göre değişen katkı maddeleri ilave edilir. Aslında katkılı ürün satıyoruz diye fiyatı/kar marjını yükseltmenin bir yoludur bu.
                        Önemli olan ürünü aldığımız istasyonların tutumudur: Depodaları temiz mi ? Başka ürünlerle karıştırılma ihtimali var mı ? gibi..
                        Ana şirketler istasyonları denetler ve zapt-ı rapt altına almaya çalışırlar rolleyes
                        Benim bildiğim bu konudaki en hassas şirket BP dir. Bu nedenle de çok sayıda istasyonunu kapatmış/başka şirketlere kaptırmıştır.
                        Tüpraş'ın ürün yetiştiremediği durumlarda yurt dışından ( Genelde Yunanistan, İtalya, İsrail vb.) ithal ettikleri de olur.
                        Ve tabii ki de bizim yerli ürünlere göre de daha kaliteli olur. angry
                        Zaman zaman Şirketler birbirlerinden de ürün alımı yapmaktadır.
                        Son söz : İstasyona dikkat ! : police

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pavillion
                          Ülkemizdeki bütün şirketler malı Tüpraş'tan kendi depolarına çekerler malı.
                          Burada şirketlere göre değişen katkı maddeleri ilave edilir. Aslında katkılı ürün satıyoruz diye fiyatı/kar marjını yükseltmenin bir yoludur bu.
                          Önemli olan ürünü aldığımız istasyonların tutumudur: Depodaları temiz mi ? Başka ürünlerle karıştırılma ihtimali var mı ? gibi..
                          Ana şirketler istasyonları denetler ve zapt-ı rapt altına almaya çalışırlar rolleyes
                          Benim bildiğim bu konudaki en hassas şirket BP dir. Bu nedenle de çok sayıda istasyonunu kapatmış/başka şirketlere kaptırmıştır.
                          Tüpraş'ın ürün yetiştiremediği durumlarda yurt dışından ( Genelde Yunanistan, İtalya, İsrail vb.) ithal ettikleri de olur.
                          Ve tabii ki de bizim yerli ürünlere göre de daha kaliteli olur. angry
                          Zaman zaman Şirketler birbirlerinden de ürün alımı yapmaktadır.
                          Son söz : İstasyona dikkat ! : police
                          acıklama için teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                          X