Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yerlere vida atmayalım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yerlere vida atmayalım

http://i.imgur.com/GzLYm.jpg iste talihsiz tekerim vida yuzunden gitti marka model onerecek arkadas var mi

Ynt: Yerlere vida atmayalım

nasıl gitti yani
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

lastik tamir olur

Yorum

Patladi abi Allahtan evin onunde olduda pek ugrasmadim

Yorum

Tamir olur da uzun yola gidicem kasisli de bir yol bi problem olur mu

Yorum

hiç bişey olmaz.merak etme normal şeyler bunlar çivi girer vida girer lastikçi yama yapar bişeyi kalmaz daha çok yol yaparsın o lastikle.geçmiş olsun
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Sagol ahmet abi o zaman yama yaptiriyorum aklimda 18 lik jant almakta var bu vesile ile tekerleridr yenilemek var suan kararsiz kaldim

Yorum

yani jant değişiminden dolayı yenileyeceksen lafım yok ama bir vidaya sebep gidip lastiğede okadar para verme tabi lastiklerin diş derinliği iyi durumda ise.nerden baksan iyi bir lastik 500 tl den başlıyor.
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

haklısın abı en ıyısı yama yaptırmak dıs derınlıgı ıyı yol tutusu falanda gayet iyide bu vida yüksek hızda gelseydi falan diye korkmadan olmuyor neyse şanssızlık diyelim teşekkür ederim

Yorum

bizim lastik aylardır yamalı ve her ay 1-2 sefer şehirdışına çıkıyoruz, bir sorun olmaz. önemli olan işçiliğin iyi olması. bizimki sadece delikde değil, lastikten parça kopmuş içine parmak giriyordu. lastikçi içten yama yaptı, dışından da taş girip yamayı ittirmesin diye kauçuk eritip boşluğu doldurdu. dediğim gibi aylardır sorun yok, kıştan önce yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam
                    InsigniaTEAM

Yorum

bu durmlarda tamirciye kadar gitmeyi sağlayacağı iddia edilen tamir kitleri var. denediniz mi?
                      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

0 aldığımız bir aracın 1. ayında lastiği yardım sonra o lastiklerle 55bin km gittik. Yamadan bir şey olmaz

Yorum

yapmayın böyle şeyler çok tehlikeli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                            http://i.imgur.com/GzLYm.jpg iste talihsiz tekerim vida yuzunden gitti marka model onerecek arkadas var mi
                            Geçmiş olsun o kadar üzülme, ben sıfır aracımı teslim aldıktan 5 gün sonra yama yaptırdım.
                            Çok şükür bir problem yok.
                            Lastiğin biraz yamuk duruyor inik şekilde yol aldıysan biraz sıkıntılı,yok değil ise
                            senin lastiğinede pekala yama yapılabilir, fitili tavsiye etmiyorlar.

Yorum

Yol falan almadim evin onunde oldu park ettim baktim
                              Hemen girmis orda yama yaptirdik yamadan sonra rot yaptirmadım suanlil
                              Bir problem yok gibi duruyor sanki yeni teker almis gibi sevindim stepne cok kucuk ve cok komikti http://i.imgur.com/NGQ9M.jpg

Yorum

İşleniyor...
                              X