Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Corsa D Jant Fiyat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Corsa D Jant Fiyat

iyi akşamlar arkadaşlar

öncelikle açtıgım konunun yerı burası dogru degıl ıse admınlerımden ozur dılerım

2011 model corsa d jant takımımı 6000 km kullanıldı hıc bır vuruk cızık balon yok ılk gunku kadar temız bır sekılde muaffıza edılen jantlarımızı lastıkler ıle beraber satısa sunsam sızce ne kadar fıyata satabılırım

bılgılerınız ıcın sımdıden tesekkur ederımm
    Tolga Nikel - İzmir/Muğla
    Opel Corsa D 1.4 100 Hp Color Edition 2011
    tolganikel@msn.com

Ynt: Corsa D Jant Fiyat

Sanıyorum 100-150 liradan fazla değer kaybı yaşamaz , gidin bir Opel Bayiisine sorun Jantın sıfırı kaç para diye?
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: compass35
      iyi akşamlar arkadaşlar

öncelikle açtıgım konunun yerı burası dogru degıl ıse admınlerımden ozur dılerım

2011 model corsa d jant takımımı 6000 km kullanıldı hıc bır vuruk cızık balon yok ılk gunku kadar temız bır sekılde muaffıza edılen jantlarımızı lastıkler ıle beraber satısa sunsam sızce ne kadar fıyata satabılırım

bılgılerınız ıcın sımdıden tesekkur ederımm
      Sahibinden.com'dan yapacağınız bir fiyat araştırması kafanızda ortalama bir rakam oluşmasına yardımcı olur. Bayi fiyatıyla bir yere varamazsınız bence

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Çok aşırı bir fiyat olmamalı dıye tahmın edıyorum ancak 1000 lıradan asagıda gıtmez dıye dusunuyorum . ancak dusunmeklede kalabılırım musterı bulmakta okadar kolay olmasa gerek
        Tolga Nikel - İzmir/Muğla
        Opel Corsa D 1.4 100 Hp Color Edition 2011
        tolganikel@msn.com

Yorum

İşleniyor...
        X