vectra C kasa benzinli 0.8 lt yakıyordu . dizel astralar 0.4 litre yakıyor. peki insignialar ne yakıyor arkadaşlar ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 t ve 1.6 t rolantide ne kadar yakar ?
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 t ve 1.6 t rolantide ne kadar yakar ?
Araç tam ısındıktan sonra 0.5 yakıyor. bu arada ben de konuyla alakalı bir şey sorayım size. peki: örneğin sokak aralarında bazen boşa atıp öyle rampa aşağı süzülürüm. çok yavaş olur ama bu durumda anlık yakıt tüketim değeri bende çok yükseliyor. öreğin 2.7--3.5- hatta böyle bir durumda 5'li rakamlar gördüğüm oldu. sizce bunun nedeni nedir? normalmidir?MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Aracı viteste indirin yokuş assagiya 0.0 tüketim olur2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemAraç tam ısındıktan sonra 0.5 yakıyor. bu arada ben de konuyla alakalı bir şey sorayım size. peki: örneğin sokak aralarında bazen boşa atıp öyle rampa aşağı süzülürüm. çok yavaş olur ama bu durumda anlık yakıt tüketim değeri bende çok yükseliyor. öreğin 2.7--3.5- hatta böyle bir durumda 5'li rakamlar gördüğüm oldu. sizce bunun nedeni nedir? normalmidir?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemAraç tam ısındıktan sonra 0.5 yakıyor. bu arada ben de konuyla alakalı bir şey sorayım size. peki: örneğin sokak aralarında bazen boşa atıp öyle rampa aşağı süzülürüm. çok yavaş olur ama bu durumda anlık yakıt tüketim değeri bende çok yükseliyor. öreğin 2.7--3.5- hatta böyle bir durumda 5'li rakamlar gördüğüm oldu. sizce bunun nedeni nedir? normalmidir?InsigniaTEAM
Yorum
-
Aynen dediğin gibi Çağrı, araç dururken ölçecek herhangi bir mesafe olmadığı için saatteki tüketimi gösteriyor.
Örnekten yola çıkarak şöyle bir hesap yapabiliriz.
3,5 / 0,5 = 7 (arada 7 kat fark var)
100 km tüketimini saatlik tüketime eşitlemek için :
100 / 7 = 14,28 km
Demek ki yokuş aşağı boşta giderken 3.5 lt/100 km tüketim gösterdiğinde, 14-15 km/s hızla gidiliyormuş
Yorum
-
Yorum
Yorum