Ynt: Dostlar Kabul Ederseniz Jetta ile Foruma Devam...
hayırlı olsun ama liste fiyatında 1,4 122 ps ile ***1,2 105 ps arasında 3000 tl fark var keşke şahsi fikrim 1,4 alsaydınız tabi stok sorunu yoksa eger ..son bir soru highline modeli dolu bir araçmı* bizimkiler gibi
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Ynt: Dostlar Kabul Ederseniz Jetta ile Foruma Devam...
Orjinal yazı sahibi: armoni15
hayırlı olsun ama liste fiyatında 1,4 122 ps ile ***1,2 105 ps arasında 3000 tl fark var keşke şahsi fikrim 1,4 alsaydınız tabi stok sorunu yoksa eger ..son bir soru highline modeli dolu bir araçmı* bizimkiler gibi
teşkkürler kardeşim. 1.4 ile 1.2 arasında teknik olarak 3000 liralık bir fark yok. hızlanmaları arasında 1 saniye var. son süratte 10kmlık bir fark var. çok arada kaldım ama kullanınca ikisi arasında açıkçası bir fark görmedim. 1.4 comfort alacağıma 1.2 highline alayım dedim. artı 1.2 nin yakıtı uygun ve fabrika verileri çok rahat yakalanıyor.
ikinci soruya sunu diyebilirim. ben edition araç sattım. editiona göre artıları fabrikasyon rns 315 navigasyon. balık sırtı anten. fabrikasyon %65 karartılmış arka camlar. far yıkama, 10 hava yastığı, yarı deri spor koltuklar, ekonomik yakıt , tork devir bandının 1500 devirden başlaması(dizel tadı veriyor düşük devirlerde.tsi nin genel özelliği bu) örneğin 30km ile giderken 3le asıldığımda boğulmadan çok tatlı toplaması. , ses sisteminin bana daha tok gelmesi(iyi bir kulağımın olduğunu düşünüyorum) , viraj dönüş özellikli sis farı, ledli yan aynalar ve ayna altı aydınlatma.kilitli bijon, 480 tl mtv senelik vs
eksileri elektronik olmayan el freni, 180 hp küçük jant, çift egzos, kaputun pistonlu olmaması(gerekçe güvenlikmiş). esp devre dışı bırakılamıyo. şimdilik aklıma gelen. kullandıkça bilgilendiricem sizleri...
fotolarda birazdan))
saygılar....
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum