Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antalyalı veya Antalyayı iyi bilen arkadaşlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Antalyalı veya Antalyayı iyi bilen arkadaşlar...

bir dahaki haftabaşına yıllık izine çıkıyorum. ve aklımda antalya var. fakat öyle deniz kum güneş felan önemli değil suyu gördükmü dalarız zaten öyle plaj felan aramayız. kültür turu gibi birşey düşünüyoruz. Antalyayı biraz araştırdım ve Antalyanın sadece denize girilen diskolarla dolu bir yer olmadığını anladım. ve birçok yerin adını aldım;
    OLYMPOS TELEFERİK
    ULUPINAR KÖYÜ, Tekirova - Kemer - Antalya
    DİM ÇAYI
    Karain Mağarası
    Termesos
    Perge
    Patara
    Antalya Atatürk Evi ve Müzesi
    Aspendos Tiyatrosu
    Demre Kaya Mezarı
    Demre St. Nicholas Kilisesi
    Alanya Kalesi
    Kaleiçi
    Manavgat Şelalesi
    Çıralı'da 3 bin yıldır yanan ateş
    Damlataş Mağarası - Alanya vs vs vs...

antalyada alanyaya 15 km uzaklıkta konak diye bir yer varmış arkadaşın evi var orada orada kalıcaz. 1 hafta içinde altımda araba olduğu takdirde bu yerlerin hepsini gezebilirmiyiz. gezmek derkende akşama kadar direksiyon sallamak yollarda perişan olmak istemiyorum. neticede günü birlik gitgel olacak akşam dönüş noktası yine alanya olacak. benim için çok sıkıntılı olurmu? bu kadar zamanda bu şartlarla gitmeye değer mi?

2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Ynt: Antalyalı veya Antalyayı iyi bilen arkadaşlar...

Antalya havalalanindan kemer uzak braz alanyadan ters oluo fakat manavgat dim cayi tarafini geZeblrsnz , kaldgnz gunde sbh 6 7 gibi cikarsaniz 11 12 gbi kemr tarafinda olrsnz , antalya 1 hafta gezilerek btmez cok buyuk kas finike alanya antalya merkez cok yer war dedginiz gibi arabyla gelrsnz duden selalesi war tavsiye edeerim . Perge manavgat dim cayi yol ustunde saylr ilk geldgnzde gezerek geceblrsnz
    Ben su an manavgattym ihihi

Yorum

1 Hafta içinde mi?

Batmak istiyorsunuz yani öğrenci halinizle ihihi haha

Şaka bir yana , Antalya gerçekten çok büyük bir yer , bu kadar yeri anlayarak ve bilgilenerek dolaşmak 1 Ay alır.

1 Haftada sadece oraları görürsünüz. Gezdiğiniz yerden birşey anlayacağınızı sanmam.

Antalyanın her tarafını dolaşmayı düşünüyorsunuz çünki.. Antalyalı değilim veya Antalyada yaşamıyorum ama az çok bilirim orayı

Yeterli bütçe ayırmadıysanız (sadece yakıt için) , büyük meblalar harcayıp "Nerden geldim buraya?" diyebilirsiniz..
      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
        Antalya havalalanindan kemer uzak braz alanyadan ters oluo fakat manavgat dim cayi tarafini geZeblrsnz , kaldgnz gunde sbh 6 7 gibi cikarsaniz 11 12 gbi kemr tarafinda olrsnz , antalya 1 hafta gezilerek btmez cok buyuk kas finike alanya antalya merkez cok yer war dedginiz gibi arabyla gelrsnz duden selalesi war tavsiye edeerim . Perge manavgat dim cayi yol ustunde saylr ilk geldgnzde gezerek geceblrsnz
        Ben su an manavgattym ihihi
        tolga o listeden nerelere gidilebilir? senin önerilerin varmı?

istanbul alanya kaç saatte gidilir normal hızda?
        2010 BMW 320d Lci

Yorum

bülent abi konuyu görünce yeteri kadar açıklar
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            bülent abi konuyu görünce yeteri kadar açıklar
            inş.
            2010 BMW 320d Lci

Yorum

Bgn geldm bende yol guZel antalyaya kadar cift yon gelrken isparta ustunden gelin yol kisaliyor baya , 9 saat surer ben gece 4 te ciktim 12 gibi manavgatta oldm bi saat falanda alanya surer . Benim onerim duden selalesi goruleblr manavgat ole perge de guzel ama cok uzun gezilck bi yer degil anfi tiyatro sonucta side gezileblr . Antalya icinde pek bsy yok askerlgmde ordaydi o yuzden antalya merkeZi iyi blyrm pek bi yer yok dim cayina baraj yapmslardi en son su az diyolar ama tam bilgim yok su an duzelmstr manavat selalaesi guzel mutlaka gdn bi kac foto fena olmz

Yorum

Ben Antalya 'lı vede aktif olarak çalışmasamda profesyonel kokartlı turist rehberiyim. Tavsiyem ; konaklı da kalacaksanız gidebileceğiniz yerler , Alanya kalesi , damlataş mağarası , Manavgat şelalesi , side antik kenti , aspendos tiyatrosu, belki perge , kalan diğer yerler vede şehir merkezi için konaklama yeri olarak Kemer seçilmelidir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Agustosta kemerdeyim dgru tercih yapmsim limak otel nasildr ordaki

Yorum

İzzetçim,arkadaşlarında dediği gibi Antalya bir ucundan diğerine gezilecek birçok yeri olan bir şehir.Ben 5 çocuklar olmadan önce 5 sene boyunca,Egeden başlayarak,Erdemli'de son bulan seyahat programı yapardım.1 haftada bahsettiğim güzergahta girmedim antik kent,şelale v.b kalmamıştır Tabi bu durumda kafamıza uyan pansiyon,otel nerede varsa takılıp yola devam ederdim.En son Alanya Konaklıda bir tatil köyünde 1 hafta kalıp,ilk haftanın yorgunluğunu atardım.
                    Sedat arkadaşın bahsettği yerleri,Konaklıya yakın olduğu için bende tavsiye ederim.Manvgatta köprülü kanyonda rafting yapmanı da öneririm.Şunuda belirteyim,ben mümkün olduğunca Temmuz ayında Alanya tarafına gitmemeyi tercih ederdim,çünkü inanılmaz nem oluyor
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                    X