Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Türkiye buluşmasında konvoyu tehlikeye atan araca ceza!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Türkiye buluşmasında konvoyu tehlikeye atan araca ceza!

takdir ederim bu duyarlılığın için
    İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Meriva Club
      Duyarlılığınız için çok teşekkürler. Eskişehir Trafik Şubeyi'de ilgilerinden dolayı kutlarım.
      Ben teşekkür ederim, gerçekten de çok ilgilendiler. Ankara'da yaşıyorum bu Ankara Trafik Şube'nin bu kadar ilgileneceğini sanmıyorum.

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
      Aferin Kaan'cım örnek bir davranış sergilemişsin herzamanki gibi tebrikler... Bir tebrikte Eskişehir Trafik Şube Müdürlüğüne tutumlarından dolayı.. Trafik kurallarına uyalım,uymayanları uyaralım.
      Çok saol Murat abicim herkesin yapması gereken bir davranış diye düşünüyorum. Çarpışmadan sonra parçalar yüzümü sıyırdı açıkcası ve o levhalar bir araca denk gelebilirdi de, bu kadar basit düşünülmemesi gerekiyor bir hayata bile son verebilirdi, resimlerden anlayabilirsiniz bunu.

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
      sevgili kaan kardeşim tbrikler doğru olanını yapmışsın
      Teşekkürler abicim, çok saol.

Orjinal yazı sahibi: smg05
      Tebrik ediyorum titiz, hassas davranışınızdan dolayı.
      Saolun, herkesi böyle olmaya davet ediyorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
      Arkadaşlar .. bu aracı biz gaza getirmiş olmayalım?..yolu kapadık..3 şerit bizim araçlar tarafından kapandı.. onun yerine kendimizi koyalım.. düğün konvoylarında.. asker uğurlamarında .. ben hep konvoya kızmışımdır.. bir şeridi açık bıraksa konvoyu daha çok kişi seyredecek .. bizde bence aynısını yaptık.. diğer kişileri ,yolu tıkayarak gerdik ... sonuç olarak herşey ortada.. Bence yanlış yaptık...
      Kimse alınmasın lütfen
      Sufyan abi, şöyle bir olay var ki verdiğim tarih ve saat arası inceleme sonucu yaşanılan olayın gerisinde de kontrolsüz sürüşe hakim olduğu belirtiliyor. Ek olarak şöyle bir şeyi belirteyim, yol 3 şeritti köprüden çıktıktan sonra 2 şeride düştü, tüm insignialar sol şerite yanaşmıştı 1 şerit boştu tek dışarda kalan araç 26 plaka astra idi ve onun yanında da biz vardık zaten. Özetle konvoyda yol açıktı aslında...

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Kaan kardeşim gercekten takdir edilecek bir duyarlılık öreneği gösterdin bu senin ne kadar sorumluluk sahibi olaylara karşı ne kadar duyarlı olduğunun göstergesi,
      bu yönünle benim her zaman sevgi mi ve saygımı kazanıyorsun , ama şunu belirtmeliyim ki sfyan abime'de katılmamak elde değil aynısını ben yazacaktım benden önce o yazmış...

adamın acil bir işi olabilir , o gün sinirleri gergin olabilir , herhangi bir sıkıntısı problemi olduğu bir günde bir yere gitmeye çalışıyor gayet tabi bu sadece onu değil hepimizi sinirlendirebilir ki trafikte sinirlenmek olası bütün kazaların yolunu açar her zaman her türlü deliliği yaparım direksiyonda kimseye zarar vermemek ve rahatsız etmemek kaidesi ile ve bunu yaparken tek kuralım Sinirli ve alkollü iken direksiyona oturmam ,bu ikiside kazaya ilk elden davetiye çıkartmaktır.
      Orda ki adamda hayli sinirlenmiş olsa gerek yada konunun tam içeriğini bilmediğim için ben bu şekilde düşünüyorum belkide adam gaza geldi size gaz vermeye çalışırken önüde boşken sizi çoşturayım derken kendi çoştu...
      Çok teşekkür ederim abim benim, çok saol eksik olma

Olabilir abi de video'da da mevcut bir kez yol istediği görülmemiş, hurra dalmış adam yani ki zaten inceleme son 1 saat içerisindeki sürüşünü baz alınarak sonuçlanmış. Bu nedenle aldığı cezayı gerekli buluyorum.

