Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel 2.el'i mahvetmiş durumda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel 2.el'i mahvetmiş durumda

.......diger araclardada sanki sorun varmis....
    Bunun dışındakiler icin bir step atıldı.
    Yani araçlarımızı değerinde sahibinden ilan ettik.
    Bunu devamlı kılmak mesele.
    Bir yukarıdaki diğer araçlar ile ilgili yazdığını yapamayız haksızlık olur.

Ama sana katılıyorum biz Team olarak yapabileceğimiz şeyler var.
    Herşeyi Opel Türkiye'den bekleyemeyeceğiz.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

ya birde bilinçsiz alıcılar özellikle 115 hp lik araçlara göre piyasayı yönlendirmeye çalışıyor.180 hp lık araçları da aynı kefeye koymaya kalkıyorlar.çünkü aradaki performastan kaynaklı uçurum farkından haberleri yok.satıcılarda bu yüzden özellikle zor durumda kalmış sıkışık borcu olan acil para ihtiyacı olan kişiler mecbur araçlarını bu fiyatlara çekmek zorunda kalıyorlar.bazı 115 likler ilanlarda aracın gücünden bile hiç bahsetmiyor ve gizliyorlar.
      ama gidişat şunu gösteriyor gerçekten bu fiyatlar git gide düşmeye devam ediyor.
      ben 2 nisanda aracımı satmaya karar verdim şuana kadar takas teklifleri haricinde arayan soran yok gibi bişey.
      bunda bulunduğum ilçe dezavantajıda var tabi.büyük şehir gibi değil en yakın opel yetkili servisi 110 km uzağımda.alıcılar gelmeye çekiniyor.
      bu konuyu daha öncede çok konuştuk ama organize bizde olamıyoruz bir türlü.araçlarını çok seven arkadaşlar satılmasından korkuyorlar sanırım ama şu bir gerçek bizim araçlar yle bir çırpıdada satılmıyorlar bir türlü.aracınızı ilana koyduktan sonra bu gerçeği göreceksiniz emin olun.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

abilerim kardeslerım zaten sahıbınden de galerıcıler satılık olmayan aracları bıle gırıp dusuk fıyatlar yazıyorlar ıllakı pıyasayı dusurup kendılerı araclara zıplıyorlar cunku sonucta arac sahıbı adam pıyasayı bılmıyor gırıyor sıteye aa benım aracın degerı buymus dıyor zaten pıyasayı bılen adam o ılanların arasından hemen bellı olur fıyatı daha yuksektır bence herkes az cok aracının degerını bılıyorur ederını km sıne yıpranmasına gore kendı fıyat bıcerse sorun olmaz.ben sahsen 4 aracımıda kendı eder degerınden sattımkı sahıbındendekı fıyatların cok uzerıne yanı burada baz alınması gereken sıfır fıyatlar ama 1 senelık aracıda 62000 den 50000 e vermek cok sacma

Yorum

anlamadığım konu passat para ederken bizim aracımız neden para etmiyor bende bi ara satıyordum aracımı inanılmaz teklifler geldi bende satmaktan vazgeçtim bu paraya binilecek en iyi araç insignia varsa daha iyisi hemen o aracı alacagım aklım almıyor beş para etmez vw ler ne tip var neden konfor ama para ediyor bide 1 sene bekliyon aracı
          Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

vw de ıkıncı elın pahalı olması sıfır fıyatlarının sureklı artmasından kaynaklanıyor yoksa aracların cok ıyı mukemmel olmasından degıl bence

Yorum

50000 -60000 tl lik araç alacak olsam gene insignia gene insignia her daim ..BU ARABA AZ YAKIYOR BASARSANDA YAKIYOR BASMA KARDEŞİM HER ARAÇ 90KM HIZIN ÜSTÜNE ÇIKTIMI %30 FAZLALAŞIYOR YAKITI BİZİMKİDE ÖYLE ..GENE İNSİGNİA HER ZAMAN İNSİGNİA**** İNSİGNİA ANLATILMAZ YAŞANIR.****
              2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
              2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
              2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
              2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

50 60 bıne alıncak en ıyı araba banada gore gene okadar param olsa gene alırım dusunmeden 0 almıcagım ıcın zararım cok olmazdı

Yorum

ben yaşadığım ilde görüyorum 55000 tl den aşagı insignia 1,6t satılmadı ve bir ara satacaktım 2010 1,6t cosmo 58000 tl(3 ay evvel ) gördü aldığım çek arazi takas teklifleride cabası benim malım altın bana altın almaya gelsinler tok satıcılık yap ister alsın ister almasın...vermeyin arkadaşlar araclarınızı 2009 ve 2010 ilk insignia alan arkadaşlar azmı gemiden beklendi bakıldı aylarca beklendi bu emeğin karşılığı bu olmamalı ..donanım var karizma var güç var vergi avantajı var daha ne olacak.. saygılar arkadaşlar...

