Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel 2.el'i mahvetmiş durumda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel 2.el'i mahvetmiş durumda

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Arkadaslar sonuna kadar direnmeliyiz. Opel Turkiye bir nane yedi bunun acisini biz cekecegiz onlar degil. Ancak su var sahibinden.com da toplamda 300 -400 arac vardir. Zaten piyasayi da bunlar belirliyor. Eeee biz de burdan cok daha fazla arac var. Biz bunlardan bagimsiz bir piyasa yaratmaliyiz. Bu da diger araclardada sanki sorun varmis veya gercek piyasasi bu degilmis gibi bir imaj yaratmali. Boylece 1. Seneye kalmaz gercek piyasayi oturturuz. Ben arada sirada bakiyorum ozellikle sport araclarin piyasasini hala korumayi basarakyorlar. 52000 den asagi vok fazla sport yok. 115 likleri bile 45000 46000 diyenler var, Boylece dip piyasayi tutanlar var. Hatta benim teklifim site olarak arada ilanlari toplayip birlikte topluca fiyatlandirip sahibinden.com a koyalim. Bakin o zmana opel Turkiyenin yarattigi sarsintiyi nasil azaltiyoruz.????kardesim ben aracimi polo fiyatina vercegime bitene kadar kullanirim. Bu surede de para koyarim kenara....
    sayımız oldukça fazla arada ilan verip çekeriz gayet mantıklı aslında bence yapmalıyız
    2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Vag grubu ( seat, audi, skoda, wv ) araçlar 2.elde çok değerli. 46.500 TL ' ye aldığım arabayı 6 ay sonra 44.000 TL'ye sattım düşünün. 2 yaşındaki araba max. 7.000 TL düşüğe satabilirsiniz. Ama opele gelince internete bakıyorumda 90.000 TL'ye aldığımız 2.0 CDTI aracın değeri 70.000-73.000 TL arasında seyrediyor. Ama gidin bi A4 sıfırla 2.eli kıyaslayın daha yüksek fiyatlara satıldığını görürsünüz. 5 adet seat arabam oldu şimdiye kadar 2 tanede opel marka... Şuanki 2.0 CDTI 2.5 yıldır dizel olmasına rağmen bana açtığı masraf bu güne kadar 138 TL !!! Evet gerçekten düşününce komik bir rakam. Ben mutluyum arabamla, yarın satacak olursamda kesinlikle tok satıcı olarak ilanımı koyacağım...
      2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
      2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Aracımı 95 bin liradan satışa çıkartmış bulunmaktayım abi herşeyin bir ederi var ve benim malımın fiyatını ne opel ne alıcı ne piyasa belirler sadece ve sadece ben belirlerim,
        herkesin tutumu bu yönde olursa ikinci el piyasasını biz kalkındırabiliriz bunun başka yolu yok ve tabi bununla beraber opelin artık yabancı döviz ile araç satma zamanı geldi yeni insignia ve astra ile Diğer Alman firmalarının izinden ayrılmamalı dahda ilerleyebilmesi için.

Yorum

İşleniyor...
        X