Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel 2.el'i mahvetmiş durumda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel 2.el'i mahvetmiş durumda

Geçenlerde kendi aramızda konuşmuştuk. Opel fiyatları indirdiği için 2.El'i de çökertti diye.
    Ben de verdikleri tahribatı merak ettim. Arabamı aldığım yere 2.el insignia'ya ne verdiklerini sordum.
    Cevabı beklerken yerinize oturun. 2009 insignia turbo Cosmo+DVD800 aracı en son 42.000 TL.'ye satmışlar.
    Rayiç aşağı yukarı bu dediler.
    Opel Türkiye fiyatları indirdi diye 2.el'de ciddi düştü dediler.
    Yıllardır opel alıyorum. Ama artık anladım ki bunların mantalite değişmeyecek.
    Bundan sonra passat alacağım. 2.el bozdurup 2 tane sıfır insignia'ya çevireceğim.
    Kötü Polo'yu bile dünyanın parasını alıp bir de üstüne sıraya sokuyorlar. Bizim canavar gibi arabalar da sürünüyor.
    Vw ile Opel farkı. çok üzüldüm bugün. Arabam adına çok üzüldüm. Bunu haketmiyor..

Ynt: Opel 2.el'i mahvetmiş durumda

Bizler burada örgütlenip araçlarımızı gerekmedikçe ucuza satmayalım

Birde bizim araçların adını fazla yakıyor diye çok konuşuyoruz ama her seferinde yaktığı yakıtı hak ettiğini söylüyoruz ama fırsatçı piyasa adamları bizim konuşmalarımızdan cımbızla laf aldıkları için araçlarımız fazla yakıyor deniyor ve kötü reklam yapılıyor

Meyvesi olan ağaç taşlanır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Bizler burada örgütlenip araçlarımızı gerekmedikçe ucuza satmayalım

Birde bizim araçların adını fazla yakıyor diye çok konuşuyoruz ama her seferinde yaktığı yakıtı hak ettiğini söylüyoruz ama fırsatçı piyasa adamları bizim konuşmalarımızdan cımbızla laf aldıkları için araçlarımız fazla yakıyor deniyor ve kötü reklam yapılıyor

Meyvesi olan ağaç taşlanır
      Çok haklısın Fatih abi ama bende sonraki araba olarak Opel düşünmeyeceğim sanırım maad

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bugün benim aracın yeni stil paketlisi için fiyat aldım en son 61.200 tl dediler. Gülermisin ağlarmısın arkadaş. Millet fiyatları uçurdu benim aracım hala aynı fiyat sonra ikinci el için fiyat alıyorum bayiden düz 50 bin tl diyor olurda bu kadar olmaz maad
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

bende oyle dıyordum ama bıze opelden baskası yar olmaz hala ınsıgnıa pesındeyım
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

arkadaslar ıyı hosta bu kadar acık yazarsak okuyan kısılerde bızım arabaları resmen olu fıyatına alcak bu sefer bu konuyu dısarıya gozukmemesı lazım bana gore?

Yorum

Arkadaşlar bizim araçlarla ilgili olarak maalesef çok yakıyor diye herkesin ağzına yapışmış bir slogan var. Geçen akşam asansöre bindim üst kat komşumuz "insignia'ya binmeye devam ediyorsunuz, değiştirmemişsiniz arabayı" dedi. Neden değiştireyim dedim. Çok yakıyor diyorlar dedi Bugün hanıma iş yerinde bir arkadaşı neden İnsignia aldınız ki çok yakıyor demiş. Bunu söyleyen bayanın VW Tiguan'ı var. Eşime dedim yarın sor arkadaşına onun araç ne kadar yakıyor... Sonra geleyim bir kullansın arabayı, kendi aracı ile farkı görsün... Geçen hafta Biga'ya gittim dönüşte bende merak ettim bu araç ne kadar yakıyor diye. Yolun tamamen düz olduğu bir kesimde aracı önce 90 km sabitledim yaklaşık 3 km yol gittim. Bu süre içerisinde ortalama yakıt tüketimi 4.8 ile 5.2 arasında rakamlar gösterdi. Sonra 110 km sabitledim ve yine yaklaşık 3 km yol gittim ve ortalama yakıt tüketimi 6.5 ile 7.0 arasında değişti. ( bunları videoya çektim fakat yükleyemedim) Yaklaşık 20 km otoban kullanımı ve 200-240 arasındaki süratte ortalamam 14.5 oldu. Bursa buluşmasında arabayı 3 ve 4 te son devire kadar 6. vitesi hiç kullanmadan ortalamam 16.5 oldu. Şimdi bu performanslar ve bu donanım ile daha az yakacak başka bir benzinli araç söyleyin yarın gidip onu alayım...
              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

ZEK74US katılıyorum. Benim de aracım şu anda ilanda ancak kıyaslama yapıyorum diğer ilanlarla özellikle galeriler artık nasıl kar yapıyorlarsa anlamadım 44bin tl ye 2010 cosmo sattılar daha 20bin km de falandı. Araba da hiç kaza darbe yok. Ondan sonra biz ilan açınca kimse ilgilenmiyor. Sahibinden satanlarda fiyatları çekmeye başlıyorlar artık.

