Duyuru

Collapse
No announcement yet.

J. Teğmen Korhan Kuruçay...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• J. Teğmen Korhan Kuruçay...

ŞEHİDİMİZ VAR!!!
    J.TEĞMEN KORHAN KURUÇAY (ÇANKIRI)

Daha önce Şehit olan arkadaşı Bahadır Buharıoğlu'na yazdığı mesaj.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Bu acının tarifi yok. Mekanları cennet olsun

Ynt: J. Teğmen Korhan Kuruçay...

Şehidimize Allah tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
    Bu işe artık kökten bir çözüm bulunmalı yetti artık şehit haberleri.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

(( diyecek söz bulamıyorum artık...
      F30 Sport+

Yorum

Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatsın...

Yorum

Yine klişe :
          Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın ruhu şad olsun Allah geride kalanlara sabır versin Şehitler ölmez...Daha içimizi ne kadar soğutmaya çalışacaz böyle daha ne kadar avutacaz kendimizi bu şekilde...

Yok valla biz milletce öldük de ağlayanımız yok ne olacak bu böyle bilmiyorum .
          Daha kaç ailenin evine ateş düşecek daha kaç kardeşimizi bu alcaklar yüzünden toprağa verecez ?
          Hala polyannacılık oynayan hükümet ve devlet yöneticileri illa kendilerininde bu acıları mı yaşaması gerekiyor kesin ve radikal çözümlere başvurmaları için ?
          yazı çok yazık...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Yine klişe :
            Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın ruhu şad olsun Allah geride kalanlara sabır versin Şehitler ölmez...Daha içimizi ne kadar soğutmaya çalışacaz böyle daha ne kadar avutacaz kendimizi bu şekilde...

Yok valla biz milletce öldük de ağlayanımız yok ne olacak bu böyle bilmiyorum .
            Daha kaç ailenin evine ateş düşecek daha kaç kardeşimizi bu alcaklar yüzünden toprağa verecez ?
            Hala polyannacılık oynayan hükümet ve devlet yöneticileri illa kendilerininde bu acıları mı yaşaması gerekiyor kesin ve radikal çözümlere başvurmaları için ?
            yazı çok yazık...
            Bu ülke'nin hiçbir zaman "C" planı olmadı.Bu ülke de daima A.B.D planları devreye sokuldu !...

UĞUR MUMCU

Yorum

Şehid olmak herkese nasip olmayan bir mertebedir Şehidimizin Ruhu Şad Olsun Allah Ailesine Sabır ve selamet versin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bir çankırılı olarak gurur duyuyorum bir yandanda içim parçalanıyor daha bir aylık evliymiş allah ailesine sabırlar versin
                2015 leon fr

Yorum

ALLAH rahmet eylesin. ALLAH ailelerine sabır versin.
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Bu konuya bu cumller haricinde hicbirsey yazmiyorum....Cunku birseyler yazdigimda biliyorum ki bazi dostlarimiz abartmayin ne alaka bu isten siyaset olmaz diyecek. Ben de cevaben daha farkli seyler yazacagim. Boylece de sehidimiz sehitligiyle kalinacak..... Ancak unutmayin dostlar bu olay siyasetin taaaaaaaaaaaa kendisi.... Yani bu işin su an ki sorumlusu sonuna kadar hukumettir. Bundan once de diger hukumetlerdi....Ancak su an ki sorumlulugu degistirmes....Halktan oy alirken ben bunu cozecegim diy gelenler 20 25 senedir hicbir seyi beceremeiler. Hele tek basina guc olanlar iyice eline yuzune bulastirdi. Yaziklar olsun ccukarimizi yanlis siyasetlerine alet edip olumlerin neden olanlara.....

Yorum

kisisel cikarlari ve koltuk sevdalari ugruna gencecik kardeslerimizin canina kiyilmasina goz yumanlari lanetliyorum.tum sehitlerimize Allah tan rahmet, kederli ve kadersiz ailelerine sabirlar diliyorum.
                      1.4 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Bu konuya bu cumller haricinde hicbirsey yazmiyorum....Cunku birseyler yazdigimda biliyorum ki bazi dostlarimiz abartmayin ne alaka bu isten siyaset olmaz diyecek. Ben de cevaben daha farkli seyler yazacagim. Boylece de sehidimiz sehitligiyle kalinacak..... Ancak unutmayin dostlar bu olay siyasetin taaaaaaaaaaaa kendisi.... Yani bu işin su an ki sorumlusu sonuna kadar hukumettir. Bundan once de diger hukumetlerdi....Ancak su an ki sorumlulugu degistirmes....Halktan oy alirken ben bunu cozecegim diy gelenler 20 25 senedir hicbir seyi beceremeiler. Hele tek basina guc olanlar iyice eline yuzune bulastirdi. Yaziklar olsun ccukarimizi yanlis siyasetlerine alet edip olumlerin neden olanlara.....

Yorum

İşleniyor...
                        X