Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dostlar Kabul Ederseniz Jetta ile Foruma Devam...(fotolar)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dostlar Kabul Ederseniz Jetta ile Foruma Devam...

hayrlı olsn guzel secım yakıt dusuk fıyat uygun

Yorum

hayırlı olsun ama liste fiyatında 1,4 122 ps ile ***1,2 105 ps arasında 3000 tl fark var keşke şahsi fikrim 1,4 alsaydınız tabi stok sorunu yoksa eger ..son bir soru highline modeli dolu bir araçmı* bizimkiler gibi
      2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
      2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
      2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
      2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Arabalar boş, muhabbet hoş.

Yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız, belasız ve cezasız

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
        evet dostlarım mart ayı içinde insignamı satmıştım.
        şimdi daha ekonomik ve donanımlı olması açısından jettayı highline nı tercih ettim.

yaklaşık 1.5 aydır sıra bekledim. kısmetse akşam üzeri teslim alıcam. araç 1.2 tsi highline.

inanın hiçbir vw grubuna üye olmadım. ben araba ne olursa olsun dostuk ve kardeşlik için bu forumu sevdim...

soruları olan arkadaşlar varsa araçla ilgli seve seve cevaplarım...

saygılaR..
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Yeni aracınız Hayırlı uğurlu olsun. Teknik anlamda pek fazla destek veremesekde, arkadaşlık anlamında hep yanındayız.
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Hayırlı ugurlu olsun Allah kazadan beladan korusun inşallah ...

Dostluklar hep baki
            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Hayırlı olsun Volkan'cım iyi günlerde kullan...

Yorum

Volkan hayırlı olsun,benzin tüketimi konusunda için rahat olsun
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hayırlı olsun, önemli olan sohbet, arkadaşlık, dostluk, araç markaları ikinci planda...

Yorum

welcome obaa hayirli olsun

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

iyi dilekleri için herkese çok teşekkür ederim. saolun. bu forumda olduğuma bir kez daha mutlu oldum..
                        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

hayırlı ugurlu olsun abı gule gule kullan kazasız belasız

Yorum

Hayırlı olsun kardeşim nedemek sen herzaman bizimlesin

Yorum

hayırlı olsun abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: armoni15
                                hayırlı olsun ama liste fiyatında 1,4 122 ps ile ***1,2 105 ps arasında 3000 tl fark var keşke şahsi fikrim 1,4 alsaydınız tabi stok sorunu yoksa eger ..son bir soru highline modeli dolu bir araçmı* bizimkiler gibi
                                teşkkürler kardeşim. 1.4 ile 1.2 arasında teknik olarak 3000 liralık bir fark yok. hızlanmaları arasında 1 saniye var. son süratte 10kmlık bir fark var. çok arada kaldım ama kullanınca ikisi arasında açıkçası bir fark görmedim. 1.4 comfort alacağıma 1.2 highline alayım dedim. artı 1.2 nin yakıtı uygun ve fabrika verileri çok rahat yakalanıyor.

ikinci soruya sunu diyebilirim. ben edition araç sattım. editiona göre artıları fabrikasyon rns 315 navigasyon. balık sırtı anten. fabrikasyon %65 karartılmış arka camlar. far yıkama, 10 hava yastığı, yarı deri spor koltuklar, ekonomik yakıt , tork devir bandının 1500 devirden başlaması(dizel tadı veriyor düşük devirlerde.tsi nin genel özelliği bu) örneğin 30km ile giderken 3le asıldığımda boğulmadan çok tatlı toplaması. , ses sisteminin bana daha tok gelmesi(iyi bir kulağımın olduğunu düşünüyorum) , viraj dönüş özellikli sis farı, ledli yan aynalar ve ayna altı aydınlatma.kilitli bijon, 480 tl mtv senelik vs

eksileri elektronik olmayan el freni, 180 hp küçük jant, çift egzos, kaputun pistonlu olmaması(gerekçe güvenlikmiş). esp devre dışı bırakılamıyo. şimdilik aklıma gelen. kullandıkça bilgilendiricem sizleri...

fotolarda birazdan))

saygılar....
                                2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

İşleniyor...
                                X