Yorum

Ben aracı 60 'a aldım.Ve bu fiyata alabileceğim en iyi sıfır arabaydı.Çok zorda kalmasam kesinlikle satmam.Akıl var mantık var,yerine binebileceği bu fiyatın üzerine 10-20 bin koysam bile bundan iyi bir araba yok.İkinci el araç alacak olsam bu bakış tarzından elbette kar ederdim.Zaten çoğu kişi işin aslını biliyor.1.4 çıkmadan önce 180 bg i almaya kafaya koymuştum.Yakıtıda iyi öğrenmiştim.Nihayetinde bu arabaya binemiyecek 1.3 dizeli düşünen bir adam elbette bundan rahatsız olur.2,5 opel vectra CDX süper bir arabadır.Ama anlayana,beklentisi olana .Ama 1.3 dizele binen adama bu arabayı 10 bine satamazsınız olay bence bu.
                    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Dediğiniz gibi herkesin dilinde bir çok yakıyor furyası almış başını gidiyor. Eski aracımı (2009 cosmo) aldığımın aynı haftası kadın doğumcu arkadaş ta tiguan almıştı. 1.4 TSI. Bindi bindi ama 6 ay sonra sattı. Neden sattın deyince de ; Abi ş. içinde 14 lt nin altına bir türlü düşüremedim, deli gibi yakıyor demişti. Kadın doğumcu bile yakıtı dert edip araba satıyorsa artık Ürolog ne yapmaz dimi ama.
                      Üstelik performans, dizayn ve donanım olarak da bizimle boy ölçüşecek bir araç ta değildi. Ortalama aynı paraya almıştırk 2009 da. Varın gerisini siz düşünün.
                      Dedikleri gibi ağzı olan konuşuyo
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Dün Maraşa gidip geldim.10 bin km devirdim .hiç sıfırlamadığım gösterge 7,2 lt yi gösteriyor.Giderken 90-100 arası 5,5 Lt yi gösterdi.Gelirken 120-130Km/h ve şehir içi tüketim ki Maraş dahil 6,2 Lt oldu.Ve Mersin'e geri geldiğimde hareketli parçalar coşturdu.Tehlikeli olmasına rağmen şehir içinde süratli kullandım.Atiklikliği ile mest etti.Şimdiye kadar 98 model Vectra 2,0 . 2004megane .2010 407 ,2001 opel astra,2005 opel astra araçlarım oldu.İnsignia 1,4 kesinlikle yabana atılmaz.İyi ki Muharremi dinlemişim .Bence gerçekten gereksiz karalamalar var.Ve bunun bir çoğunu açıkca yazdığımız için biz oluşturuyoruz.Ama tabiki yazmaktanda vazgeçmeyelim tabi.Sonuçta bu arabayı bilen biliyor.
                        2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                        2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                        2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Araçlarınız gayet güzel ve gücüne göre ekonomik kıymetini bilin benim araba bile 9 civarı geziyor ş.içinde + turbo dan yoksunum
                          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

yeni aldığım mazda2 b segmenti araç 1100 kg araç ne yakıyor yemin ederim benimkinden fazla 10,8 lt biliyomusunuz bazıları bangır bangır bagırıyor yakıyor diye kesinlikle yakmıyor normal değerler nasip olursa siyahınıda alacagım..

Yorum

Herkesin gönlünde bir arslan yatar .. kişi o arslana değer biçer gerisi teferruattır :P
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

Bizim arabaları alan kişinin yakıt tüketimi ile çok ilgilendiğini düşünmüyorum.
                                En azından ilgilenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
                                Opel'in marka değerini daha iyi koruması gerekir. Amaç sadece bayilerin ve Türkiye'nin kota tutturması olmamalı.
                                Kısa vadede kazanabilir ama orta ve uzun vadede kaybeder.Ki kaybediyor.
                                Bizler sadık opel müşterileri ve insignilarınıı çok seven birileri olarak bunları söylüyorsak dikkate alınmalı.
                                2-3 hafta içerisinde 2.elde yaklaşık 10.000 TL. kayıp çok büyük.
                                Sonuç olarak birsey degişmeyecek, biz kendi aramızda dertleşmiş olacagız..

Yorum

İşleniyor...
                                X