Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BU NASIL BİR RADAR CEZASI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• BU NASIL BİR RADAR CEZASI

arkadaşlar forumu takip eden beyler bayanlar bilir ihihi gecen günlerde bi motorsiklet almıştım neyse plakaları taktık bi otobana cıkalım dedim sonra sakarya taraflarında gezici bi radarı farkettim arkadaşlarıma yavaşlamasını istedim 250 km hop 95 km hıza indik ihihi

sonra belki 5 km o polis arabasını takip ettim yok kardeşim adam 100 km hıza sabitleti 102 km yapmıyor bu arada motorsiklet L3 diye geçiyor otoban hız limidi 100km %10 torelans var 110 km neyse tam gececem polisi önümdeki arkadaşın plakasını sabitlediğini gördüm bu polis kesin ceza yazacak dedim

neyse polis dahada yavaşladı ben polisi geçtim aynadan paktım polis arabası artıl kayboldu bende hızlandım ve cezayı yedim

şimdi 1 resimde hızım 101 km

2 resimde hızım 111 km

ve son olarak ceza makbuzunda 207 km diyor burada bi yanlışlıkmı var bu radar cıhazı kaç km uzaktaki aracları okuyor

buradaki polis arkadaşlara gösterdim resimdeki km aynı olması lazım diyor bu 207 km bu polisler nereden buldu acaba itirazmı etsem

sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim dknow dknow dknow

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Ynt: BU NASIL BİR RADAR CEZASI

abı gecmıs olsun haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Et tabi ki itirazını abi...

Yorum

garip geçmiş olsun abi
        InsigniaTEAM

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
          Bence itiraz etme uzun işler mahkeme falan uğraşamazsın...
          15 gün içinde indirimli ödemeni tavsiye ederim tekrar geçmiş olsun...

Yorum

Hoş radar Kamera kaydı mevcuttur ibaresi var itiraz etsende fark etmez gibi 15 gün içinde ödersen%25 indirim oluyor 240 lira ödersin artık...

Yorum

VAY ARKADAŞ NE ISLAMA KÖFTEYMİŞ BU yemek bize baya pahalıya patladı desene haha haha haha
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Geçmiş olsun emre
                Ağız tadınla bir motor bile sürdürmüyorlar
                2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: faysal
                  Geçmiş olsun emre
                  Ağız tadınla bir motor bile sürdürmüyorlar
                  abi valla hiç sorma yanarımda polis bide arkadaşım yanından gecerken selam verdi geç geç ben sana yapacagımı bilirim dergibi ihihi

Yorum

Bence itiraz et en azından %30 ve yukarısına takılmazsın eğer değin gibiyse 110 km ye kadar çıkabilirsin ve bir ikinciside ikinci motorlardan hangisi sensin belki yanındaki adam zıplamıştır onlar seninle pişkin pişkin uğraşmış ve dalga geçer gibi 207 yazmış sende hakkını ara cezan neyse onu öde niye fazlasını ödeyeceksinki

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Bence itiraz et en azından %30 ve yukarısına takılmazsın eğer değin gibiyse 110 km ye kadar çıkabilirsin ve bir ikinciside ikinci motorlardan hangisi sensin belki yanındaki adam zıplamıştır onlar seninle pişkin pişkin uğraşmış ve dalga geçer gibi 207 yazmış sende hakkını ara cezan neyse onu öde niye fazlasını ödeyeceksinki
                      daha ona ceza gelmedi 3 kişiydik biz ikimize geldi bakalım 3 ne olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                        VAY ARKADAŞ NE ISLAMA KÖFTEYMİŞ BU yemek bize baya pahalıya patladı desene haha haha haha
                        Islama köftenin yanında sosa batırılmış ekmek verirlermiş,çok lezzetliymiş.
                        Bundan dolayı derler ki köftenin yanında ekmek mi ekmeğin yanında köfte mi yedik.
                        Şimdi Emre'cim sen de ıslama köftenin yanın da ceza mı cazanın yanında köfte mi yedim dersin. ihihi ihihi ihihi
                        Allah ağzının tadını dozmasın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                          Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          Islama köftenin yanında sosa batırılmış ekmek verirlermiş,çok lezzetliymiş.
                          Bundan dolayı derler ki köftenin yanında ekmek mi ekmeğin yanında köfte mi yedik.
                          Şimdi Emre'cim sen de ıslama köftenin yanın da ceza mı cazanın yanında köfte mi yedim dersin. ihihi ihihi ihihi
                          Allah ağzının tadını dozmasın...
                          abi bişey yedik ama ne yediğimi bende bilmiyorum haha haha haha

Yorum

bencede itiraz et ne kaybedersin sonuçta yine o ceza ödenecek sen cezanı yine öde ama itirazını yap.
                            Ben seydişehirden antaylaya giderken aksekide her zaman radar olur bunu bildiğim için o noktada her zaman yavaşlarım bir gün yine yavaşça ort.70 km ile abartılı yavaş giderken beni bu polisler durudurdu.abi radara girdiniz belgeler dedi. olmaz dedim öyle şey itiraz ettim ve görüntüleri izlemek istiyorum dedim.monitörde görüntüyü polis arkadaşla izlerken benim aracın hızı 45 km görünüyor bir süre böyle giderken 1sn içinde 101 km görünüyor 2-3 sn bu hızla giden araç 75 km iniyor.ya dedim abi bu yanlış gösteriyor jet motorumu var bu araçta 45 kmden 101 km ye 1 sn de nasıl çıkacak.neyse çok uzatmıyayım polisle tartışarak araçtan ,indim velhasıl bana ceza yazamadılar.ama durumu kabul edip itiraz etmeseydim cezayı yemiştim.
                            itirazdan zarar gelmez
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                              bencede itiraz et ne kaybedersin sonuçta yine o ceza ödenecek sen cezanı yine öde ama itirazını yap.
                              Ben seydişehirden antaylaya giderken aksekide her zaman radar olur bunu bildiğim için o noktada her zaman yavaşlarım bir gün yine yavaşça ort.70 km ile abartılı yavaş giderken beni bu polisler durudurdu.abi radara girdiniz belgeler dedi. olmaz dedim öyle şey itiraz ettim ve görüntüleri izlemek istiyorum dedim.monitörde görüntüyü polis arkadaşla izlerken benim aracın hızı 45 km görünüyor bir süre böyle giderken 1sn içinde 101 km görünüyor 2-3 sn bu hızla giden araç 75 km iniyor.ya dedim abi bu yanlış gösteriyor jet motorumu var bu araçta 45 kmden 101 km ye 1 sn de nasıl çıkacak.neyse çok uzatmıyayım polisle tartışarak araçtan ,indim velhasıl bana ceza yazamadılar.ama durumu kabul edip itiraz etmeseydim cezayı yemiştim.
                              itirazdan zarar gelmez
                              Sizin yaptığınız itiraz ile ceza yazıldıktan sonra yapılacak itiraz farklı.

Yorum

İşleniyor...
                              X