Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Apple için 5.1.1 jailbreak yayınlandı!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Apple için 5.1.1 jailbreak yayınlandı!

Apple kullanan arkadaşlar 5.1.1 için yeni jailbreak yayınlandı (absinthe 2.0.1). Ancak 32nm fabrikasyon sürecine sahip yeni A5 işlemcisiyle çalışan iPad 2 modelinin henüz uyumlu olmadığı açıklandı.

Uyumlu cihazlar;
    iPhone 3Gs
    iPhone 4
    iPhone 4 CDMA
    iPhone 4S
    iPad 1
    iPad 2 Wifi
    iPad 2 GSM
    iPad 2 CDMA
    iPad 2 Wifi, R2
    iPad 3 Wifi
    iPad 3 Global
    iPad 3 CDMA
    iPod 3G
    iPod 4G
    AppleTV 2

1) iTunes' ta cihazınıza sağ tıklayarak yedeklemesini alın.
    2) Yedekleme tamamlandığı zaman cihazınıza gidip ayarlar, tüm içerik ve ayarları sili tıklayın. Bu jailbreak' i hızlandıracaktır.
    3) Absinthe' yi (JB) açın ve telefonun USB ile bağlı olduğuna emin olun.
    4) Jailbreak e bas, sabırlı ol ve cihazı bilgisayardan ayırma.
    5) Jailbreak tamamlanınca 2. maddede yaptığınız yedeklemeyi geri yükleyin. Sağ tıklayıp yedekten yükleye basın ve yedeğinizi yükleyin. Böylece uygulamalar, fotoğraflar vb. geri yüklenecektir.

http://absinthejailbreak.org/downloa...red-jailbreak/

Alternatif;

http://theteknolojist.com/ios-5-1-1-...-absinthe-2-0/

Mac,windows ve linux sürümlerine burdan ulaşabilirsiniz.

Ynt: Apple için 5.1.1 jailbreak yayınlandı!

Hayırlı olsun uzun zamandır bekliyorduk iyi oldu.

Yorum

Şuanda server çok yoğun olduğundan yapamayabilirsiniz,bugün Murat abimle(xxstromxx) baya uğraştık hasss

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
        Hayırlı olsun uzun zamandır bekliyorduk iyi oldu.
        Bu sefer hakikaten çok bekletti birde bazı duyumlara göre bu son jailbreak olabilir.

Yorum

Bende blogumda ufak bir paylaşım yapmıştım; http://www.kaankose.com/ios-5-1-1-ja...ailbreak-yapin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
            Bende blogumda ufak bir paylaşım yapmıştım; http://www.kaankose.com/ios-5-1-1-ja...ailbreak-yapin

Yorum

jailbreak iyi güzelde bataryayı daha çabuk tüketiyor diyorlar doğru mu? yakın zamanda istemesemde elimdeki telefonu değiştirmem gerekiyor
              4s ila 5 beklemek konusunda tereddütteyim hatta biliyorum çoğu özelliğini kullanmıyacağım ama

Yorum

oh be sonunda çıktı meret...
                2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
                2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                  jailbreak iyi güzelde bataryayı daha çabuk tüketiyor diyorlar doğru mu? yakın zamanda istemesemde elimdeki telefonu değiştirmem gerekiyor
                  4s ila 5 beklemek konusunda tereddütteyim hatta biliyorum çoğu özelliğini kullanmıyacağım ama
                  Jailbreak kullanmadan önce bende aynı düşünce içerisindeydim ve uzun bir süre bu neden yüzünden jailbreak yapmaktan vazgeçmiştim. Ancak şöyle bir olay var ki kullandığımız cihaz akıllı bir cihaz, uygulama cihazı o nedenle kullanırsan şarjı zaten yiyor, çalıştırdığı programları symbian cihazlar kaldıramaz bile. O nedenle şarj yemesi normal. Jailbreak sonrası da şarjı normalin dışında aşırı bir şey götürmüyor. Önceki neyse sonra ki de o. En azından ben öyle kullanıyorum.

iPhone 5 çok uçuk bir fiyata iOS 6 işletim sistemi ile gelecek, kışa doğru. O kadar beklerim ve 3bin tl ye yakın bir ücret öderim diyorsan bekle abi. Ancak yok iPhone 4 / 4S alayım diyorsan kaçırma abi

Yorum

Onatçım 4s almanı tavsiye ederim her konuda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
                      Jailbreak kullanmadan önce bende aynı düşünce içerisindeydim ve uzun bir süre bu neden yüzünden jailbreak yapmaktan vazgeçmiştim. Ancak şöyle bir olay var ki kullandığımız cihaz akıllı bir cihaz, uygulama cihazı o nedenle kullanırsan şarjı zaten yiyor, çalıştırdığı programları symbian cihazlar kaldıramaz bile. O nedenle şarj yemesi normal. Jailbreak sonrası da şarjı normalin dışında aşırı bir şey götürmüyor. Önceki neyse sonra ki de o. En azından ben öyle kullanıyorum.

iPhone 5 çok uçuk bir fiyata iOS 6 işletim sistemi ile gelecek, kışa doğru. O kadar beklerim ve 3bin tl ye yakın bir ücret öderim diyorsan bekle abi. Ancak yok iPhone 4 / 4S alayım diyorsan kaçırma abi
                      teşekkür ederim kaancım valla benim teli şarja takma konusunda çok unutkanlığım var hep şarjı bitik gezerim ondan soruyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                        Onatçım 4s almanı tavsiye ederim her konuda
                        sanırım bende öyle yapıcam abi

Yorum

teşekkür ederim kaancım valla benim teli şarja takma konusunda çok unutkanlığım var hep şarjı bitik gezerim ondan soruyorum
                          Rica ederim abi küçük bir makale hazırladım okuyabilirsin; http://www.kaankose.com/jailbreak-da...j-tuketiyor-mu

Yorum

Kaan bizim dosya ne oldu kardeş?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              Kaan bizim dosya ne oldu kardeş?
                              Mailine baksana abi

Yorum

İşleniyor...
                              X