Bir gün yurt dışında çalışma imkanım olursa iki yer istiyorum 1.Dubai 2.Katar
Herkes Amerika'ya, Avrupa'ya girmek istiyor ama bilmiyorlar ki hayat burda...
Bir yakınımız mühendis olarak bir yıl süre için gittiği Katar'dan geldi ve biriktirdikleri ile bir ev bir araba aldı...3 yıl kalsa neler olur siz düşünün.
Ne Amerika ne Dubai insan sevdiği saydığı ve geçindiği insanların dostlarınin bulunduğu yer önemli.
Kardeşim Amerika'da ama her fırsatta Istanbula gelmeye çalışıyor.
Neden anne baba abi diyor.
Yada Dubai de çalaşan mühendisimiz oradan değil buradan ev alıyor.
Ülkemiz çok değerli ama bizim de bu değere karşılık verecek çalışmaları ve çabaları vermemiz icab eder.
Aksi halde sürünür onun bunun planına kontrolüne girebiliriz.
Umarım bir gün asırlar boyu olduğu gibi dünya lideri bir memleket oluruz.
Zamanında atalarımız yapmış. Biz de çok çalışarak üreterek. Hayal gücümüzü kullanarak.
Hem bir Roma hem de bir Dubai olacak hale geliriz.
O yüzden En azından Team olarak en ufak bir üretim, çaba, iyi fikir görürsek desteklemeye çalışmalıyız.
benzin e gelen zamlar halki zorlayabilir tabi kolay degil 85 kurus.ahh canim ulkem ah bizim halkimiz yillarca yirtinsin 30 bin e bi araba almak icin elin arabi gayet normal bi sekilde trilyinluk arabalara binsin.bu arada bu arabalari kiralayolar mi ve fiyatlari ne kadar oluyo acaba ve ozel pistler varmi ? arabistanda pek viraj yok diyolardi yollarda ama o topgear best road i gorunce agzim acik kaldi
Uaaaaaau supper resimler. Gitmiş kadar olduk gerçekten.
Hep hayalimde var Insigniateam den dostlar ole öle bir yurtdışı gece yarısı harekatı.
Cuma Cumartesi kalmalı.
Cuma akşamından gidip pazar akşam dönüşlü.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Bir gün yurt dışında çalışma imkanım olursa iki yer istiyorum 1.Dubai 2.Katar
Herkes Amerika'ya, Avrupa'ya girmek istiyor ama bilmiyorlar ki hayat burda...
Bir yakınımız mühendis olarak bir yıl süre için gittiği Katar'dan geldi ve biriktirdikleri ile bir ev bir araba aldı...3 yıl kalsa neler olur siz düşünün.
Kesinlikle haberim olsun
Konu ile ilgili cok tecrubeli iki arkadasim orada yasiyor
Ama 10 yil once orada olmak daha baskaydi
Yorum