Çok yakıyor mantığı çok fazla. Tiguan var bizim de komşuda aynı yakıyor benim araç ile. Fiyatlarında düşmesi 2. eli öldürdü. Ben alırken çok karlı aldım ama satış öyle olmayacak herhalde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paTRiot
                  ZEK74US katılıyorum. Benim de aracım şu anda ilanda ancak kıyaslama yapıyorum diğer ilanlarla özellikle galeriler artık nasıl kar yapıyorlarsa anlamadım 44bin tl ye 2010 cosmo sattılar daha 20bin km de falandı. Araba da hiç kaza darbe yok. Ondan sonra biz ilan açınca kimse ilgilenmiyor. Sahibinden satanlarda fiyatları çekmeye başlıyorlar artık.

Çok yakıyor mantığı çok fazla. Tiguan var bizim de komşuda aynı yakıyor benim araç ile. Fiyatlarında düşmesi 2. eli öldürdü. Ben alırken çok karlı aldım ama satış öyle olmayacak herhalde.
                  Burada 2. el araç alan arkadaşlarımız var söylesinler bakalım 1 kişi var mı 44 bine cosmo alan... Bunlara ben inanmıyorum. Ben aracı VW'e götürdüm takasa kaça alırsınız diye 44 bine sayarız dedi. Sonra DOD' a götürdüm piyasası nedir diye kaça satarsınız diye. 55-56 satarız dedi tabi komisyn alıyorlar elime 52-53 arası bir rakam geçecekti. Benim satmaya niyetim yok sadece bilgi olsun diye aldım bunları...
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

bende ınanamıyorum o rakamlara honda cıvıc satılıyor ofıyatlara ya bu kadar olunmaz ya bende takasa goturdugumde doda 55 demıslerdı 8 ay evvel dodada bırakırsanız 55 56 yazırız demıslerdı aynen ordan satarız demıslerdı. sımdı gıtsem ne kadar oynar bılemem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                      Orjinal yazı sahibi: paTRiot

Burada 2. el araç alan arkadaşlarımız var söylesinler bakalım 1 kişi var mı 44 bine cosmo alan... Bunlara ben inanmıyorum. Ben aracı VW'e götürdüm takasa kaça alırsınız diye 44 bine sayarız dedi. Sonra DOD' a götürdüm piyasası nedir diye kaça satarsınız diye. 55-56 satarız dedi tabi komisyn alıyorlar elime 52-53 arası bir rakam geçecekti. Benim satmaya niyetim yok sadece bilgi olsun diye aldım bunları...
                      O fiyatlara ilan açıyorlar kmler az araç yepyeni. Neye göre fiyat biçiyorlar anlam veremiyorum. Bir kaç örnek bulursam paylaşırım.

Yorum

Pardon gördüğüm araç 115likmiş.

Yorum

Birde piyasa da dolandırıcılar var. Araçların değerlerini çok altında yazıp, kapora gönder diyen. Yazıyorlar Samsun'dayım, Sinop'tayım diye... Bende oradayım gelip aracı göreyim deyince "bugün olmaz işim var falan bir sürü yalan, daha sonra tekrar arıyorum telefonları da açmıyorlar" bu ilanları baz almayın...

Yorum

tamammen galericilerin oyunları bunlar.fazla umursamadan piyasasını korumamız gerekiyor araçlarımızın.ben 50.000 tl den bir kuruş aşağı indirmiyorum aracımı herkes bu şekilde dirayetli olursa çok zarar etmeyiz arkadaşlar.
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Arkadaslar sonuna kadar direnmeliyiz. Opel Turkiye bir nane yedi bunun acisini biz cekecegiz onlar degil. Ancak su var sahibinden.com da toplamda 300 -400 arac vardir. Zaten piyasayi da bunlar belirliyor. Eeee biz de burdan cok daha fazla arac var. Biz bunlardan bagimsiz bir piyasa yaratmaliyiz. Bu da diger araclardada sanki sorun varmis veya gercek piyasasi bu degilmis gibi bir imaj yaratmali. Boylece 1. Seneye kalmaz gercek piyasayi oturturuz. Ben arada sirada bakiyorum ozellikle sport araclarin piyasasini hala korumayi basarakyorlar. 52000 den asagi vok fazla sport yok. 115 likleri bile 45000 46000 diyenler var, Boylece dip piyasayi tutanlar var. Hatta benim teklifim site olarak arada ilanlari toplayip birlikte topluca fiyatlandirip sahibinden.com a koyalim. Bakin o zmana opel Turkiyenin yarattigi sarsintiyi nasil azaltiyoruz.????kardesim ben aracimi polo fiyatina vercegime bitene kadar kullanirim. Bu surede de para koyarim kenara....

Yorum

İşleniyor...
                              X