Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BU NASIL BİR RADAR CEZASI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BU NASIL BİR RADAR CEZASI

yine iyi sizinki geçen ay ben balıkesir den kırıkkaleye gidişimde ankaradan geçtim şehir içi 19 mayıs bulvarında 79 km ile sabit kameraya yakalanmışım 1. sorun 14 mayıs tarihinde geçmişim ama beno tarihte balıkesirdeydim tamam fotoda ben varım ama tarihleme yanlış 2. si 70 km hız sınırı %10 averaj ile 77 km ben 2 km geçmişim ve anında ceza yemişim valla çok hassas sistemimiz var
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Polis memuru dikkatsizlikten dolayı veriyi yanlış yorumlamış olabilir mi acaba ?
      İlk fotoda H101K0D91 şeklinde bir veri var, eğer hız burada H'den gelen sonraki rakam olan 101 ise, ikinci fotoda H111K207D130 şeklinde görünen veride hız 111 olması gerekmez mi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
        Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
        bencede itiraz et ne kaybedersin sonuçta yine o ceza ödenecek sen cezanı yine öde ama itirazını yap.
        Ben seydişehirden antaylaya giderken aksekide her zaman radar olur bunu bildiğim için o noktada her zaman yavaşlarım bir gün yine yavaşça ort.70 km ile abartılı yavaş giderken beni bu polisler durudurdu.abi radara girdiniz belgeler dedi. olmaz dedim öyle şey itiraz ettim ve görüntüleri izlemek istiyorum dedim.monitörde görüntüyü polis arkadaşla izlerken benim aracın hızı 45 km görünüyor bir süre böyle giderken 1sn içinde 101 km görünüyor 2-3 sn bu hızla giden araç 75 km iniyor.ya dedim abi bu yanlış gösteriyor jet motorumu var bu araçta 45 kmden 101 km ye 1 sn de nasıl çıkacak.neyse çok uzatmıyayım polisle tartışarak araçtan ,indim velhasıl bana ceza yazamadılar.ama durumu kabul edip itiraz etmeseydim cezayı yemiştim.
        itirazdan zarar gelmez
        Sizin yaptığınız itiraz ile ceza yazıldıktan sonra yapılacak itiraz farklı.
        evet arasında fark var doğru söylüyorsunuz ama sonuç itibari ile eğer bir yanlışlık olduğuna kesin eminseniz buna itiraz etmeniz size zarar değil fayda getireceği bir gerçek.sonuçta her hangi bir faturaya bile itiraz etseniz bedelini ödemeniz gerekiyor.daha sonra haklı çıkarsanız bedel size iade edilir.
        hakkınızı arayın haklı olduğunuzu düşünüyorsanız tabi
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ceza yazılan hıza Emre çıktığı için ortada bir hata yok.Ben polislerin elinde 207 km.lik hızın kayıtlı olduğunu düşünüyorum.
          Belki plaka gözükmüyor diye belki de bir hatadan dolayı tebligatta yoktur.Dolayısı ile Sulh Ceza Mahkeme'sine dilekçe yazıp
          itiraz etmek yerine 15 gün içinde indirimli ödemeyi ve işiyle gücüyle meşkul olmayı mantıklı görüyorum.
          Bir de itiraz etmeye giderken yeni bir ceza yeme ihtimali var. haha haha haha
          Herkese cezasız ve kazasız sürüşler dileğimle...

Yorum

şimdi biker 1 resimde hız 100 km olması lazım 101 km çekmiş yani torelans kısmına geçtin diyor 111 km de %10 torelansı geçtin diyor yani zaten adam bize takmış

sonra öğrendiklerimi paylaşayım sizinle

1-Radar kamerası 2.000 metreden hızı tesbit edebiliyormuş ama görüş mesafesi olması şartıyla
            yani sizi hep görmesi lazımmış viraj a falan denk gelmemesi lazımmış

2- resim olarak neden çekmemiş dedim sen zaten uzaklaşmışın resim değil ama belkide hızını tespit etmiş o yüzden resimlelemiş olabilir dedi

3 itiraz etsende bu parayı öde itirazın kabul olursa bu parayı faizi ile alabilirsin diyorlar

4 son olarak bu para nın üstüne soğuk su iç motorun tipi zaten radarlık emre diyorlar haha haha haha haha

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

emre geçmiş olsun , sinirden ikinci resmi yırtmışsın herhalde
              2015 leon fr

Yorum

geçmiş olsun abi , birkaç tane daha böyle cezayı ye de bakalım çıkarabiliyo musun sonra otobana
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

abi zaten hava sıcaktı rakkamı görünce iyicene sıcak bastı ondan yırtılıdı yani haha haha
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                    geçmiş olsun abi , birkaç tane daha böyle cezayı ye de bakalım çıkarabiliyo musun sonra otobana
                    yok beni eski günlerime döndürecekler aramızda kalsın ihihi eskiden plakaları söker yada sıyah bant cekerdik haha haha ahhhh gençlik ahhhhhh haha

Yorum

geçmiş olsun abim,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        geçmiş olsun abim,
                        cok saol ömer kardeş

Yorum

Emrecim geç..miş olsun Elektirkli bisiklet öneririm haha
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Geçmiş olsun. Bizim motorcu arkadaşlar ya plakayı kıvırırdı ya da polis dur diyince durmazdı uzun yolda nerde yakalayacak ama artık bu sistemler geldiğine göre biraz daha dikkatli olmak lazım gibi görünüyor Ben de motor çok istiyorum ama işte annem

Hayırlı uğurlu olsun bu arada (ceza değil motor ) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Yorum

Emre kardeşim geçmiş olsun... Kazasız, belasız nice hızlara ama "Cezasız Olsun" ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                Emrecim geç..miş olsun Elektirkli bisiklet öneririm haha
                                buda iyi bak bülent abi hem benzin derdimde olmaz haha haha haha

Yorum

İşleniyor...
                                X