O levha herhangi bir insignia'nın tamponuna bile sürtse bir can veya yüzlerce canın hayatına son verebilirdi.. Ne kadar şiddetli vurduğunu ve yol kenarına tekrar sekerek nasıl yola düştüğünü sunroof'tan bire bir ben gördüm..

Orjinal yazı sahibi: zippo35
      takdir ederim bu duyarlılığın için
      Teşekkür ederim.

Yorum

Kaan kardeşim sana ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün göstermiş olduğu duyarlılık için gerçekten çok teşekkür ederim.

Ama bir gerçek varki, bu konuyu Nurettin bey ile hem Eskişehir'de hem de bizzat telefonla konuştum. Eskişehir Trafiğini alt üst ettiğimiz bir gerçek, fotoğraf çekme ve video çekme nedeniyle (Otel'den Alpata'ya giderken ve çıktıktan sonra) trafiği yavaşlattık ve trafik sıkışıklığına sebebiyet verdik, Sizler duymadınız veya görmediniz. Küfürün ve el hareketlerinin hatti hesabı yoktu. İçimden nahoş hadiselere sebebiyet vereceği için geçlerimiz inşallah görmez diye de dua ettim.

Söz konusu bir veya iki araç ile de sınırlı değildi.

Gelirken yaşadığımız sorunlar nedeniyle, Alpata'dan çıktıktan sonra çekilen Videoda da başlangıçta Utku kardeşimin aracının arkasındaydım ve durmadan elimle 2 işaretini yaptım arkamdaki aracın arkama geçmesi için de işaretlerime devam ettim hatta Utku kardeşimin de durmadan eliyle iki işareti yaptığına şahit oldum ama sonradan ipler tamamen koptu. Videoyu izlendiğinde daha da açık ve net bir şekilde görülecektir.

Bir de bardağın dolu yada diğer tarafından bakmakta yarar var.

Kimsenin alınmaması dileğiyle,

Sevgi ve saygılarımla

http://www.youtube.com/watch?v=sGXJk6qDrT8#ws

Yorum

duyarlılığından dolayı kaan kardeşime ve ilgilendikleri için eskişehir trafik müdürlüğüne teşekkür ederim

Yorum

tebrik ediyorum.. gerçekten çok bilinçli bir davranış..
            o levhayı nasıl havada yakaladınız.. valla bravo..:-))

Yorum

Adam resmen gta tarzi dagitmis ortaligi. O anda bir kazaya sebep olsa Allah korusun daha farkli sonuclar dogururdu.
              Duyarliligindan dolayi tebrik ederim

Yorum

Sevgili Kaan yaptığın olay kötü demedim...ama iyide diyemedim.. nedenide .. bizim Alpatay gidiş yolumuzda 3 şeridi tamamen kapadığımız....nereden biliyorsun diyorsan arkalardan iyi gözükür diyorum tabiri caizse trafiği felç ettik... biraz düşünelim.. Yol zevk için , düğün için ,asker yolculama vs vs sebebiyle kapatılıyor.. trafikte bir yere yetişme ....(bir yer,:işe, hastaneye,okula vsvs yetişmeye.. veya hiç bir yetişmek istemeyipte.. eve gitmek isteyen kişiye engel olmaya hakkımız varmı?
                Benim burada ifade etmek istediğim olay :Eskişehirde konvoyu düzgün oluşturamadık....trafiği felç ettik..Allahtan Eskişehir küçük bunu büyük trafiği fazla olan yerde yapsak neler olurdu düşünmek istemiyorum..
                Saygılarımla
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Sufayan hocamin dedigi gibi 3 seritin tamami bizimdi ve de adam arkamizda patladi...Bunun uzerin azicik hizlanip sıkışıklığı azaltmayi denedik. Tam bu sirada iki insignia trafik tabelalarini bilerek son anda kurtararak gecti. Bu renocu arkadas da onlarla ziplayinca levhalarla yuz yuze kaldi. İnsignianin hemn arkasinda oldugu icin ve de insignia son anda yirttigi icin onun kacacak yeri kalmadi....direkt tabela ile yuzlesti...Kacma sansi yoktu....Burada sebep arkada sikisip kalmasi ancak yaptigi saglama girisimi de az da olsa hatali....Tabii biz de boyle birsey olacagini dusunemedik...yani hizli gitsek daha tshlikeli idi....Ancak en sol seridi boş birakmamiz gerekiyordu.....

Yorum

bence doğru bir davranş olmamış... zaten yol kapalıydı ve bellli ki adamın bi acelesi vardı...
                    F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                    X