Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yaris alıyoruz, görüşlerinizi alabilir miyim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yaris alıyoruz, görüşlerinizi alabilir miyim

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız bayadır foruma girecek zaman bulamıyorum finallerim var ama bugün girip görüşlerinizi öğrenmek istedim.

Babam bir süredir annemle benim ortak kullanımımız için ufak bir 2. araba almayı planlıyordu. Bugün bir tane Toyota Yaris bulmuş. Gittik gördük beraber. Hoş bir araba. 2008 model 30 bin kmde kırmızı otomatik vites 1.3 benzinli motoru var gücünü ve donanımını bilmiyorum yalnız klima, sis farı, cd çalar falan var; çelik jant yok ve arka camlar manuel. Pek araştırma yapmadık. 25.000 TL istiyorlar. Şehir içi ufak kullanımlarda işimizi görür mü, fiyatı az mı çok mu, yakıt tüketimi öğrenci adamı yorar mı ihihi Toyotalar genel olarak ve özellikle M/M vitesleri nasıldır? Sürdük biraz fena değil gibi ama, Captivadan sonra işte Neyse araba hakkında deneyim veya bilgisi olanlar aydınlatabilirse çok memnun olurum
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Ynt: Yaris alıyoruz, görüşlerinizi alabilir miyim

Hasancığım, bildiğim kadarıyla aynı aracı forumumuzdan kullanan Oğuz Abi, aracın yakıtından çok memnundu. Kendisinden de bilgi alabilirsin.

Bizde de benzer bir sıkıntı var. Benim hoşuma giden şu aracı da belki bir incelemek istersin;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83924753/detay

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

hoşgeldin kardeşim, bence hiç düşünme seat ibiza al hem şekli var, hem motor vw teknolojisi, hem de ekonomik, toyota yaris de ekonomik ama bana japon araçları soğuk geliyor (skyline gt-r34 ve honda civic type-r hariç)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CRR
        Hasancığım, bildiğim kadarıyla aynı aracı forumumuzdan kullanan Oğuz Abi, aracın yakıtından çok memnundu. Kendisinden de bilgi alabilirsin.

Bizde de benzer bir sıkıntı var. Benim hoşuma giden şu aracı da belki bir incelemek istersin;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83924753/detay
        Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        hoşgeldin kardeşim, bence hiç düşünme seat ibiza al hem şekli var, hem motor vw teknolojisi, hem de ekonomik, toyota yaris de ekonomik ama bana japon araçları soğuk geliyor (skyline gt-r34 ve honda civic type-r hariç)

Adamla el sıkıştılar zaten yarın devir işlemleri olacak ama arabayı merak ediyorum valla beyler nasıl olur iyi mi kötü mü karar veremedim. Toyota hakkında gram bilgim yok nerdeyse
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Az yakar çok kaçar)
          BMW F30 sportline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuna
            Az yakar çok kaçar)
            Düşük motor hacimli otomatik viteslerden korkucaksın, az yakıcağını düşünmüyorum

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Abi 1.3 Motor Benzinli Corolla TV8 de bir test programında (8. Etap Değil) denenmişti. Performansından memnun kalmadıklarından bahsetmişti. Klima açılınca yokuşu çıkamadı demişti Test Eden adam (TV8 olmayabilir tam hatırlayamıyorum).

1.3 Dizel Astra alabilirsiniz. Lakin aman dikkat EasyTronic olmasın

Astrası olan bir arkadaşımla konuşurken 1.3 Astrada Ayağını çok az gaz vererek (1100-1200 Rpm) debriyajdan çekersen kalkıyor demişti. Otomatik mübarek. Bence 1.3 Astra deneyin derim.. 1.3 Astra alıp chiplersiniz 110 Bg olur , aldığın tork da 230 Nm olur.. Uçmak istemeyenler için uygun , az da yakıyor..

Bence H kasa bir Astra bak derim , bakımlı olması tercihen..
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
              X