Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Türkiye buluşmasında konvoyu tehlikeye atan araca ceza!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Türkiye buluşmasında konvoyu tehlikeye atan araca ceza!

Merhabalar, bilindiği üzere 12-13 Mayıs arası İnsignia Team olarak gerçekleştirdiğimiz Türkiye organizasyonunda konvoy sırasında küçük bir aksilik yaşanmıştı. Bilmeyen arkadaşlar için anlatmalıyım;

Konvoy ve şehir turu sırasında konvoyun en arkasından sert bir şekilde birçok aracı geçerek tehlikeye atmakla birlikte, konvoyda çekim yaptığım aracın hemen arkasında yine bir hatalı geçiş sırasında bariyerlere çarparak yol kenarında bulunan platformun ve parçalarının etrafa saçılması ve konvoyu tehlikeye atması üzere, buluşma sonrası Ankara'ya döndüğümde "Eskişehir Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü" kurumuna mail attım durumu ve aşağıdaki yazışmaları gerçekleştirdik.

Yazışma aşağıda dır;

---

Merhaba,

Geçtiğimiz iki gün Eskişehir'i ziyarete geldim. Çok memnun kaldım. Gerek insanları, esnafı, trafik polisleri her şeyiyle bir başka güzeldi. Ankara'da yaşayan birisiyim ancak alışık olmadığım bir durumu size bildirmek zorundayım. Bugün bunu yapan başka gün daha neler yapar düşüncesiyle. Trafikte seyrim sırasında fotoğraf çekimi yapıyordum ve Eskişehir'in yerlilerinden bir aracın yaptığı şey kamerama takıldı. Kendisi birçok aracı kuralsız sollayıp, sağlayarak yol kenarında bulunan çalışma levhalarına çarptı ve levhalar yolun ortasına saçıldı. Arkadan gelen araçlar bin bir güçlükle kontrollerini koruya bildiler.Aşağıda belirteceğim (URL) adreslerinde bizzat olayın saniye karelerle çekilmiş hali mevcuttur. Derhal incelenmesi ve araç hakkında gerekli uyarı / ceza kurallarınız gereğince sizin öngördüğünüz şeylerin yapılmasını talep ediyorum.

Plaka: 26 UC 235 (yirmi altı ufuk ceylan iki yüz otuz beş)

URL1: http://i759.photobucket.com/albums/x...e/IMG_0388.png
    URL2: http://i759.photobucket.com/albums/x...e/IMG_0390.png
    URL3: http://i759.photobucket.com/albums/x...e/IMG_0387.png

Bana olumlu veya olumsuz dönüş yapılmasını arz ederim.

Saygılar.
    Kaan Köse / ANKARA

---

Sayın : Kaan Köse,

Şubemiz e-posta adresine göndermiş olduğunuz şikayetle ilgili olarak, 26 UC 235 plakalı araca cezai işlem yapılması için kural ihlalinin tarih ve yaklaşık saatinin bilinmesi gerekmektedir. Bu konuda bilgi vermenizi rica eder,kazasız günler dileriz.

---

Merhaba,

13 Mayıs 2012, 13:00 - 14:30 saatleri arasında gerçekleştiğini bildirmek isterim.

İyi günler.

---

Sayın ; Kaan KÖSE
    14/05/2012 tarihinde Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü internet adresine göndermiş olduğunuz e-posta mesaj incelenmiş;
    E-posta mesajda; 13.05.2012 tarihinde 13:00 – 14:30 saatleri arasında ilimiz çevreyolu üzerinde aracınız ile seyir halinde iken 26 UC 235 plakalı bir otomobil sürücüsünün kurallara uygun olmayan bir şekilde bir çok aracı sollayıp, yol kenarında bulunan çalışma levhalarına çarparak trafiği tehlikeye düşürdüğü, bu esnada fotoğraf çekimi yaptığınız ve bu görüntülerin mesaj ekinde gönderildiği belirtilmektedir.
    E-posta mesaj ve ekindeki fotoğraflar incelendiğinde 26 UC 235 plakalı araç sürücüsünün ilimiz çevreyolu üzerinde trafiği tehlikeye düşürdüğü anlaşılmış, yapmış olduğu kural ihlaline ilişkin olarak 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 47.maddesi uyarınca araç plakasına trafik cezası yazılmıştır. Ayrıca 26 UC 235 plakalı araç sürücü tarafından çarparak hasar verdiği çalışma levhalarının Karayollarına ait olması nedeniyle fotoğrafların bir sureti ilimizde bulunan Karayolları 46.Şube Şefliği’ne gönderilmiştir.
    Trafik kuralları konusunda göstermiş olduğunuz hassasiyete teşekkür eder, kazasız günler dileriz.
    TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ / ESKİŞEHİR

Ynt: Türkiye buluşmasında konvoyu tehlikeye atan araca ceza!

