Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankara yetkili servis

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ankara yetkili servis

arkadaşlar merhaba,
    konya yolundaki OPAN dan astra 1.6 turbo active select için 15.000 bakım randevusu aldım. fiyat olarak 575 tl diyorlar. eksta bişi yapılacak da demedim. fiyat baya fazla geldi. izmir arkas a sorduk 420 tl diyorlar.
    fiyat için görüşünüz nedir.ankara da başka yetkili servis var mıdır?
    teşekkurler.
    Jetta 1.4 TSI 170

Ynt: ankara yetkili servis

Hemsehrm yarin opise gel ben de oralardayim. Yapilacak maksimum indirimi yaptirtiriz.....eger gielcek olursan Servis muduru Ufuk bey veya Servis sefi Osman ustaya Dr.Utku gonderdi ve insigniateam dersen yardimci olurlar.....Zaten baska bir yeri de kesinlikle tavsiye etmem....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: floyd1601
      arkadaşlar merhaba,
      konya yolundaki OPAN dan astra 1.6 turbo active select için 15.000 bakım randevusu aldım. fiyat olarak 575 tl diyorlar. eksta bişi yapılacak da demedim. fiyat baya fazla geldi. izmir arkas a sorduk 420 tl diyorlar.
      fiyat için görüşünüz nedir.ankara da başka yetkili servis var mıdır?
      teşekkurler.
      ben ankara reis otoda 440 tl ye ilk bakımımı yaptırmıştım. normal bakımlar dışında birde fren ve debriyaj sensörlerini değiştirmişlerdi isteğim üzerine bence reis otoyada bir gidin birde opis sanırım insigniateam üyelerine indirim yapıyordu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Hemsehrm yarin opise gel ben de oralardayim. Yapilacak maksimum indirimi yaptirtiriz.....eger gielcek olursan Servis muduru Ufuk bey veya Servis sefi Osman ustaya Dr.Utku gonderdi ve insigniateam dersen yardimci olurlar.....Zaten baska bir yeri de kesinlikle tavsiye etmem....
        abi senin yazaneyi opise taşımak lazım nerdeyse 7/24 oradasın

Yorum

mesai saatinde gelmem mumkun değil. aracı 8.30 gıbı bırakıp aksam 5.30 gibi almak istiyorum. cuma gunu için yarın arayıp randevu alsam olur mu? opis ne taraftadır, tarif edebilir misin?
          Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Onatim sen de gel orda ortami kurduk.İstanbulda Odak brda Opis.hele bir de garage acilsin hergun ordayiz..Hergun teamden birileri orda oluyor .Blusuyor muhabbet ediyoruz. Zaten tum servisi taniyorum ve bir cogu da hastam muhaha muhaha

Yorum

Sen yarin 830 da getir birak .aksama alirsin. Eger cuma olsun dersen yarin ben konusur ayarlarim ve sana brdan haber veririm.hem fiyai hem de zamani.ok????

Yorum

Onatm sen de gel orda ortami kurduk...Hergun teamden birileri orda oluyor .Blusuyor muhabbet ediyoruz. Zaten um servisi taniyorum ve bir cogu da hastam muhaha muhaha
                haftaya gelebilirim bir gün bana çok uzak ora abi git gel 1 saat alır finaller geliyor anca yaza free takılabilirim

Yorum

Sen yarin 830 da getir birak .aksama alirsin. Eger cuma olsun dersen yarin ben konusur ayarlarim ve sana brdan haber veririm.hem fiyai hem de zamani.ok????
                  tamam çok iyi olur.
                  cuma uygun bana.
                  teşekkurler..
                  Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Yeri Ankamalun önunden samsun yoluna devam edip kopruyu gecince hemen sagda. Cumaya hazir bil....Yan koprunun ustunden gecip asagiya indikten 300 metre sonra sagda.....Opis olarak yaziyor zaten..

Yorum

hayırdır kimin aracı bu? bu arada bence 575 çok...
                      F30 Sport+

Yorum

Yeri Ankamalun önunden samsun yoluna devam edip kopruyu gecince hemen sagda. Cumaya hazir bil....Yan koprunun ustunden gecip asagiya indikten 300 metre sonra sagda.....Opis olarak yaziyor zaten..
                        ok. teşekkurler.
                        Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

arkadaşımın.
                          alırken sana da sormuştum diye hatırlıyorum...
                          Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

onat teşekkurler..
                            opise giderim artık..
                            Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Floyd kardesim, servs danismani İrfan beye benim adimla arkadaslarim gelecek diye haber biraktim....yaklasik maliyet 530 lira.... Eger uyarsa yarin sabah saat 830 da gidebilirsiniz....haber vermek istedim...saygilar sevgiler

Yorum

İşleniyor...
                              X