Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankara yetkili servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ankara yetkili servis

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Floyd kardesim, servs danismani İrfan beye benim adimla arkadaslarim gelecek diye haber biraktim....yaklasik maliyet 530 lira.... Eger uyarsa yarin sabah saat 830 da gidebilirsiniz....haber vermek istedim...saygilar sevgiler
    çok teşekkurler..
    Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Estagfurullah....Gidecek midiniz.??????

Yorum

400 ankaradakı klasık fıyattır ama 575 cok fazla

Yorum

Servis fiyatları genel olarak arttı diye duymuştum.Şu anki liste fiyatı 575 olabilir.Geçen yıllarda 400-450 arası yaptırıyorlardı ama sanırım Opel satışta indirdiği fiyatları serviste artırarak para kazanmaya çalışıyor maad
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Yasli bir Yakinim astra h i 30 bin bakimi icin istanbul erpaşa birakmis. Ne gerekiyorsa yapin vs. demis.
            Verilen kagidida imzalamis. Eve gelince fark ettikki 915 tl yazmislar.
            Cildirmamak elde degil. İnsanlari resmen aptal yerine koyuyorlar. Fiyati duyunca hemen ikaz ettim, zor bela 650 ye indirmisler fiyati. astra h 1.4 30 bin bakimi 650 tl yani. Aracin garantisi varya istersen gitme tabi angry
            15 bin bakiminda da yine kandirip 300 kusur liraya cakma metal ayak esiklerinden takmislardi zaten.cosmolarda olup "astra" yazan aluminyum Ayak eşiklerinin " bostanci sanayisinde" yapilmis versiyonu. angry
            Bu arada astra j 1.6 turbonun 15 bin bakimini 450 kusur liraya yaptirdik. Ostim OPAK da. diger aradigim yerler 575-585 arasi dedi. İzmir ARKAS a sormustuk. Onlarda 420 demisti.

Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

İşleniyor...
            X