Ynt: Dostlar Kabul Ederseniz Jetta ile Foruma Devam...
teşekkürler kardeşim. dizelle arasında 15-16 bin fark var. ciddi para. alsam kaç senede çıkarırım o parayı bilmiyorum. 1.2 tsi dizel tadında(tork bandından ötürü 1500-4100) çoğu benzinliden iyi performansta. dizelle arasında ort sehir içi ve dışı 1-2 litre oynuyor. hızlanmsı çok daha iyi. mtvsi dizel bakımı derken bu daha ekonomik geldi. senede taş çatlasa 15 bin yapan birisiyim.
eşlerin kararları önemli tabiki. onlar başımızın tacı. eşimin oluru tamdı. özellikle fabrikasyon kararık arka camlardan ötürü. malum küçük bebeğimiz var. diğeri yolda. emzirme muhabbetleri olucak. o yüzden onun için bu önemli kıstastı. diğer özellikleride beni fazlasıyla memnun etti.
düşünmeni isterim. marka fanatikliğide yapmadım. eksilerinide belirttim ama o sınıfta alınabilecek en iyi araba diyebilirim...
Orjinal yazı sahibi: tamirer
eşlerin kararları önemli tabiki. onlar başımızın tacı. eşimin oluru tamdı. özellikle fabrikasyon kararık arka camlardan ötürü. malum küçük bebeğimiz var. diğeri yolda. emzirme muhabbetleri olucak. o yüzden onun için bu önemli kıstastı. diğer özellikleride beni fazlasıyla memnun etti.
düşünmeni isterim. marka fanatikliğide yapmadım. eksilerinide belirttim ama o sınıfta alınabilecek en iyi araba diyebilirim...
Yorum