Son derece titiz sin Kaan.
    Duyarlılık yüksek seviyede.
    İyi paylaşımlar.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Eline saglik
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bu gorev hepimizin, duyarlı ve gerekli davranış. Tebrikler.
        Morpheus
        61 TT 971

Yorum

tebrik ederim Kaan kardeşim, ellerine sağlık, çok güzel örnek bir davranış

Yorum

Ben teşkkür ederim, her vatandaşın yerine getirmesi gereken bir görevdir.

Yorum

Oktayında dedigi gibi bu görev hepimizin ve bizde aynı hataları trafikte yapmamalıyız, trafigi tehlikeye düşürecek hareketlerden kaçınarak örnek olmalıyız.
              Duyarlılığın için teşekkürler Kaancım.
              Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Duyarlılığınız için çok teşekkürler. Eskişehir Trafik Şubeyi'de ilgilerinden dolayı kutlarım.

Yorum

Aferin Kaan'cım örnek bir davranış sergilemişsin herzamanki gibi tebrikler... Bir tebrikte Eskişehir Trafik Şube Müdürlüğüne tutumlarından dolayı.. Trafik kurallarına uyalım,uymayanları uyaralım.

Yorum

Bravo Kaan,o çarptığı parçadan kurtulmak için slalom yapanlardan biriydim,eline sağlık..
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

trafiğin anasını ağlatıyoruz,slalom yanlama gazlama akla ne geliyorsa yapıyoruz insanların can güvenliğini tehlikeye atıyoruz kısacası adamın yaptığının dışında bunu zevk için yapıyoruz sonrada videosunu çekip paylaşıyoruz paylaşılan videonun arkasına onlarca tebrik mesajı atıyoruz sonrada duyarlılık diyoruz.kimse üzerine alınmasın kusura bakmayın ama çok tezat.elbetteki söz meclisten dışarı

Yorum

sevgili kaan kardeşim tbrikler doğru olanını yapmışsın

Yorum

Tebrik ediyorum titiz, hassas davranışınızdan dolayı.
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Arkadaşlar .. bu aracı biz gaza getirmiş olmayalım?..yolu kapadık..3 şerit bizim araçlar tarafından kapandı.. onun yerine kendimizi koyalım.. düğün konvoylarında.. asker uğurlamarında .. ben hep konvoya kızmışımdır.. bir şeridi açık bıraksa konvoyu daha çok kişi seyredecek .. bizde bence aynısını yaptık.. diğer kişileri ,yolu tıkayarak gerdik ... sonuç olarak herşey ortada.. Bence yanlış yaptık...
                            Kimse alınmasın lütfen
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Kaan kardeşim gercekten takdir edilecek bir duyarlılık öreneği gösterdin bu senin ne kadar sorumluluk sahibi olaylara karşı ne kadar duyarlı olduğunun göstergesi,
                              bu yönünle benim her zaman sevgi mi ve saygımı kazanıyorsun , ama şunu belirtmeliyim ki sfyan abime'de katılmamak elde değil aynısını ben yazacaktım benden önce o yazmış...

adamın acil bir işi olabilir , o gün sinirleri gergin olabilir , herhangi bir sıkıntısı problemi olduğu bir günde bir yere gitmeye çalışıyor gayet tabi bu sadece onu değil hepimizi sinirlendirebilir ki trafikte sinirlenmek olası bütün kazaların yolunu açar her zaman her türlü deliliği yaparım direksiyonda kimseye zarar vermemek ve rahatsız etmemek kaidesi ile ve bunu yaparken tek kuralım Sinirli ve alkollü iken direksiyona oturmam ,bu ikiside kazaya ilk elden davetiye çıkartmaktır.
                              Orda ki adamda hayli sinirlenmiş olsa gerek yada konunun tam içeriğini bilmediğim için ben bu şekilde düşünüyorum belkide adam gaza geldi size gaz vermeye çalışırken önüde boşken sizi çoşturayım derken kendi çoştu...

Yorum

İşleniyor...
                              X