Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kötü bir deneyim.. Allah Kimseyi Benim Durumuma Düşürmesin..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kötü bir deneyim.. Allah Kimseyi Benim Durumuma Düşürmesin..

Orjinal yazı sahibi: medren
    Ehliyetim yok de babam gelecek de bekle ya ondeki arabaya carpsaydin ?
    işte bu yüzden kendi aracımızı biraz zorlayarak da olsa, arabayı geri çektim. olmaz olmaz dememek lazım. yapmıyorum kardeşim dediğimde adam sen kim oluyorsun lan deyip üstüme saldırabilirdi.

psikopat çok ülkemizde..
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Tecrübeler yaşla değil yaşayarak kazanılıyor.
      Bu ve buna benzer durumla birdaha karşılaştığında şimdi yaptığını yapmamayı öğrenmiş oldun.
      Stresin için geçmiş kazanımın için hayırlı olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
        Bu ve buna benzer durumla birdaha karşılaştığında şimdi yaptığını yapmamayı öğrenmiş oldun.
        Teşekkür ederim abi değerli yorumun için tecrübeler konuşmuş hep

Arada bir kendime kendime ,geceleri yedek anahtarı alıp mahalleyi turlasam diyordum gizlice..

Yok yemin billah verdim böyle tecrübesizken çıkmamaya , daha önceden de yapmıyordum da , bu da bana iyi bir ders oldu.. Sanırım bir daha aklıma bile gelmez gizlice arabayla dışarı çıkmak..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01

Arada bir kendime kendime ,geceleri yedek anahtarı alıp mahalleyi turlasam diyordum gizlice..

Yok yemin billah verdim böyle tecrübesizken çıkmamaya , daha önceden de yapmıyordum da , bu da bana iyi bir ders oldu.. Sanırım bir daha aklıma bile gelmez gizlice arabayla dışarı çıkmak..
          Yusuf kardeşim, karşı sürücü ile diyalog ve yaşadığın tecrübe üzüntü verici. Bir daha olmaması temennisiyle..

Ancak, "geceleri anahtarı alıp mahalleyi turlaman" sana daha da fazla stress yaşatacaktır. Aracı gizlice kaçırmanın verdiği stress ile önüne aniden çıkacak bir insan veya hayvan sonrası istenmeyen sonuçlar olabilir.

En iyisi, gündüz gözüyle babanla veya bir yakınınla birlikte araçla turlamanın daha iyi olacağı kanısındayım.

Yorum

Benim basımdanda ole bir olay gectı koyde insaat yapıyorduk ıscılere ekmek almak ıcın 4 km uzakta bır yere gıtmıstım 15 yasındaydım 12 yasından berı koyde araba kullanırdım ıste sokak bıraz dardı ara sokagı gırıcektım kango vardı donemedım carptım ama onun stobu benım sadece sınyal kapagım kırıldı.Ozaman tam kacıcaktım içimden empati kurdum telefon numaramı kagıda yazıp camına koydum uzaklastım yolda 5 dk benı ıcın 5 sene gıbı gelmıstı adam benı arayıp tesekkur ettı abi ödiyim parasını dedigimde onemı yok telefon nurmaranı yazman yeter dedi
            2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
            Gerçek pilot

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
              Orjinal yazı sahibi: 18XET01

Yusuf kardeşim, karşı sürücü ile diyalog ve yaşadığın tecrübe üzüntü verici. Bir daha olmaması temennisiyle..

Ancak, "geceleri anahtarı alıp mahalleyi turlaman" sana daha da fazla stress yaşatacaktır. Aracı gizlice kaçırmanın verdiği stress ile önüne aniden çıkacak bir insan veya hayvan sonrası istenmeyen sonuçlar olabilir.

En iyisi, gündüz gözüyle babanla veya bir yakınınla birlikte araçla turlamanın daha iyi olacağı kanısındayım.
              Teşekkür ederim abi

Bu dediğim düşünce sadece nadiren aklıma gelen bir taslaktı. Kendime söz verdim ehliyet almadan ve yanımda kimse yokken arabanın şoför koltuğuna dahi oturmayacağım.

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
              Benim basımdanda ole bir olay gectı koyde insaat yapıyorduk ıscılere ekmek almak ıcın 4 km uzakta bır yere gıtmıstım 15 yasındaydım 12 yasından berı koyde araba kullanırdım ıste sokak bıraz dardı ara sokagı gırıcektım kango vardı donemedım carptım ama onun stobu benım sadece sınyal kapagım kırıldı.Ozaman tam kacıcaktım içimden empati kurdum telefon numaramı kagıda yazıp camına koydum uzaklastım yolda 5 dk benı ıcın 5 sene gıbı gelmıstı adam benı arayıp tesekkur ettı abi ödiyim parasını dedigimde onemı yok telefon nurmaranı yazman yeter dedi
              Adam insaflıymış gerçekten de. tecrübelerini hep ne kadar aile büyüklerimiz aktarmaya çalışıp bizim de yaşamamamız için tavsiyeler verseler de , tecrübe yaşanılmadan kazanılamıyor malesef.

Yorum

Aynen babama durumu anlatınca canın saolsun vura vura ogreniceksin demişti mutlu olmustum
                2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                Gerçek pilot

Yorum

İşleniyor...
                X