Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cam Filmine Cezayı Mahkeme İptal Etti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Cam Filmine Cezayı Mahkeme İptal Etti

ben sızın ıcın haberler sunuyorum kardesım burda haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

çok düşüncelisin bide kaplan dişle ilgili düşünsen..
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

kaplan dısı derken onu anlayamadım canım arkadasım haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Arkadaşlar .. benim davanın sonucu için bilgilendirecektim.. Dava kararı bana daha gelmedi ama .. Adliyede çalışan polis memuru hastalarımdan aldığım bilgiye göre iptal edilmiş..
          Şimdi ;sorum şu Bizim kanunların algılanışı kişiden kişiye (hakimden hakime ) değişkenlik mi gösteriyor ki farklı kararlar çıkıyor ( cam filmim koyu değil dışarıdan içerisi görünüyor)..
          -Dilekçem itiraz dilekçesi olduğu için bir üst mahkmeye başvuracağım Sakaryadaki avukata ulaşmam lazım.. Hedefteki kişiler artıyor... karşı cepheme bir hakim daha eklendi.. Üst mahkemeden gelen değerlendirmeye göre hakimede dava açaacağım... Böyle şarlatanlık olmazHerkes ettiğini çekecek ...
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

al sana telefon nosu abi ihihi
            Vacit Öktem
            AdresUzunçarşı Toplar Han Kat: 2/3 Adapazarı / Sakarya Telefon 0 264 274 62 62
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

abi ne oldu bu cam filmi işi varmı bir gelişme?hala ceza yazılmaya devam ediyormuş.
              2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
              2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
              2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Bu memleket adam olmaz.......... LAP CIKI DAIME FOR YOU CINTERATTO PIRELLI..................... :P
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Bu işin sonu yok, sanırım kasmakta yersiz.süfyan ağabeyimiz gel dinle sende beni
                  Bu hafta sonu filmleri söküyorum, cezasını da ödüyorum.
                  Benim mahkeme sonuçlandı itirazımın reddi ne kesin olarak karar verildi.

Bu olayı vakti olan birinin Yargitaya taşımadı gerekir bı is yerel mahkemede çözülmez.
                  Morpheus
                  61 TT 971

Yorum

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21206915.asp
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                    X