sorunsuz yükledim 5.1.1 ama geçerken yedek almayı unuttum tüm uygulamalarım gitti özellikle asphalt 6 oyununun gitmesine yandım o kadar çok araba ve harita açmıştım
2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi 2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp
sorunsuz yükledim 5.1.1 ama geçerken yedek almayı unuttum tüm uygulamalarım gitti özellikle asphalt 6 oyununun gitmesine yandım o kadar çok araba ve harita açmıştım
Bende şu an yükledim çok sevdiğim bir oyun baştan başlayacağım
Telefonu itunes üzerinden yedeklediğimizde acaba hangi neleri yedekliyor? Mesela not defterindeki yazıları veya kaydedilmiş sesleri yedekliyormu? Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır?
2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Telefonu itunes üzerinden yedeklediğimizde acaba hangi neleri yedekliyor? Mesela not defterindeki yazıları veya kaydedilmiş sesleri yedekliyormu? Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır?
Telefonunu Itunes üzerinden herşeyi yedekliyebilirsiniz,ben şahsen Icloud'a yedekliyorum rehberim dahil..
Yorum