Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
valla Bu başlangıc diğer takımlarıda şikeden ötürü men edecekler Türkiyeyi hiç bir alanda avrupaya sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar...
Hoş bizde de hata var öde borcunu kardeşim Demirören mahvetti herşeyi sonrada kaçtı...
Koyu fanatik Bir Beşiktaşlı olarak yazıklar olsun diyorum...
valla Bu başlangıc diğer takımlarıda şikeden ötürü men edecekler Türkiyeyi hiç bir alanda avrupaya sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar...
Hoş bizde de hata var öde borcunu kardeşim Demirören mahvetti herşeyi sonrada kaçtı...
Koyu fanatik Bir Beşiktaşlı olarak yazıklar olsun diyorum...
+1
Yeni yönetimin bugüne kadarki insan ötesi çabalarının üzerine böyle bir ceza, moralleri sıfıra indirmeye yetti.
Bursa ve Antep'e de geldi
Gerisini dusunmek bile istemiyorum
Milli takim neden hazirlik maci yapar ki?
Bence simdiden 15 yas ile takimi kuralim
5 sene sonra yeniden katilacagimiz dusunulurse
Guzel bir hazirlik olur
Beyler sen bir muhabbetin kararını bir senede veremezsen Uefa bir celsede verir....Bir seneyi aşkındır şike şaibe konuşuyoruz,insanlar içeride ama sonuç yok. Neymiş şike var ancak sahaya yansımamış ....Ya yeter ya şüphe bile varsa ceza verilirken bizimkiler hala ne yapacakları belli değil...Yuh ya futbolun geldiği hale bak....Getirenler utansın...
Yorum