bir dahaki haftabaşına yıllık izine çıkıyorum. ve aklımda antalya var. fakat öyle deniz kum güneş felan önemli değil suyu gördükmü dalarız zaten öyle plaj felan aramayız. kültür turu gibi birşey düşünüyoruz. Antalyayı biraz araştırdım ve Antalyanın sadece denize girilen diskolarla dolu bir yer olmadığını anladım. ve birçok yerin adını aldım;
OLYMPOS TELEFERİK
ULUPINAR KÖYÜ, Tekirova - Kemer - Antalya
DİM ÇAYI
Karain Mağarası
Termesos
Perge
Patara
Antalya Atatürk Evi ve Müzesi
Aspendos Tiyatrosu
Demre Kaya Mezarı
Demre St. Nicholas Kilisesi
Alanya Kalesi
Kaleiçi
Manavgat Şelalesi
Çıralı'da 3 bin yıldır yanan ateş
Damlataş Mağarası - Alanya vs vs vs...
antalyada alanyaya 15 km uzaklıkta konak diye bir yer varmış arkadaşın evi var orada orada kalıcaz. 1 hafta içinde altımda araba olduğu takdirde bu yerlerin hepsini gezebilirmiyiz. gezmek derkende akşama kadar direksiyon sallamak yollarda perişan olmak istemiyorum. neticede günü birlik gitgel olacak akşam dönüş noktası yine alanya olacak. benim için çok sıkıntılı olurmu? bu kadar zamanda bu şartlarla gitmeye değer mi?
OLYMPOS TELEFERİK
ULUPINAR KÖYÜ, Tekirova - Kemer - Antalya
DİM ÇAYI
Karain Mağarası
Termesos
Perge
Patara
Antalya Atatürk Evi ve Müzesi
Aspendos Tiyatrosu
Demre Kaya Mezarı
Demre St. Nicholas Kilisesi
Alanya Kalesi
Kaleiçi
Manavgat Şelalesi
Çıralı'da 3 bin yıldır yanan ateş
Damlataş Mağarası - Alanya vs vs vs...
antalyada alanyaya 15 km uzaklıkta konak diye bir yer varmış arkadaşın evi var orada orada kalıcaz. 1 hafta içinde altımda araba olduğu takdirde bu yerlerin hepsini gezebilirmiyiz. gezmek derkende akşama kadar direksiyon sallamak yollarda perişan olmak istemiyorum. neticede günü birlik gitgel olacak akşam dönüş noktası yine alanya olacak. benim için çok sıkıntılı olurmu? bu kadar zamanda bu şartlarla gitmeye değer mi?
Yorum