Merhaba arkadaşlarım ve abilerim bizim ailenin yeni nesile ayak uyduran tek çocuğu olarak yarınki kardeşlerimin doğum günü partisinin müzik sorumluluğunu bana verdiler. Bende eyvallah dedim Başladım hit şarkıları indirmeye. Youtube dan inen şarkıların bazılarının yaklaşık 30 saniye (Kimisinin 30 saniye bomboş) girişleri olur bilirsiniz , girişlerin de inmesi nedeniyle sabaha kadar yaklaşık 40-50 Şarkıyı kesmem gerekiyor akşam 8den beri program arıyorum tescilli adam gibi , sonunda sabrım taştı ve direk uygulamanın birine daldım. mp3DirectCut diye. İndirdim şarkıyı kesiyor tamam. Tamam olmasına tamam da belirgin bir kalite farkı hissettim. Ayıptır söylemesi Beats Audio kulaklıklarımla dinlediğimde sesin bozulmuş olduğunu gayet net anlıyorum..
Bu işi nerden üstlendim bilmiyorum ama parti esnasında da DJ ben olduğum için DJ lik hakkında ne biliyorsanız veya bilmiyorsanız bana tavsiye verirseniz sevinirim
Gelelim asıl mevzuya ; Partiye katılacaklara ses kalitesi farkını hissettirmeden nasıl kesebilirim bu şarkıları? Bir program söyler misiniz? (Çok Büyük Olmasın Lütfen yani 200 Mb gibi boyutlara çıkmayalım Net 1Mb/s sabaha anca yetişir yoksa)
Bu işi nerden üstlendim bilmiyorum ama parti esnasında da DJ ben olduğum için DJ lik hakkında ne biliyorsanız veya bilmiyorsanız bana tavsiye verirseniz sevinirim
Gelelim asıl mevzuya ; Partiye katılacaklara ses kalitesi farkını hissettirmeden nasıl kesebilirim bu şarkıları? Bir program söyler misiniz? (Çok Büyük Olmasın Lütfen yani 200 Mb gibi boyutlara çıkmayalım Net 1Mb/s sabaha anca yetişir yoksa)
Yorum