nedir fikirleriniz? ilk önceli amacım yakıt ve 1.2 tsı gerçekten çok az yakıyor ve gidişi tatminkar kullandığım için biliyorum tabi çokta şey beklememek lazımda...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Audi A3 1.2 TSI ALINIR MI?
Collapse
X
-
Audi A3 1.2 TSI ALINIR MI?
0A3 1.2 TSI xenon far, çelik jant, fonksiyonel direksiyon,yol bilgisayarı v.s 55 BİN LİRA 0 KM alınır0%0AYNI ARACIN OTOMATİĞİ O KM 60 BİN LİRA? alınır0%0bence alınmaz0%0yakıtı ekonomik uygun olanı seç al0%0araban iyi hiç bulaşma0%0F30 Sport+Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Audi A3 1.2 TSI ALINIR MI?
Ben o motoru jetta da kullandım abi bana gayet başarılı gelmişti ve ortalama 7 lt yakar demişti adam. Bence bu aracı alacağına 65 bin tl ye 1.6 tdi s-tronic al derim motor şanzıman uyumu çok başarılı araç çatır çatır hızlanıyor2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Bu araca 50 000 tl fazla. A3 bu küçücük bir araç , paraya yazık 50 000 tl.
Bu paraya yeni bir hayat kurabilirsin. Ama bu aracı alınca hayat tarzında hiç bir değişiklik olmayacakInsignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55nedir fikirleriniz? ilk önceli amacım yakıt ve 1.2 tsı gerçekten çok az yakıyor ve gidişi tatminkar kullandığım için biliyorum tabi çokta şey beklememek lazımda...
bana kalırsa tipide A3 ten daha iyi.
eğer alabiliyorsan A4 al.2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
Yorum